|
Joi, 22 Iulie 2010 |
Foto: Hepta Ai nevoie de:
- macaroane 500 de grame
- ficat de porc 400 de grame
- unt 125 de gr
- ceapa 100 de gr
- oua 4 buc
- pesmet 25 de gr
- cascaval 150 de gr
- rosii 600 de gr
- faina 50 de gr
- smantana 200 de gr
- zahar 10 g, piper, sare
Cum prepari:
Macaroanele se rup in doua si se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Se fierb 30 de min, se scurg, se pun intr-o strecuratoare si se trec printr-un jet de apa rece. Ceapa se toaca marunt si se caleste in 50 de g de unt. Se adauga ficatul taiat in bucati si se trag impreuna sub capac pana ce ficatul a inceput sa se rumeneasca, se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca si se trece prin masina de tocat. Se amesteca ficatul cu ouale batute, 75 de gr de cascaval si macaroanele si se asaza intr-un vas de cuptor uns cu unt si presarat cu pesmet. Se da vasul la cuptor timp de 30 de minute. Rosiile se zdrobesc, se fierb 20 de minute sub capac si se paseaza printr-o sita. Se infierbnta 50 de g de unt, se adauga faina, se stinge cu rosiile si se fierbe 20 de minute. Se adauga smantana si se potriveste gustul cu zahar si sare. La servit, la fiecare portie de macaroane, se adauga sos de rosii si se presara cu cascaval ras.
Te-ar putea interesa: Legume gratinateAi nevoie de: - 2 kg legume asortate (cartofi, morcovi, telina, fasole verde, mazare)- unt 200 de grame- lapte 300 de ml- gris 100 de grame
|
|
|
|
|
|
|
Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival Vrei sa afli cum poti avea un suflet fericit intr-un corp sanatos? Vrei sa inveti ce schimbari trebuie sa faci in viata ta pentru a stabili echilibrul intre trup, minte si spirit? Vrei sa descoperi tehnici noi pentru a fi mai relaxat? Vrei sa gasesti instrumente care te vor ajuta sa ai o noua abordare in relatii si cariera pentru a avea succes?
-
Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
Cu toamna in par Vrei o schimbare de look pentru un nou anotimp? Vrei sa primesti toamna cu bratele deschise si cu un chip schimbat? Incepe cu parul - o tunsoare potrivita, care sa iti puna in evidenta trasaturile si frumusetea este primul pas in imbunatatirea look-ului.
-
Cu toamna in par
Make-up trends pentru sezonul rece Privirile ucigatoare, in cel mai bun si figurat sens al cuvantului, sunt la putere in acest sezon, in materie de make-up. Pornind de la culoare si ajungand pana la schimbarea formei sprancenelor, totul in acest sezon graviteaza in jurul machiajului ochilor.
-
Make-up trends pentru sezonul rece
Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei Intre 27 si 29 septembrie Targul Ghidul Miresei, organizat in Centrul
Expozitional Romexpo, aniverseaza cea de a X-a editie. Organizatorii au
pregatit viitorilor miri un nou numar al revistei Ghidul Miresei si
premii de peste 10.000 de euro: o nunta completa, o luna de miere,
rochii de mireasa, accesorii, sedinte foto, muzica pentru nunta,
bijuterii si accesorii.
-
Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
Umbrele...de toamna Toamna se apropie si vremea capricioasa incepe sa puna stapanire pe tara noastra. In afara
de jachete, pulovere si pantaloni trebuie neaparat sa-ti accesorizezi tinuta cu noile...umbrele,
atat de necesare intr-o toamna ploioasa.
-
Umbrele...de toamna
Cum sa ai buze frumoase Cine nu isi doreste buze senzuale, moi, delicate si perfect conturate? Aceasta toamna sta, in ceea ce priveste nuantele buzelor, sub semnul culorii si pasiunii. Astfel, pe scena se vor prezenta culori dintre cele mai senzuale si incitante, puternice si pline de feminitate. Make-up artistii anunta o toamna colorata si sexy, iar stilul "total make up" revine in forta, scotand astfel in evidenta intregul chip, fara a pune accent pe o singura parte a acestuia.
-
Cum sa ai buze frumoase
Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna Vesta confortabila este una dintre elementele esentiale ale garderobei
de iarna. Cand o porti peste o rochie draguta cu imprimeuri, o pereche
de blugi sau un pulovar, aceasta adauga un element textural cool
oricarei tinute fara a o ingreuna.
-
Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
|
|
|
|
|
|
|
|