Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Ciorba de cartofi

Joi, 20 Noiembrie 2008

Ciorba de cartofi Va mai aduceti aminte de gustoasa ciorba de cartofi, gatita cu multa dragoste de bunica? Pentru ca suntem in Postul Craciunului va propunem sa incercati reteta de ciorba de cartofi.


Aveti nevoie de:


600-700 g de cartofi, 2-3 cepe, 2 buc ardei gras, 2-3 morcovi, patrunjel, radacina de telina, boabe de piper, sare, fidea, agurida sau bors (dupa preferinta), cateva rosii sau bulion, busuioc, cimbru.

Mod de preparare:


Se curata si se taie zarzavatul. Intr-o oala de marime medie, se pun 3 litri de apa, dupa care se adauga ceapa solzisori, ardeii grasi, morcovii, telina, sarea. Cand da in clocot se pun cartofii taiati cubulete (mai mari sau mai mici, dupa gust), rosiile si boabele de piper. In momentul in care observam ca au fiert cartofii, adaugam fideaua, agurida sau borsul, busuiocul, cimbrul si putin patrunjel verde tocat marunt.

Pofta buna!
Te-ar putea interesa:
  • Ciorba radauteana

    V-as propune o ciorba care mie sincer mi-a facut cu ochiul. Este vorba de ciorba radauteana . O prietena mi-a recomandat-o si trebuie sa recunosc ca am fost impresionata. Nu am cantitatile exacte, dar pentru ca este o reteta deosebita, am sa va dau doar ingredientele si va las sa va alegeti cantitatile singure, in functie de intuitia voastra gastronomica. :)

  • Ciorba de legume

    Atunci cand iti doresti ceva simplu si usor de gatit, poti opta pentru o ciorba de legume.

  • Ciorba de pui a la grec

    Cand iti doresti o mancare calda care sa includa si carne de pui, iti recomandam ciorba de pui a la grec. Afli in continuare cum se prepara.

  • Ciorba de perisoare

    Daca iti este pofta de ceva gustos si usor de preparat, iti recomandam ciorba de perisoare. De ce ai nevoie?- 1 kg de carne tocata- 1-2 cepe- 2 ardei grasi- 2-3 rosii

  • Ciorba de burta

    Ingrediente

    Un castron de supa concentrata de oase, ceva morcovi, ceva patrunjel, ar fi mers si o bucata de telina radacina, dar nu am gasit, usturoi, smantana, trei galbenusuri, hrean

Mesaje (2) »
...
scris de nikoll, February 12, 2009

asta da reteta 10 cu felicitari

...
scris de iliada, October 04, 2012

Eu as adauga la urma si leustean.Ii da o aroma deosebita.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii