Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Horoscop vestimentar iarna 2011

Marti, 11 Ianuarie 2011
Horoscop vestimentar iarna 2011
Foto: Hepta
Berbec


Pentru aceasta iarna nu te gandi doar la pantaloni. Dimpotriva, indrazneste si alege fuste si rochite, din materiale mai groase, evident, pe care sa le asortezi cu colanti inchisi la culoare sau sosete trei sferturi.

Poti purta fuste din piele sau blana, iar daca alegi lungimi scurte, protejeaza-ti picioarele cu cizme inalte peste genunchi. Nu uita si de paltoane calduroase si indrazneste sa porti alb. Vei arata ca o Craiasa a Zapezii.

Adam_fusta2_aw2010.jpg
Adam_hepta_267349.jpg
Brian_Reyes_aw2010(2).jpg
 


Taur

Multa multa blana pentru aceasta iarna. E si stilata, si bineinteles, practica si calduroasa. Alege alb sau crem deschis pentru un plus de eleganta. Daca nu iti plac hainele de blana, poarta jambiere din acest material, insa doar daca esti slaba si ai picioare lungi si subtiri.

Pentru o tinuta cu care sa mergi la sigur, poarta alb cu negru. Te poti inspira din stilul androgin, cu combinatii de pantaloni cu sacouri si camasa pe dedesubt. Pentru un plus de efect, poti adauga o lavaliera. Alege trenciul kaki pentru un plus de diversitate, insa nu il purta in zilele geroase.

Chanel_aw2010(9).jpg
Chanel_hepta_273803.jpg
Dries_Van_Noten_hepta_273033.jpg
 


Gemeni

Poarta in aceasta iarna tinute cat mai cambrate: sacouri si taioare feminine, accesorizate cu fundite si cu umeri rotunjiti. Daca esti mai curajoasa, poti purta haine asimetrice, iar ca materiale poti combina pielea cu stofa. Culoarea ta de baza in aceasta iarna este maroul, in diverse nuante.

Daca iti place animal print, poti purta un costum realizat integral cu acest imprimeu. Palaria este optionala.

Gaspard_Yurkievich_aw2010.jpg
Haider_Ackermann_sacou2_aw2010.jpg
Moschino_aw2010(3).jpg
 


Rac


Pentru tine, iarna nu reprezinta un anotimp al culorilor terne, asa ca poti opta pentru nuante mai tari, cum ar fi oranj sau mov. Nu va lipsi blana din vestimentatia ta, iar combinarea unui palton trei sferturi cu o rochie va face valuri.

Mixul alb - negru ti se potriveste si tie de minune, iar alte optiuni atragatoare pentru aceasta iarna pot fi pantalonii cu talie inalta combinati cu un sacou vintage, eventual realizat din catifea de culoare mov.

Oscar_Renta_mov2_aw2010.jpg
Preen_hepta_262091.jpg
Ralph_Lauren_aw2010(3).jpg
 


Leu

Blana nu poate lipsi din garderoba ta din aceasta iarna, mai ales daca iti confera o alura de leoaica cu coama bogata. Poti purta blana asa cum vrei tu: ca accesoriu in zona manecilor, a picioarelor, a tivului, a gatului, iar lista poate continua.

Chiar daca e frig, nu te temi sa porti fuste de diverse tipuri. Poti opta pentru o fusta lalea ca in galeria de mai jos, asortata cu un pulover gros cu guler larg. Si pentru ca iti place sa uzezi si de latura ta copilaroasa, alege si o fusta din tul, usor vaporoasa, insa protejeaza-ti picioarele cu o pereche de colanti grosi.

Adam_fusta3_aw2010.jpg
Adam_fusta_aw2010.jpg
a1Chanel.jpg
 


Fecioara

In aceasta iarna poti purta haine de blana impunatoare, de culoare kaki, inspirate de stilul militar si accesorizate cu cizme inalte peste genunchi cu imprimeu de piele de sarpe. Pentru un plus de culoare, alege rochii - pulover din lana colorata si nu uita de manusi, pentru ca iti confera un aer distins.

Cand vrei sa pari mai rebela, poarta o fusta de piele peste pantalonii grosi din lana, asortati cu un pulover din aceeasi culoare.

Alexander_Wang_fusta_aw2010.jpg
Burberry_Prorsum_hepta_255174.jpg
Carolina_Herrera_hepta_266143.jpg
 


Balanta

De multe ori preferi hainele lejere, asa ca vei fi incantata de paltoanele mai largi, care nu urmeaza neaparat linia taliei. Poti opta pentru nuante nude, iar pantalonii cu talie inalta sunt cea mai potrivita optiune pentru zilele friguroase de iarna: atat stilati, cat si practici, pentru ca iti apara zona taliei.

Cand ai chef de rochii, opteaza pentru cele din tricotaje, prinse in brau cu o curea subtire. Cand iti doresti culoare in tinuta ta, incepe cu ceea ce este vizibil: paltonul sau trenciul, pe care sa le alegi in culori neasteptate si vii.

Balmain_sacou3_aw2010.jpg
Chloe_fw2010(2).jpg
D&G_hepta_259793.jpg
 


Scorpion

Pentru iarna 2011, poti purta tricotaje cat cuprinde. Nu te sfii de culorile tari, cum ar fi rosul si de imprimeurile specifice tricotului, cum ar fi reprezentarile animaliere simbolice. Asorteaza-le cu fesuri cu canaf, cu genti din blana si cu jambiere pufoase.

Pentru birou opteaza pentru o tinuta mai clasica, formata din bluza si fusta cu talie inalta si inlocuieste sacoul incomod cu un pulover cu nasturi in aceeasi nuanta.

D&G_hepta_259732.jpg
D&G_hepta_259843.jpg
Dolce_Gabbana_fusta_aw2010.jpg
 


Sagetator

Pentru noptile de iarna pe care le petreci in club, exagereaza putin si poarta rochii stralucitoare cu paiete in ce nuante iti fac tie cu ochiul. Poti extinde stralucirea si atunci cand vine vorba de pantaloni, asa ca indrazneste sa porti materiale lucioase, temperate insa de celelalte piese vestimentare, in nuante mate.

Pentru iesirile in oras cu prietenele incalta o pereche de cizme cu animal print de leopard alb, asortate cu o geanta de zi incapatoare si cu o jacheta scurta, animata de franjuri lungi.

3.1_Phillip_Lim_aw2010.jpg
Balmain_blazer2_aw2010.jpg
Blumarine_aw2010(5).jpg
 


Capricorn

Poarta o jacheta scurta din blana peste o rochie trei sferturi, fara sa uiti de cizmele lungi peste genunchi, din piele neagra, care te ajuta sa nu tremuri de frig atunci cand iti doresti sa fii stilata chiar si in mijlocul iernii.

Pentru un look lejer poti opta pentru veste din blana, genti mari si cizme calduroase, in nuante de gri sters. Iar pentru zilele in care vrei sa pari mai copilaroasa, poarta o fusta in carouri in stilul uniformelor de scoala, accesorizata cu o bereta.

Burberry_Prorsum_hepta_255152.jpg
CNC_Costume_National_hepta_259893.jpg
Cynthia_Steffe_aw2010(1).jpg
 


Varsator

In aceasta iarna poti opta pentru piele, si nu oricum, si pe suprafete mari, de exemplu ca rochie, si nu oricum, ci in culori puternice, cum ar fi rosul.

Atunci cand vrei sa fii clasica si extravaganta totodata, combina un sacou cambrat cu o pereche de pantaloni luciosi, la care poti adauga, dupa caz, o esarfa asezata neglijent. Pentru tinutele de birou, poti alege sacouri cu croiala masculina.

Akris_rochie_aw2010.jpg
Balmain_pants_aw2010.jpg
Bottega_Veneta_hepta_260124.jpg
 


Pesti

Daca vrei caldura si lejeritate, poti opta pentru pulovere lungi cu nasturi, prinse in talie cu o curea lata. Cand vrei culoare, alege rosul puternic, combinat cu colanti negri. Poti opta pentru o rochie accesorizata cu un guler tricotat.

Iar daca iti doresti o eleganta sofisticata, poarta un sacou atipic, cu margini cu fronseuri, in nuante placute de bej.

Sonia_Rykiel_hepta_269030.jpg
Tommy_Hilfiger_fusta_aw2010.jpg
Valentino_aw2010(2).jpg
 





Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii