Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Halloween Fashion – toamna 2008

Vineri, 31 Octombrie 2008
Halloween Fashion – toamna 2008Intr-adevar, cum multe voci au afirmat de cativa ani incoace, Halloween-ul este inca o sarbatoare importata de la mult iubitii nostri americani.

Ne vom feri cu aceasta ocazie de polemici si ne vom axa pe fashion. Sa profitam impreuna de fiecare ocazie care ne poate servi ca pretext pentru o iesire intr-un club, o petrecere tematica, ce mai, o sursa de distractie si buna-dispozitie.

Dar cum ne respectam feminitatea cu orice ocazie, si de Hallloween va propun o serie de tinute care sa va scoata din anonimat chiar si la o petrecere in stil mascat.

Profitati de ocazie si costumati-va in orice personaj v-a fermecat copilaria, sau materializati orice idee traznita care va trece prin minte.

Literatura, filmele preferate, albumele de muzica - sursa de inspiratie aveti in toate partile. Va puteti costuma intr-o tinuta clasica de vrajitoare, mumie, sau chiar iepuras Playboy.

Cu toate acestea, eu va propun sa renuntati anul acesta la clasic si sa revolutionati Halloween-ul: Alice in Tara Minunilor va asigura o intoarcere fulminanta la literatura copilariei, infirmiera sexy va pune orice mascul pe jar, iar arlechinul este o optiune pe care o recomandam curajoaselor.

De la designeri si pana la vedete, toata lumea se intrece anul acesta in originalitate si tinute cat mai funky. Va invitam sa va inspirati din galeria de imagini de mai jos si va urma un buhuhu! cat mai infricosator.


Andreea - Ina Gartoi

a1.jpg
a2.jpg
a3.jpg
a4.jpg
a5.jpg
a6.jpg
a7.jpg
a8.jpg
a9.jpg
b1.jpg
b2.jpg
b3.jpg
b4.jpg
b5.jpg
b6.jpg
b7.jpg
b8.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Fashion Trends toamna - iarna 2008-2009

    Desi parca nu ne lasa inima sa renuntam inca la rochiile vaporoase de vara si la hainele sumare impuse de temperaturile ridicate, adevarul este ca toamne se apropie usor si de usa noastra.

  • DKNY, toamna - iarna 2008, Fashion Week New York

    Casa de moda DKNY a celebrului designer Donna Karan, a prezentat noua colectie pentru sezonul toamna - iarna 2008, pe 3 februarie, la New York. Evenimentul a fost organizat in cadrul Saptamanii Modei - Mercedes Fashion Week New York, care se desfasoara in perioada 1 - 8 februarie 2008. 

  • ER FAshion - Romanian Fashion Week 2008

    Galerie de imagini: ER FAshion - Romanian Fashion Week 2008

  • Craiova Fashion 2008

    Editia a VII-a a Craiova Fashion, gazduita de Teatrul National "Marin Sorescu" miercuri, 21 mai, a adus pe podium creatii ale unor designeri si case de moda apreciate de publicul de gen si nu numai - Catalin Botezatu, Mircea Barbulescu, George Hojbota, Natalia Vasiliev, Cristina Dan, Noela Style sau Exces.

  • Romanian Fashion Awards 2008

    Incepand de miercuri, 12 noiembrie, se va da startul celei de-a zecea editii Bucharest Fashion Week, eveniment ce va aduna pentru o saptamana la Rin Grand Hotel nume sonore din moda romaneasca.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii