Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Rochii spectaculoase la SAG 2013

Marti, 29 Ianuarie 2013
premiile sag 2013Premiile Oscar 2013 se apropie cu repeziciune iar intregul Hollywood fierbe deja in febra premiilor. Ca o avanpremiera a importantului eveniment ce va avea loc peste mai putin de o luna, premiile SAG-  Screen Actors Guild Awards, sunt menite sa pregateasca atat participantii cat si spectatorii. Alegerea tinutelor se face insa cu mare atentie iar aparitia pe covorul rosu este la fel de importanta ca si in cazul premiilor Oscar. Fiecare detaliu conteaza!

In seara marelui eveniment s-a purtat mult negru si alb, anticipandu-se astfel alegerile designerilor pentru sezonul urmator. Hathaway a ales o rochie neagra Giambattista Valli Couture in timp ce Claire Danes (castigatoarea premiului pentru cea mai buna actrita intr-o drama – Homeland) a purtat o rochie asimetrica semnata Givenchy. Julianne Moore a aratat senzational intr-o rochie Chanel cu flori aplicate, la fel cum au aratat de altfel si January Jones cu rochia Prabal Gurung si Julianna Margulies in Chado Ralph Rucci.

Kerry Washington si Naomi Watts au optat pentru rochii albe semnate de Rodarte si Marchesa.

Chiar daca vedetele serii au fost fara strop de indoiala non-culorile, asta nu insemna ca nu au fost etalate si rochii spectaculoase, colorate sau chiar stralucitoare.

Mai jos aveti cele mai bine cotate 12 aparitii. Voua care va place cel mai mult?

Sursa foto: Vogue

Te-ar putea interesa:
  • Tendinte rochii de seara 2013

    Toate colectiile de rochii de seara sunt create pentru seri de neuitat. Rochiile de seara din sezonul toamna/iarna 2012/2013 nu fac exceptie.Desingnerii pariaza pe materiale de lux si decorate, care transforma rochia de seara intr-o bijuterie scumpa. Note romantice retro, sclipiri metalice, dantele rafinate si catifea- folosite pentru a crea rochii frumoase si unice, fara a repeta imeginile din ultimii ani.

  • 30 de editoriale spectaculoase ale lui Sarah Jessica Parker

    Sarah Jessica Parker a implinit 47 de ani saptamana trecuta. Nu avem cum sa nu admiram faptul ca vedeta poate purta o pereche de pantofi Manolo Blahnik cu aceeasi usurinta cu care poate purta o pereche de tenisi Converse. Actrita a adus-o pe Carrie Bradshaw in sufletele noastre, precum si in garderoba noastra, insa trebuie sa recunoastem, chiar si in afara ecranului, Sarah Jessica Parker este o mare admiratoare a modei.

  • 56 de look-uri spectaculoase de pe covorul rosu al Premiilor Oscar

    Oscarurile sunt in aceasta duminica si suntem extrem de entuziasmate in asteptarea marelui eveniment. Si astfel, ne-am gandit sa ne uitam la cateva dintre cele mai spectaculoase look-uri din trecutul decernarii Premiilor Academiei. Covorul rosu al Premiilor Oscar a scos mereu in evidenta cele mai elegante si stralucitoare tinute ale celebritatilor si abia asteptam sa vedem defilarea din acest an.

  • Alege bijuterii fabuloase pentru tinute spectaculoase de Sarbatori

    Alege bijuterii fabuloase pentru tinute spectaculoase de Sarbatori

    Bijuteriile sunt indispensabile pentru accesorizarea unei tinute si ofera un aer elegant oricarui look. Fie ca preferi sa porti bijuterii din argint sau placate cu aur, te invitam sa descoperi colectia de bijuterii fabuloase oferite de OnlineBijoux.ro. De Sarbatori, te asteapta modele senzationale si reduceri speciale!

  • Prada vizeaza castiguri spectaculoase in prima jumatate a acestui an

    Grupul italian de lux Prada are in plan cresteri mari din punct de vedere financiar pentru prima perioada a acestui an si va ateriza si la bursa de la Hong Kong. Miuccia Prada si sotul ei vor sa-si mareasca profitul, desi anunl trecut au castigat aproape 20 de milioane de euro.

Mesaje (2) »
...
scris de replica carier watches, November 14, 2013

To recognize the actual timepiece from its replica <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches for Sale</a> , it's important to pay focus on some specific features of watches. <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> <a rel="nofollow" href="http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp">fake Cartier Watches</a> Faux watches do not have characteristics of a helium escape valve, transparent situation again that will not simply split, and engraved serial figures <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a> . <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a>

...
scris de fake iwc, January 07, 2014

<a rel="nofollow" href=http://www.actoverco.com/bvlgari/>replica bvlgari watches</a> <a rel="nofollow" href=http://jandbcoffeeco.com/product/imitation.html>replica watches sold in the usa</a> <a rel="nofollow" href=http://jandbcoffeeco.com/product/imitation.html>cheap replica watches for sale</a> N well prepared and as well as distinctive website published by partners in this area people individuals who else engagingly recount their specific sports intrusions,--Catalogue log

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii