Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Horoscop Saptamanal 26.09.2011 - 02.10.2011

Luni, 26 Septembrie 2011
Horoscop Saptamanal 26.09.2011 - 02.10.2011Citeste horoscopul saptamanal si vezi ce au pregatit astrele pentru cele 12 zodii si in aceasta saptamana.

Berbec

Este bine sa fii putin mai intepata, dar nu mai exagera. Familia, prietenii si colegii vor aprecia daca le vei spune cateva cuvinte calde din cand in cand. O prietena are o problema de care ii este greu sa vorbeasca. Te va pune la curent saptamana asta, dupa care ii vei putea da sfaturi.

Cineva este foarte interesat de tine, daca nu chiar obsedat. Ai mare grija. De indata ce te vei lasa prinsa, nu ii vei mai putea da drumul usor.

Taur

Odihneste-te saptamana aceasta! Se tot aduna activitati si sarcini, iar acest lucru te epuizeaza. Daca mai dureaza mult acest proces, s-ar putea sa aiba efecte negative asupra ta si a celor din jur cu care ai de-a face.

Concentreaza-te pe o singura persoana sau un singur subiect pe rand. Totul va fi bine daca procedezi astfel. De mult te gandesti sa pleci intr-o vacanta sau o excursie scurta, dar niciodata nu ti-ai facut planuri concrete.

Saptamana aceasta, ar fi bine sa lamuresti tot ce trebuie pentru a pune in aplicare aceasta excursie. Cu toate acestea, nu este momentul oportun sa pleci.

Gemeni


Ti se va parea dificil sa te concentrezi saptamana aceasta. Ai mai multe probleme private care iti vor ocupa timpul si care iti distrag atentia. Va fi greu sa muncesti la fel de bine ca de obicei. Iesi de cateva ori saptamana aceasta.

Este cel mai bun remediu pentru a scapa de griji. Concentreaza-ti atentia pe lucruri mai placute. Daca se intampla sa cunosti cateva persoane cand nu esti in oras, problemele vor disparea ca zapada pe timp de vara.

Alungi toate dubiile si grijile! Stii ca poti sa o faci si ca vrei sa o faci.
 
Rac

Iti va face cineva complimente de la care nu te asteptai. Acest lucru te va face sa respecti acea persoana mai mult ca inainte. Fii, totusi, atenta, pentru ca s-ar putea sa ai totusi probleme.

Dorinta de a iesi la aer curat este mai puternica decat de obicei. Este bine, pentru ca aerul curat iti va face bine, fie ca ploua sau este soare. De ce nu iesi la o plimbare cu cineva? Vei vedea ca va fi distractiv.

Pe scurt, aceasta saptamana este buna pentru tine. Cele mai bune zile sunt marti si joi.

Leu

Nu asculta prea multe balade saptamana aceasta. Iti vor influenta starea intr-un mod negativ si te vor intrista. Odihneste-te in fiecare zi. Chiar daca ti se pare ca nu ai nevoie de somn, te inseli.

Functionezi bine din punct de vedere mental, chiar daca dormi foarte putin. Dar fizic, nu o poti tine tot asa, cel putin nu pe termen lung. Vei vedea acest lucru in urmatorul concediu. In prima saptamana, daca nu vei avea ce face, te vei simti foarte slabita si obosita. Asta daca nu faci o schimbare rapida. Ar trebui sa te odihnesti cum trebuie si sa reflectezi la ce vrei de la viitor. Timpul este potrivit.

Fecioara

Saptamana aceasta este cea mai buna de ceva timp incoace, fiindca poti sa reinvii o prietenie veche. Exista o problema veche. Dintr-o discutie minora, ai reusit sa va certati intr-un mod foarte puternic.

Saptamana aceasta nu trebuie sa faci mai nimic pentru a rezolva aceasta problema. Uita-te, mai intai, in oglinda si intreaba-te cu ce ai contribuit la acest conflict. Ar fi o idee buna sa iti imbunatatesti putin situatia financiara.

Nu mai asculta sfaturile nimanui. Nu iti spun nimic nou fata de ce stiai deja. Exisat posibilitatea ca angajatorul sa iti spuna ca nu mai are nevoie de tine, fiindca nu are ce sa iti dea sa muncesti. Probabil ca stiai acest lucru deja de cateva luni, dar ca ai preferat sa inchizi ochii.

Balanta

In urmatoarele cateva saptamani, vei folosi telefonul mai des decat o faci in mod normal. Luna aceasta, factura va fi destul de mare. Te gandesti, chiar, sa iti faci un alt abonament. Ar fi cazul sa o faci, de vreme ce treci printr-o perioada turbulenta. S-ar putea sa treci prin multe schimbari pe parcursul acestui proces.

Cineva care se gandeste la tine de mult iti va oferi un loc nou de munca. Aceasta persoana este fermecata de ce poti face si cauta pe cineva care sa te inlocuiasca atunci cand nu poti veni personal la serviciu.

Gandeste-te cu mare atentie la aceasta oferta, fiindca s-ar putea sa iti blocheze drumul catre alte ocazii atragatoare. Saptamana aceasta, s-ar putea sa existe unele tensiuni, cauzate de tine, in sfera privata. Ai grija sa eviti remarcile abrupte. Ajusteaza-ti starea in functie de cei care te inconjoara, nu ii forta s-o faca ei.

Scorpion

Este o saptamana excelenta pentru a cumpara cadou unei prietene bune. Exista cateva prietene bune carora nu prea stii ce sa le cumperi de ziua lor.
Saptamana aceasta te vei lovi, la propriu, de lucruri care ar putea sa le placa prietenelor tale. Nu sunt nici prea scumpe, nici prea ieftine. Sunt prea bune pentru a le rezista.

Cumpara-le acum, desi ocazia la care ai nevoie de cadou este la mare departare. Nu iti fa griji legate de locul de munca. Aceasta problema este mult mai mica decat iti inchipui.

Uita-te la ea prin ochii unei alte persoane, a cuiva care nu este implicat personal. De-abia atunci vei ajunge la concluzia ca ai facut din tantar armasar. Mai bine te arunci direct, in loc sa stai si sa speri ca se va intampla ceva bun.

Sagetator

In trecut, iti placea sa te joci tot felul de jocuri, dar acum ca ai crescut, nu ti se mai pare la fel de interesant. Saptamana aceasta, ar trebui sa te intorci la calea de odinioara.

Asculta-ti impulsurile si fa ce iti trece prin cap. Vei fi surprinsa de cat de mult te vei distra.

Capricorn

Gandeste-te putin la viata ta! Revizuieste-ti scopurile pe care ti le-ai stabilit in trecut si intreaba-te sincer daca inca te intereseaza. Dupa aceea, intreaba-te daca mai este cazul sa mergi pe acelasi drum.

Per total, este o saptamana excelenta si lasi creierul sa munceasca pentru tine. Ai grija, insa si la conditia ta fizica.

Faci mult sport, pentru ca nu se anunta nimic bun daca lenevesti toata ziua.

Varsator

Ti se pare ca te cunosti mai bine decat oricine, dar nu ai dreptate. Gandeste-te la ultimii 5 ani si intreaba-te cate lucruri ai facut intentionat si cate au avut o pornire oarecum automata.

Fii atenta la toate relatiile in care esti implicata. Faci numai ce vrei sau faci si lucruri fara sa iti dai seama? Stelele iti sunt favorabile cateva luni vune de acum inainte.

Esti sanatoasa. Nu ai de ce sa iti faci griji din aceasta privinta.

Pesti

Saptamana aceasta vei primi o ocazie pe care nu o vei putea refuza. Este legata de bani sau de afaceri. Poate fi o scrisoare de la banca, ce iti va permite sa refinantezi un credit sau o asigurare care urmeaza sa iti acorde o suma mare pe care ai cerut-o cu mult timp in urma.

Indiferent de caz, va fi ceva care te va influenta intr-un mod pozitiv. Nu iti fa griji cu privire la un examen care urmeaza saptamanile urmatoare. In pofida acestor emotii, vei reusi sa il treci cu brio si sa iti dai seama ca te-ai stresat degeaba.


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii