Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Pantalonii oversize – tendinte primavara/vara 2011

Miercuri, 29 Iunie 2011
Pantalonii oversize – tendinte primavara/vara 201
Sursa foto: Hepta
Se poarta pantalonii slim-fit, in special blugi slim si colorati, dar printre tendintele acestui sezon, isi fac aparitia si pantalonii oversize. Odata cu venirea zilelor toride de vara, acest model de pantaloni iti vor oferi lejeritatea si confortul de care ai nevoie.

Paul Smith propune pantaloni largi si masculini care imbraca silueta feminina. Acest model de pantaloni confera siluetei o alura flirtanta si o eleganta tomboy regandita si adaptata. Combinati cu un pull-over translucid, care cade usor pe talie si cu o pereche de pantofi derbie, pantalonul oversize din viziunea lui Paul Smith isi poate face loc in garderoba ta fara prea multe probleme si pe o perioada mai lunga de timp.

Foarte vaporosi si cu talie joasa, pantalonii din colectia semnata Phoebe Philo isi mentin croiala specifica stilului masculin si au un aer foarte degajat si primitor care te invita sa ii porti pe termen lung. Linia lor usor sport evita sa dea o nota de seriozitate siluetei. Celine le confera o nota de nonsalanta, ideala pentru a contrabalansa rigoarea sexy a topului din piele cu care ii combina.

DriesvanNoten-pantaloni.jpg
PaulSmith-pantaloni.jpg
celine-pantaloni.jpg
 


Dries Van Noten a cedat farmecului jeansilor casual. Pentru aceasta vara, propune atat pantaloni largi, intr-o culoare in tendinte, si anume albul, pe care ii combina cu o jacheta din paiete si cu un clutch argintiu, inserandu-i intr-o tinuta eleganta si conferind astfel o alura foarte rafinata siluetei feminine, cu toate ca o imbraca intr-o pereche de pantaloni largi, cu croiala masculina.

Acesta este unul dintre modelele de pantaloni oversize pe care le poti alege pentru aceasta vara. Sunt stilati, frumosi, au o culoare care este la moda, albul, foarte eleganta si rafinata si ii poti combina cu multe alte piese vestimentare, pentru a crea outfituri trendy, care sa te puna in evidenta.

Stilfeminin propune:

pantaloni-oversize1.jpg
pantaloni-oversize2.jpg
pantaloni-oversize3.jpg
 




Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii