Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Mirela Diaconu - RFW 2010

Miercuri, 16 Iunie 2010
Mirela Diaconu - RFW 2010Colectia "Invasion", prezentata de tanara Mirela Diaconu in cadrul RFW 2010, se remarca printr-o feminitate orientata (constient sau inconstient) catre privirile voyeuriste ale celorlalti semeni.

Inradacinata intr-o societate obsedata de spectacol, de ideea de a vedea si de a fi vazut, colectia se remarca prin superbe detalii transparente si semitransparente din dantela, plasa de corset si organza, puse in contrast cu piese opace din jerse.

Temele intruziunii si dezvaluirii se remarca la nivelul tuturor tinutelor propuse, prin elemente care acopera conspirativ: gluga, esarfa din dantela, si descopera seducator: portiunile transparente, decupajele delicate (si neasteptate) si combinatiile lor demne de un adevarat spectacol.

Paleta cromatica imbina negrul misterelor cu turcoazul comunicarii si pastelurile inocentei cu griurile disimularii. Aceasta este completata de armonia rafinata a detaliilor si texturilor pretioase.

Modelele care mi-au placut cel mai mult sunt: cele doua rochii pastelate cu decupaje frontale - purtate cu bluze din dantela pe dedesubt - si rochia sculpturala din jerse care a incheiat prezentarea.



Andreea Peticaru

   
DSC_0249.jpg
DSC_0251.jpg
DSC_0260.jpg
DSC_0265.jpg
DSC_0273.jpg
DSC_0278.jpg
DSC_0281.jpg
DSC_0286.jpg
DSC_0290.jpg
DSC_0296.jpg
DSC_0299.jpg
DSC_0305.jpg
DSC_0307.jpg
DSC_0314.jpg
DSC_0325.jpg
 



Te-ar putea interesa:
  • Mirela Diaconu - Romanian Fashion Week 2008

    Galerie de imagini: Mirela Diaconu - Romanian Fashion Week 2008

  • Creatii Mirela Diaconu, disponibile in magazinul Posh Market

    Pasionatii de moda vor putea cumpara, din luna decembrie, rochiile create de designerul Mirela Diaconu si din magazinul Posh Market, un  boutique de design, situat pe Calea Victoriei, importator in Romania al brandurilor Versace Collection, ICE Iceberg, Red Valentino, M Missoni, Harmont & Blaine si Love Moschino. 

  • Lucian Pop - RFW 2010

    Colectia "Nici altul, dar nici acelasi", prezentata de tanarul Lucian Pop in cadrul Romanian Fashion Week 2010, se remarca printr-o slaba personalizare si printr-o mixare de cele mai multe ori fortata a registrelor stilistice.

  • Paltoane 2010

    Paltoane 2010 - trendurile toamnei. Atunci cand vremea isi arata privirile friguroase si zambetele de ger, marii designeri ne intampina cu felurite propuneri de paltoane - calduroase si fermecatoare - pentru 2010.

  • Cizme 2010

    Pentru a fi protejata impotriva frigului, asigurandu-ti in acelasi timp o aparitie plina de stil, alege unul dintre jucausele, indraznetele sau seducatoarele modele de cizme ale sezonului de toamna-iarna 2010.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii