Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Horoscop Saptamanal 10.10.2011 - 16.10.2011

Marti, 11 Octombrie 2011
Horoscop Saptamanal 10.10.2011 - 16.10.2011Citeste horoscopul saptamanal si vezi ce au pregatit astrele pentru fiecare dintre cele 12 zodii si afla ce spune horoscopul si despre zodia ta.

Berbec

Daca vrei sa castigi mai multi bani, vei incepe sa faci pasi catre acest scop chiar de saptamana asta. Daca stai degeaba si astepti, nu rezolvi nimic. Daca iti spui ca nu este momentul ideal sa iti creezi o sursa de venit, iarasi nu te va ajuta.

Nu vei castiga la loto saptamana aceasta sau daca o vei face, va fi o suma mica. Nu ai cum sa castigi cu adevarat mult daca nu depui efort.

Daca iti doresti de mult timp sa faci niste schimbari la viata ta, este momentul ideal sa iti faci un plan de bataie si sa faci primii pasi. Te astepti la noutati si in alte domenii.

Vei capata un prieten nou. Usor, usor, veti incepe sa aveti incredere unul in celalalt. Peste cateva luni, veti deveni prieteni cu adevarat buni.

Taur

S-ar putea sa ai o inundatie acasa. Nu va fi una grava, dar tot va fi extrem de deranjanta. Daca esti cu cineva, s-ar putea ca supararile sa fie de doua ori mai multe. Nu te lasa acaparat de o persoana pe care tocmai ai cunoscut-o. Stii bine ca trebuie sa ai grija cand cineva iti ofera ceva. Vei descoperi ca esti lup printre oi.

Nu este prea tarziu sa faci niste reparatii, dar vei avea multe de indurat.
 
Gemeni

Nu despica firul in patru saptamana aceasta. Poti analiza problemele si poti cantari putin inainte de a lua o decizie, dar orice distinctie superfina nu duce la nimic, in afara de confuzie.

Prea multa analiza distruge subiectul despre care se vorbeste. Asculta-ti intuitia si sentimentele. Acest lucru valoreaza mult pentru tine. Doar asa vei avea rezultate foarte bune. Curbeaza-ti gelozia saptamana aceasta. Uneori, spui ca nu esti de fel geloasa, dar stii bine ca nu este asa.

Rac

Daca nu poti sa rezolvi singura o problema, poti cere ajutorul unei prietene. Aceasta te va privi cu alti ochi si iti va da sfaturi la care nu te-ai fi gandit.

Intr-o seara de saptamana aceasta, scrie-i o scrisoare sau un email foarte lung unei prietene foarte bune pe care o stiai de cand erai mica. Poti chiar, sa o suni.

Ai grija insa, fiindca vei auzi niste vesti interesante la care trebuie sa fii foarte atenta. Vei invata ceva care te va stimula si te va motiva. Nu folosi nici un mijloc de transport in comun saptamana aceasta.

Leu

Esti foarte interesata de flirt, mai ales de partea sa sexuala. Exista, oare, vreun motiv ascuns? Sa speram ca vei avea parte de o relatie buna.

In acest caz, nu prea ai de ce sa iti faci griji. Daca relatia a fost una turbulenta in ultima vreme, s-ar putea sa simti nevoia unei aventuri. Nu iti vei putea elibera emotiile, din cauza ca partenerul nu iti va permite acest lucru sau pentru ca exista tensiuni chiar si in relatia voastra.

Daca nu esti implicata in nicio relatie in acest moment, s-ar putea sa te atraga cineva din cercul tau de prieteni si cunostinte. O persoana pe care o cunosti de ceva vreme. Ai grija, insa, sa nu traiesti o deziluzie. Aceasta persoana nu este cea pe care o cauti.

Fecioara

Se pare ca iti revii un pic in urma cheltuielilor din ultimele luni. Din momentul in care iti vei primi salariul luna viitoare, toate problemele financiare vor disparea.

In urmatoarele doua luni, trebuie sa ai grija sa nu cheltui bani in mod impulsiv, fiindca vor aparea cheltuieli neprevazute in viitor.

Balanta

Este o saptamana excelenta pentru a lua legatura cu oameni pe care nu i-ai mai intalnit inainte. Oare vei intalni o noua iubire? Un potential partener si-a notat numele tau in agenda lui acum ceva timp si iti va iesi in cale de mai multe ori saptamana aceasta.

Ai grija, insa, pentru ca nu se stie cand va aparea o noua ocazie. S-ar putea sa fie sansa vietii pentru tine. Ai fi surprinsa daca ai afla cine este aceasta persoana. probabil din cauza faptului ca nu este genul de persoana pe care sa o fortezi sau pe care sa o neglijezi. Dar poti fi sigura ca nu este genul care sa te abandoneze.

Scorpion

Este o saptamana buna pentru a lua legatura cu alte persoane. Relatiile pe care le ai cu alti oameni sunt foarte bune. Nu exista pic de superficialitate. Se pare ca vrei sa construiesti o legatura cu absolut toate persoanele pe care le cunosti.

Simti nevoia de a proteja si de a-i ingriji pe cei la care tii. Oamenii din jurul tau simt ca exista un echilibru in ceea ce te priveste, fapt care ii atrage mai tare la tine. Iti este mai usor sa iei legatura cu sexul opus saptamana aceasta. Saptamana viitoare organizezi o intalnire cu prietenii la tine acasa. Va fi superb.

Sagetator

Nu te opri din cautat pana nu esti sigura ca te-ai uitat peste tot. Nu sari peste locurile in care esti sigura ca nu l-ai pus. Cel mai bun mod de a gasi ceva este cautandu-l sistematic. De cele mai multe ori, vei gasi ce cautai.

Daca nu cauti peste tot, poti trage una din urmatoarele concluzii:

Fie cauti acul in carul cu fan, fie cauti ceva ce s-a pierdut de tot. Daca il gasesti ulterior, inseamna ca nu ai cautat bine de la inceput. Pe langa cautari, saptamana aceasta iti vei pierde o prietena. Acest lucru se va datora faptului ca nu i-ai acordat deloc atentie in ultima vreme. Nu este tipic pentru tine sa nu iti cauti prietenii.

Capricorn

Te domina sentimente puternice si profunde in aceasta saptamana. Trairile tale sunt turbulente. Gandeste-te la alte lucruri ca sa poti sa iti revii. Si incearca sa nu ii deranjezi pe cei din jur cu ceea ce simti.

Spune-le ce te preocupa, dar nu exagera. Exista riscul sa ii sperii cu sentimentele puternice pe care le expui. Uita-te bine in jur si nu uita sa te bucuri de toate lucrurile frumoase pe care ti le rezerva viitorul. Nu iti suprima sentimentele si emotiile. Si gandeste-te la altceva!

Varsator

Va trebui sa rezolvi cateva probleme legate de calculator saptamana aceasta. Ti se pare ca s-a infectat calculatorul cu un virus, dar nu este cazul. Nu este atat de rapid pe cat ar trebui, iar aceasta problema nu se datoreaza nici virusului si nici varstei calculatorului.

Sursa tuturor problemelor este incarcarea hard disk-ului. Te vei enerva foarte tare, incat iti va veni sa il arunci pe geam. Abtine-te, fiindca problema va avea o solutie mult mai simpla decat ai fi crezut. Ar fi bine sa nu te atingi de monitor si tastatura in urmatoarele zile, pentru ca vei avea o conditie fizica foarte slaba. Iesi putin la aer.

Pesti

Esti foarte fericita si afectuoasa in aceasta saptamana. toata lumea din jurul tau se va bucura din acest motiv. Cu toate acestea, vei avea foarte multe cheltuieli. S-ar putea sa arunci cu banii pe geam si sa regreti in viitor acest lucru.

Tocmai de aceea este indicat sa faci niste economii. Hormonii tai joaca un rol important saptamana aceasta. Spre sfarsitul saptamanii, iti vei da seama ca te-ai concentrat la o iluzie sau o fantezie. Nu uita ca nu ai voie sa iti strici reputatia.


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii