Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Horoscop saptamanal -sapt. 29.08.- 04.09.2011

Luni, 29 August 2011
Horoscop saptamanal -sapt. 29.08.- 04.09.2011Citeste horoscopul saptamanal si vezi ce au pregatit astrele si in aceasta saptamana de tranzitie de la vara la toamna pentru fiecare dintre cele 12 zodii.

Berbec


Esti mai silitoare ca niciodata saptamana aceasta, motiv pentru care ai cateva realizari. Ai foarte multa energie si rezolvi totul cu entuziasm si incredere. Acest lucru se aplica si in cazul energiei mentale, in cazul discutiilor cu prietenii si cunostintele.

Iti vei putea apara punctul de vedere in orice situatie. In plan personal, la fel ca si in plan profesional, ti se va da ocazia sa iti ordonezi toate problemele si sa iti stabilesti prioritatile, fapt ce va duce la rezultate surprinzatoare la locul de munca. Vei avea ocazia, de exemplu, sa iti asumi responsabilitatea in unele cazuri care, la final, iti vor aduce o promovare sau o crestere salariala.

Este o buna ocazie de a demonstra ca poti duce mult si ca te descurci cu responsabilitatile. De asemenea, interactionezi bine in cadrul unui grup. Acest lucru se datoreaza energiei pe care o emani.

Daca ai fost de curand in vacanta, inseamna ca acesta este motivul starii in care te afli. Per total, se poate spune ca te asteapta o perioada minunata in fata.

Taur


Esti in forma saptamana asta. Oamenii din jur observa acest lucru. Din aceasta cauza, esti foarte buna cu cei cu care lucrezi.

Increderea ta iti ofera noi perspective asupra lucrurilor ce te inconjoara. S-ar spune ca zbori la inaltime. Apar mici probleme, dar nu te afecteaza deloc. Abia daca le observi.

Toate lucrurile bune li se intampla celor care le infaptuiesc. Astfel, vei primi inapoi tot ce ai oferit. S-ar putea sa te atraga, pentru moment, latura mai misterioasa a vietii. S-ar putea, chiar, sa incepi sa meditezi, chiar daca, pana nu demult, nu prea ai dat atentie acestor aspecte.

Gemeni


Aceasta criza pare de-a dreptul imposibila, dar daca vrei sa faci un imprumut sau o ipoteca, fa in asa fel incat tranzactia sa se incheie saptamana aceasta sau cea viitoare, in cel mai rau caz.
 
Mai ales daca implica efecte pe termen lung. Contractele legate de imprumuturi sau de construirea unei case, de exemplu, trebuiesc semnate saptamana aceasta.

Nu intarzia, fiindca s-ar putea ca stelele sa aiba o influenta pozitiva. Mai incolo, s-ar putea sa mai apara o mica problema: cineva s-ar putea decide sa faca niste schimbari esentiale. Probabil ca acum iti este foarte dificil sa iti imaginezi toate scenariile, dar, in cateva luni, toate piesele acestui puzzle se vor lega de la sine.

Daca intarzii cu semnarea contractului, iti creezi singura probleme.

Rac


Ai mare grija sa nu te lasi inghitita cu totul saptamana aceasta. Se pare ca esti prea buna pentru lumea asta. Nu da bani nimanui, nici in cantitati mici. Si nu te lasa plimbata peste tot la munca.

Poate nu iti dai seama ca acest lucru se intampla, dar cineva care tine la tine vede tot ce patesti. Poate fi vorba de o relatie de dragoste, dar nu este obligatoriu. In orice caz, va fi o relatie care va deschide niste usi interesante in viitor.

Aceasta persoana tine cu siguranta la tine. Cea mai frumoasa zi pentru o dragoste noua este duminica. Fii atenta la starea ta de sanatate. Daca o tii tot asa, totul ti se va parea obositor.

Leu


Te vei certa cu un coleg. Ti se pare ca ai fost foarte clara in a-ti prezenta punctul de vedere. El sau ea a inteles altceva. Nu aude prost. Problema este ”intre urechile tale”. Oricum, aceasta problema se va rezolva singura in curand pentru ca toata confuzia se va clarifica rapid.

Te vei simti usurata toata saptamana. va fi o perioada minunata in viata ta personala. Sambata va fi cea mai buna zi.

Te lasi captivata de un personaj interesant. Este remarcabil, de vreme ce nu prea dai frau liber hormonilor tai.

Cu cat este mai proasta vremea, cu atat ti se potriveste mai mult. Vei sta in pat cat va ploua si iti va placea.

Cumpara-ti o sticla de vin si niste gustari ca sa iti faci sederea mai placuta. Va fi foarte distractiv!

Fecioara

Vei avea o saptamana minunata. Te vei distra mai mult ca de obicei la locul de munca, acasa si alaturi de familie sau prieteni. Energia ta ii face pe altii sa fie invidiosi.

Gandurile negative si atitudinea unei persoane invidioase nu te influenteaza, insa, deloc.

Tu priveste doar partea plina a paharului, in care trebuie sa iti folosesti din plin sentimentele si gandurile pozitive. Incearca sa rezolvi problemele care dureaza de ceva timp si la care nu credeai ca vei gasi solutie.

Daca rezolvi aceste probleme saptamana aceasta, vei descoperi o cale noua pe care o poti urma, o directie care nu afecteaza si nu ofenseaza pe nimeni.

Balanta


Ai inceput sa iti dai seama cum se petrec lucrurile in viata ta. Ai o viziune clara legata de educatie, munca si viata personala.

Stii regulile jocului si esti de acord sa le respecti. Esti practica si pragmatica. Continui sa progresezi atent. Din aceasta cauza, ai ajuns intr-o perioada a vietii tale in care trebuie sa iei decizii importante care vor conta tot restul vietii tale. Profita de orice oportunitate. Pastreaza niste bani pentru mai tarziu. Pune-i la banca si fa-ti o asigurare de viata.

Scorpion


Daca iesi in oras in una sau mai multe nopti saptamana aceasta, vei cunoaste pe cineva cu care te vei distra foarte tare. La inceput, se pare ca va fi o relatie superficiala.

Da, probabil ca in primele cateva luni nu va fi nimic deosebit. Dar va fi inceputul unei relatii de lunga durata, care se poate dezvolta in multe feluri. El sau ea poate ajunge sa fie o cunostinta apropiata, un prieten bun sau un partener iubitor.

Aceasta persoana prezinta mai multe aspecte atractive, precum prietenia si sex-appeal-ul. Veti avea multe in comun in ceea ce priveste aria profesionala. Asta inseamna, insa, ca va trebui sa iesi din casa de cateva ori saptamana aceasta si sa interactionezi cu tot felul de oameni.

Daca nu cunosti pe nimeni, nimic nu se va intampla. Chiar si in astrologie exista ceva care se numeste ”propriile actiuni”.

Sagetator


Sentimentele tale iti joaca feste. Tocmai de aceea, nu prea iti dai seama ce se intampla in jurul tau. incearca sa iti acorzi timp cat sa iti dai seama.

Experientele noi aduc si trairi noi. Oricine rade de sentimentele tale va primi acelasi tratament, mai devreme sau mai tarziu.

Incearca sa te stapanesti pe parcursul acestei saptamani, pentru ca mintea ta pare greu de controlat. Ti se pare ca oamenii te ataca tot timpul, chiar daca nu este asa.

Cineva are nevoie de ajutorul tau in aceasta saptamana. Iti va spune un secret important de-al sau. Nu ti-a fost niciodata greu sa pastrezi un secret, chiar daca multe persoane cred ca esti genul careia ii mai scapa cate o informatie. Se insala.

Capricorn


Datele de 10 si 12 ale lunii sunt norocoase pentru tine. Iti vor fi favorabile pentru orice activitate. Daca, de exemplu, aplici la locul de munca, incearca sa iti programezi interviul intr-una dintre aceste doua zile.

Te va surprinde, dar stai chiar mai bine cu sanatatea. Incearca, insa, sa eviti tensiunile pe cat de mult posibil. Nu faci destul sport si stii acest lucru. Singurul efort fizic pe care il faci este sa te plimbi nervoasa prin camera. Nu poti sta locului in aceasta saptamana, nici macar o perioada mica de timp.

Probabil din cauza nelinistii vei vrea sa preiei un proiect de la altcineva, proiect care, in mainile altcuiva, nu ar avea rezultate bune.

Varsator


Te descurci in cariera. Progresezi destul de mult. managerii organizatiei in care lucrezi sunt impresionati de contributia ta. Nu te gandesti prea mult la colegii tai.

Bineinteles ca sunt invidiosi. Iti ajunge o auto-critica pe care o practici, nu ai nevoie si de critica lor. Viata ta privata, insa pare sa sufere din cauza aspiratiilor tale profesionale. Va trebui sa iti rezolvi problemele pe care le ai cu partenerul, in cazul in care ai unul.

Daca impreuna nu gasiti o solutie, mai mult ca sigur sursa problemei nu este cariera ta, ci altceva. S-ar putea ca partenerul tau sa foloseasca activitatile profesionale ca si scuza, fara a-si da insa seama ca face acest lucru.

Pesti


Exista sansa sa te confrunti cu o despartire brusca de partener. Exista o constelatie care, chiar daca nu influenteaza foarte mult situatiile actuale, este prezenta.

Nimic nu provoaca mai mult sentimentul de solitudine decat atunci cand se desparte partenerul de tine. S-ar putea, insa, sa nu fie vorba neaparat de cel la care tii, ci de un copil, un membru al familiei sau un bun prieten. Ai grija ce faci si nu o fa in cursul zilei de joi.

Pericolul critic va trece vineri, iar sambata iti vei reveni complet. Daca esti genul care se inveseleste mancand, consuma cel putin o zi pe saptamana numai legume, fructe si apa, fara a te atinge de paine, cartofi, orez sau paste. Vei obtine rezultate miraculoase.



Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii