Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Chiftelute marinate

Joi, 06 Ianuarie 2011
Chiftelute marinate
Foto: Hepta
Ai nevoie de:


- carne de vaca 700 de gr

- ceapa 300 de gr

- franzela 200 de gr

- cartofi 200 de gr

- verdeata 2 legaturi

- usturoi 20 de gr

- faina 125 de gr

- oua 2 bucati

- ulei 200 de gr

- zarzavat de supa 350 de gr

- rosii 1 kg

- smantana 350 de gr

- otet 40 ml

- cimbru un fir

- dafin 3 foi

- sare, piper

Cum prepari:

Carnea se da de doua ori prin masina de tocat. Painea se inmoaie in apa si apoi se scurge bine. Jumatate din cantitatea de ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Cartofii se curata si se dau prin masina de tocat. Verdeata se toaca marunt. Se amesteca totul, se adauga cimbrul, sarea, putin usturoi pisat si ouale. Se formeaza chiftelutele, se dau prin faina si se prajesc in ulei. In uleiul ramas se caleste restul de ceapa tocata marunt si zarzavatul de supa dat pe razatoare. Se presara pe deasupra restul de faina si se calesc in continuare. Se stinge cu rosiile taiate bucati, se adauga apa si se fierb 30 de minute, apoi se paseaza sosul printr-o sita sau pasoar si se amesteca cu smantana si otetul. Se adauga chiftelutele si foile de dafin si se fierb impreuna circa 25 de minute. La sfarsit se mai potriveste odata gustul de sare.



Te-ar putea interesa:
  • Chiftelute de praz

    Se iau: 1 kg praz nu prea gros, 2 l de apa, 2 linguri de faina, 1 lingura de margarina, ulei pentru prajit, sare.

  • Chiftelute de peste

    Ai nevoie de: - peste oceanic 1,5 kg- franzela 250 de grame- oua 2 bucati

  • Chiftelute cu sos si spaghete

    Ingrediente:

    Chiftele:
    700 g carne de porc/amestec
    1 ou
    sare,piper,chili
    3 felii de paine
    usturoi
    Sos:
    1 ceapa
    5 catei de usturoi
    5 linguri de pasta de rosii
    400 ml apa
    2 linguri faina
    sare, piper
    300 g spaghete
    patrunjel

  • Chiftelute cu carne si sos de smantana

    Ai nevoie de: - carne de vaca 400 de grame- carne de porc 300 de grame- slanina afumata 50 de grame

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii