Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Ciorba de pui a la grec

Joi, 20 Ianuarie 2011
Ciorba de pui a la grecCand iti doresti o mancare calda care sa includa si carne de pui, iti recomandam ciorba de pui a la grec. Afli in continuare cum se prepara.

Ai nevoie de:

- 1 pui de 1 kg
- 2 morcovi
- 1 radacina patrunjel mare
- 1 bucata telina (aprox 150 gr)
- 1 lingurita piper boabe negru
- 200 ml smantana
- 150 ml lapte
- 3 galbenusuri
- 60 gr orez
- 1 lamaie
- 2 lingurite sare
- 3 linguri ulei
- 2 fire marar (sau patrunjel)

Cum prepari:

Puiul se taie bucati si se pune la fiert intr-o oala cu 2,5 litri, la care se adauga boabe de piper. Zarzavaturile se taie bucati mari si se pun in oala alaturi de pui. Se adauga o lingurita de sare. Se fierbe la foc mediu si se ia din cand in cand spuma de deasupra. Dupa ce s-a fiert carnea, se strecoara supa, iar carnea se da jos de pe os.

Intr-un alt vas se pune la fiert orezul cu multa sare si apa.

Se caleste morcovul care anterior a fost dat pe razatoare. Se adauga apoi supa strecurata si carnea rupta bucatele.

Intr-un vas se bat galbenusurile cu laptele, dupa care se adauga smantana. Se pun cam 5-6 polonice de supa fierbinte peste si se amesteca cu telul tot timpul pentru omogenizarea compozitiei obtinute. Se toarna apoi treptat in oala cu supa, amestecand pentru obtinerea unei compozitii omogene.

Se adauga orezul fiert si scurs de apa, dupa care se pune suc de lamaie dupa gust. Se lasa pe foc mic inca 10 minute, dupa care se ia de pe foc si se presara patrunjel maruntit.


Te-ar putea interesa:
  • Ciorba radauteana

    V-as propune o ciorba care mie sincer mi-a facut cu ochiul. Este vorba de ciorba radauteana . O prietena mi-a recomandat-o si trebuie sa recunosc ca am fost impresionata. Nu am cantitatile exacte, dar pentru ca este o reteta deosebita, am sa va dau doar ingredientele si va las sa va alegeti cantitatile singure, in functie de intuitia voastra gastronomica. :)

  • Ciorba de legume

    Atunci cand iti doresti ceva simplu si usor de gatit, poti opta pentru o ciorba de legume.

  • Ciorba de perisoare

    Daca iti este pofta de ceva gustos si usor de preparat, iti recomandam ciorba de perisoare. De ce ai nevoie?- 1 kg de carne tocata- 1-2 cepe- 2 ardei grasi- 2-3 rosii

  • Ciorba de burta

    Ingrediente

    Un castron de supa concentrata de oase, ceva morcovi, ceva patrunjel, ar fi mers si o bucata de telina radacina, dar nu am gasit, usturoi, smantana, trei galbenusuri, hrean

  • Ciorba de cartofi

    Va mai aduceti aminte de gustoasa ciorba de cartofi, gatita cu multa dragoste de bunica? Pentru ca suntem in Postul Craciunului va propunem sa incercati reteta de ciorba de cartofi.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii