Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Horoscop Saptamanal 03.10.2011 - 09.10.2011

Luni, 03 Octombrie 2011
Horoscop Saptamanal  03.10.2011 - 09.10.2011Citeste horoscopul saptamanal si vezi ce au pregatit astrele si in aceasta saptamana pentru fiecare din cele 12 zodii.

Berbec

Ai grija in trafic saptamana aceasta. Nu schimba rutele obisnuite si nu iti modifica stilul de viata obisnuit. Simti ca ai facut o treaba de minune la locul de munca, insa nu prea observa nimeni acest lucru. Nu te lasa influentat de acest lucru, fiindca cei din jur te vor tachina. Doar nu iti doresti acest lucru. Tocmai de aceea, incearca sa fii cat mai subtila. Vei vedea ca este o perioada innorata, dar fara ploaie.

Taur

Saptamana aceasta, asculta-i cu mare atentie pe cei din jurul tau. S-ar putea sa auzi multe, dar sa intelegi mai putine. Nu se leaga nimic de tine daca nu vrei. Este ca si cand ai auzi numele unor persoane cu care ti se face cunostinta. Le auzi numele, dar nu vei lasa o impresie durabila.

Ai grija, astfel, sa si percepi tot ce auzi. Exista suplimente de memorie care te pot ajuta. Ar trebui sa iti exersezi memoria, precum faci cu muschii. De ce nu cauti un site de memorie pe internet pe care sa fie exercitii speciale? Trebuie, totusi, sa iti mentii memoria la un nivel bun.

Gemeni

S-ar putea sa te certi cu cineva saptamana aceasta din cauza unui proiect la care lucrati impreuna. Lasa-i putin spatiu in care sa se descarce si nu te razbuna pe acea persoana din cauza ca te-a suparat altcineva. Aceasta metoda te va ajuta atunci cand vei dori sa ai ultimul cuvant.

Acest tip de comportament matur nu va scapa neobservat. Vei fi foarte atragatoare pentru un potential partener cu ocazia unei petreceri sau a unei intalniri festive. Fii cu ochii in patru. Vei avea parte de o regasire interesanta.

Rac

Saptamana aceasta, vei deveni mult mai fericita. Nici nu iti vei cheltui banii pentru acest lucru. Poate un telefon? Numai tu stii pe cine vei suna. Este momentul potrivit sa te apuci din nou de citit. Nu te grabi. Daca nu ti se pare ca ai timp, ar fi bine sa te uiti putin peste programul tau si sa faci unele schimbari. Daca niciodata nu ai timp de nimic si daca le tot spui celor din jurul tau ca esti prea ocupata, inseamna ca faci niste greseli cruciale.

Fie iti planifici activitatile prost, fie nu le planifici deloc. Daca gresesti in ambele moduri, chiar ca este o problema. Poate iti dai si tu seama ca asa nu merge. Pune-ti intrebarea: Asa trebuie sa traiesc si gandeste-te bine la raspuns.

Leu


La prima vedere, saptamana aceasta va fi obisnuita. Cu toate acestea, totul se va schimba din momentul in care vei face o achizitie neasteptata. Va trebui sa separi ceva inainte ca ce ai cumparat sa functioneze. Vei consuma timp, energie si multi nervi. Daca nu te simti in forma pentru moment, nu iti fa griji.

In curand, totul se va rezolva. Ai grija cu corpul tau, odihneste-te des. De ce nu faci o pauza de cateva zile? La locul de munca, vei primi niste bonusuri in urma unor activitati desfasurate in trecut, iar visele ti se vor adeveri si asta doar pentru ca te-ai straduit din greu.

Fecioara

Probabil ca va fi o saptamana aglomerata, in care vei discuta cu mai multe persoane diferite. Este o saptamana buna pentru negocieri, atat la locul de munca, cat si in viata personala. Va veti exprima argumentele in mod clar si concis. Intelegi mai usor ce ti se spune si te exprimi mai bine ca niciodata. S-ar putea ca saptamana aceasta sa calatoresti destul de mult.

Foloseste-te de saptamana aceasta pentru a rezolva tot felul de probleme care necesita atentie si puterea ratiunii. Vei vedea ca aceste sarcini sunt mai usor de dus la capat saptamana aceasta.

Balanta


Te-ai gandit sa iti cauti un loc nou de munca, dar nu te-ai gandit inca la detalii. De ce nu iti faci o lista chiar saptamana aceasta? Astfel, vei sti mai bine ce trebuie sa cauti. Cu toate acestea, nu prea este momentul sa aplici la un nou loc de munca. Va trebui sa astepti cel putin pana peste cateva luni. La prima vedere, s-ar spune ca este o saptamana linistita in ceea ce te priveste. Dar o reintalnire cu o veche prietena va schimba acest lucru.

Va fi foarte frumos sa stai la aceeasi masa si sa depeni amintiri. Te vei intoarce acasa mai tarziu decat ai preconizat, iar cineva nu va fi deloc multumit de acest lucru. Saptamana incepe linistit, dar sfarseste in mod activ.

Scorpion


Iti faci planuri sa pleci intr-o vacanta scurta cat de repede. Saptamana viitoare este ideala in acest sens. Consulta-ti programul si vei descoperi ca nu ai atat de multe lucruri de rezolvat pe cat crezi. Amana cateva angajamente pentru a te odihni.

Ar fi bine sa te izolezi o perioada. Vei scapa de presiune si va fi mai usor sa lucrezi dupa ce te vei intoarce. Daca ai probleme cu banii, petrece-ti timpul liber ca pe vremuri. Mergi la parinti, la tara sau iesi in parc cu partenerul si copiii. Sunt destule activitati, nu iti fa griji.

Sagetator

Ai grija sa nu ai o criza de nervi saptamana aceasta! Esti singura sursa care provoaca nervi si stres. Exista lucruri in viata pe care nu le poti schimba dupa bunul plac, indiferent cat incerci. Unele lucruri decurg asa cum a fost scris si chiar nu ai cum sa le opresti. Stii bine cand este un astfel de caz.

Tocmai de aceea, este indicat sa le iei asa cum sunt.

Saptamana aceasta sau cea care urmeaza s-ar putea sa ai cateva probleme, dar vor trece destul de usor.

Capricorn

Viata ta este destul de armonioasa in prezent. Exista tensiuni si extaz in jur, dar nu fac decat sa iti completeze viata. Astfel, esti mai satisfacuta si vei vedea lumea din jur intr-un mod pozitiv. Iti place sa fii in preajma prietenilor sau a familiei sau a celor la care tii. De asemenea, exista si o relatie de dragoste care te face mult mai fericita.

Ce altceva sa mai vrei de la viata? Esti fericita atat cu familia, cat si cu prietenii si cu persoana pe care o iubesti. Contactul fizic este foarte important pentru tine. Chiar daca abundenta nu face nimic nimanui, nu inseamna ca iti face un rau. Te bucuri de bucurie, ca sa spunem asa. Cei care iti sunt apropiati vor vedea acest lucru.

 
Varsator

Te simti foarte bine si esti fericita saptamana aceasta. Stii exact ce ai de facut. In ultimele saptamani, ai facut unele lucruri pentru a putea incheia anumite sarcini. Faptul ca planuiesti din timp activitatile iti face viata mai usoara. Fa-ti un program de zi cu zi pentru a te obisnui cu un anumit tipar.

Astfel, vei fi mai relaxata, in loc sa fii stresata. Asta inseamna, de exemplu, ca va trebui sa iesi la cumparaturi vineri seara. Tocmai aceste lucruri mici si nesemnificative vor scadea stresul si tensiunea din viata ta.

In mod normal, n-ai fi suportat acest mod de a proceda, dar ai invatat ca e mai bine sa fii organizata din punct de vedere al sanatatii. Partenerul va fi satisfacut de modul in care decurg lucrurile.

Pesti

Saptamana aceasta simti ca esti un spirit liber si nu unul banal. Spiritul banal se ghideaza dupa reguli. Adesea, il deranjeaza faptul ca spiritul liber incalca regulile si ca face lucrurile mai usor si mai rapid decat cei care sunt corecti. Vei fi foarte iritata de diverse ambuteiaje in trafic, mai ales cand vei vedea ca unii le evita folosind scurtaturi.

Si tu vei recurge la aceste rute alternative. Dar asta nu inseamna ca iti vei strica toata saptamana. probabil ar trebui sa privesti problema cu alti ochi.

De ce nu mergi pe bicicleta pana la munca? Astfel, conditia ta fizica ar fi mult mai buna.




Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii