Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Ciorba de burta

Joi, 23 Iunie 2011

Ciorba de burtaIngrediente

Un castron de supa concentrata de oase,
ceva morcovi,
ceva patrunjel,
ar fi mers si o bucata de telina radacina, dar nu am gasit,
usturoi,
smantana,
trei galbenusuri,
hrean

Te-ar putea interesa:
  • Ciorba de burta

    Ciorba de burta – reteta ciorbei de burtaCiorba de burta este unul din felurile de mancare la care noi romanii ne entuziasmam urgent. Stiu ca sunt si multe persoane cand doar la auzirea acestui termen stramba din nas sa vada o lume intreaga ca mancarea unei ciorbe din stomac de vita este mult prea grosolana pentru o persoana asa de “delicata”. Nu vreau neaparat sa comentez, pentru ca sunt constient ca exista si persoane nefitzoase, dar care pur si simplu nu agreaza gustul. Si cum gusturile nu se discuta, am sa trec direct la publicarea acestei retete. Publicam reteta ciorbei de burta pentru cei si cele pentru care ciorba de burta reprezinta o delicatesa, eventual si o amintire ramasa in mugurii gustativi de acasa, de la mama.Din pacate recunosc ca mama mea nu a gatit asa ceva cand eram mic, si prima data am dat peste ceea ce a devenit mai tarziu una din ciorbele mele favorite intr-unul din restaurantele din Sinaia. Parca era Cabana Schiorilor (dar nu bag mana in foc). Imi amintesc ca am mancat doua portii atunci, atat de incantat am fost. Imi amintesc parca pista de bob de acolo… adolescenta mea… Dar totusi sa revenim la ciorba de burta si pentru ca acesta e subiectul pana la urma, nu amintirile mele adolescentine. Asa ca urmeaza reteta acestei delicatese:

  • Ciorba de legume

    Atunci cand iti doresti ceva simplu si usor de gatit, poti opta pentru o ciorba de legume.

  • Ciorba de pui a la grec

    Cand iti doresti o mancare calda care sa includa si carne de pui, iti recomandam ciorba de pui a la grec. Afli in continuare cum se prepara.

  • Ciorba de perisoare

    Daca iti este pofta de ceva gustos si usor de preparat, iti recomandam ciorba de perisoare. De ce ai nevoie?- 1 kg de carne tocata- 1-2 cepe- 2 ardei grasi- 2-3 rosii

  • Ciorba radauteana

    V-as propune o ciorba care mie sincer mi-a facut cu ochiul. Este vorba de ciorba radauteana . O prietena mi-a recomandat-o si trebuie sa recunosc ca am fost impresionata. Nu am cantitatile exacte, dar pentru ca este o reteta deosebita, am sa va dau doar ingredientele si va las sa va alegeti cantitatile singure, in functie de intuitia voastra gastronomica. :)

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii