Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Trei filme castigatoare la Kinofest 2008

Luni, 17 Noiembrie 2008
Trei filme castigatoare la Kinofest 2008"Porque hay cosas que nunca se olvidan", de Lucas Figuero, "Malchik", de Simitry Gellery, si "The Flowers", de Dale Hayword si Phil Dubrowsky, au fost desemnate castigatoare la cea de-a doua editie a Festivalului de film digital Kinofest, la sectiunile Fictiune, Animatie, respectiv Micromovie, informeaza MEDIAFAX.

Cea de-a doua editie a Festivalului de film digital Kinofest s-a desfasurat in perioada 14 - 16 noiembrie, la Muzeul National de Arta Contemporana (MNAC), si a prezentat 170 de filme, dintre care 113 productii au fost selectionate in concurs.
   
Astfel, la sectiunea Fictiune, juriul a avut de ales din 28 de filme inscrise in competitie, in timp ce la sectiunea Animatie au fost inscrise 45 de filme. La sectiunea Micromovie, dedicat filmelor pentru telefonul mobil, au fost inscrise 42 de pelicule.
   
Kinofest a debutat in 2007, avand ca misiune promovarea tinerilor pasionati de arte vizuale, indiferent din ce colt al lumii provin. Filmele finaliste la editia din 2007 au fost realizate de artisti din peste 33 de tari, de pe patru continente.
   
Printre peliculele prezentate la Kinofest s-au numarat "Contracuerpo", film spaniol prezent si premiat in peste 20 de festivaluri internationale, care a primit Marele Premiu la sectiunea de scurtmetraje de la Festivalul de Film de la Venetia, "La Saint Festin", desemnata cea mai buna animatie la Clermont Ferrand 2008, "La Leyenda del Hombre Lento", care a colectat 49 de premii internationale (Roma Independent Film Festival, Barcelona, Interfilm Berlin, Taipei, Boston etc.), "E.D.E.N" (Italia), "The Bellringer" (Elvetia) si "24 frames" (SUA).
   
Autorii romani au fost prezenti in concurs cu noua filme: Alexandru Barbu cu "Strains" (animatie) si "Cra Craw" (micromovie), Anamaria Lazarovici cu "Pe seama ta" (micromovie), Ivana Mladenovici cu "Pizza Love" (fictiune), Maria Trifu cu "Raia" (fictiune), Claudiu Bugean cu "E.motional in.sight" si "Cat Food" (fictiune) si Vlad Grigorescu cu "Cool Yagee" si "Nanny Goat" (micromovie).

Te-ar putea interesa:
  • Bruce Willis pregateste trei noi filme de actiune

    Actorul american Bruce Willis dovedeste ca este in plina forma la varsta de 54 de ani si ca este capabil sa joace in continuare in filmele de actiune, el avand in pregatire trei noi productii apartinand genului thriller, informeaza femalefirst.co.uk si MEDIAFAX.

  • "4,3,2", in topul celor mai bune 10 filme ale lui 2008

    "4 luni, 3 saptamani si 2 zile" a fost clasat in topul celor mai bune zece filme ale lui 2008, realizat de criticul Anthony Lane de la revista The New Yorker, filmul lui Mungiu fiind lansat in Statele Unite in ianuarie anul acesta.

  • "Cavalerul Negru" si "Iron Man" - cele mai bune filme in 2008

    "Cavalerul Negru", de Cristopher Nolan, si "Iron Man - Omul de Otel", de Jon Favreau, doua dintre filmele cu succes la public, inspirate din benzi desenate, au fost incluse in lista celor mai bune zece filme ale anului 2008 realizata de Institutul American de Film (AFI), informeaza Reuters, conform MEDIAFAX.

  • A patra editie Kinofest: 3 - 7 noiembrie, la MNAC

    Cea de-a patra editie Kinofest - Festivalul International de Film Digital va avea loc intre 3 si 7 noiembrie, la Muzeul National de Arta Contemporana (MNAC) din Bucuresti, informeaza un comunicat.

  • Cea de-a doua editie Kinofest intre 14 - 16 noiembrie

    Cea de-a doua editie a festivalului de film digital Kinofest se desfasoara, in perioada 14 - 16 noiembrie, la Muzeul National de Arta Contemporana (MNAC), si urmeaza sa prezinte 170 de filme, dintre care 113 de productii selectionate in concurs, informeaza MEDIAFAX .

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii