Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Ciorba de perisoare

Vineri, 24 Septembrie 2010
Ciorba de perisoare
Foto: Hepta
Daca iti este pofta de ceva gustos si usor de preparat, iti recomandam ciorba de perisoare.

De ce ai nevoie?


- 1 kg de carne tocata

- 1-2 cepe

- 2 ardei grasi

- 2-3 rosii

- un morcov

- o jumatate de telina

- doua felii de paine

- doua linguri de gris

- un ou

- o legatura de patrunjel

- doua lingurite de delikat

- tarhon

- coriandru

- o lingurita de pasta de tomate

- sare de lamaie, sare

Cum prepari?

Se taie marunt morcovul, ardeii, telina si rosiile si se fierb impreuna. Se adauga o lingurita de delikat. Se amesteca feliile de paine inmuiata in apa si stoarse cu carnea tocata, grisul, ceapa tocata marunt, oul, tarhonul, coriandrul pisat, pasta de tomate si o lingurita de delikat. Se face forma perisoarelor si se pun cu atentie la fiert, fara sa se descompuna. Se mai lasa sa fiarba toate componentele inca jumatate de ora, dupa care se potriveste gustul cu sare. Inainte de inchiderea focului se presara patrunjel tocat si se acreste cu sare de lamaie dupa gust.



Te-ar putea interesa:
  • Ciorba cu perisoare cu carne de vita

    Ciorba cu perisoare cu carne de vita este o ciorba specific romaneasca si foarte hranitoare.  Se iau 400 gr carne macra de vita, 200 gr carne cu os, zarzavaturi (un morcov, un patrunjel, un pastarnac, un leustean, o telina, o ceapa), 2-3 linguri de smantana, 1 ou ,1 lingura de orez, 500 ml bors,1 felie de paine, sare dupa gust .

  • Ciorba radauteana

    V-as propune o ciorba care mie sincer mi-a facut cu ochiul. Este vorba de ciorba radauteana . O prietena mi-a recomandat-o si trebuie sa recunosc ca am fost impresionata. Nu am cantitatile exacte, dar pentru ca este o reteta deosebita, am sa va dau doar ingredientele si va las sa va alegeti cantitatile singure, in functie de intuitia voastra gastronomica. :)

  • Ciorba de legume

    Atunci cand iti doresti ceva simplu si usor de gatit, poti opta pentru o ciorba de legume.

  • Ciorba de pui a la grec

    Cand iti doresti o mancare calda care sa includa si carne de pui, iti recomandam ciorba de pui a la grec. Afli in continuare cum se prepara.

Mesaje (1) »
...
scris de savorina, November 22, 2010

ciorba de perisoare fara cimbru nu este gustoasa,in perisoare nu se pune piine ci un ou ,o lingura de orez (bobul mic) si o lingurita de cimbru bine maruntit,se pregateste cu circa o ora compozitia ca orezul sa se umfle.bilutele din perisoare se trec prinou batut pentru a nu se desface in ciorba.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii