Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Drob de miel in aluat

Luni, 21 Aprilie 2008
Drob de miel in aluatIngrediente: Pentru umplutura: 1/2 kg maruntaie de miel, 1 lingura smantana,  2 oua, putin lapte, 1 felie de paine, marar, patrunjel, 1 legatura de ceapa verde, sare si piper dupa gust.

Pentru aluat: 150 g faina, 1 ou, unt pentru uns tava

Mod de preparare:

Se face un aluat din ou si faina, se intinde o foaie ca pentru taitei si se pune intr-o forma unsa cu unt, astfel incat foaia sa depaseasca un pic marginile formei.

Umplutura se pregateste astfel: se pun maruntaiele la fiert, apoi se lasa la racit si se toaca cu masina de tocat carne.

Se adauga ouale, smantana, felia de paine inmuiata in lapte si stoarsa, sarea, piperul, se toaca ceapa, patrunjelul si mararul si se adauga in compozitie.

Se amesteca bine, umplutura se pune in forma pregatita anterior, se intorc marginile de aluat si se impacheteaza compozitia. Se unge cu ou batut si se da la cuptor.


Marin Maria
Te-ar putea interesa:
  • Flori de dovlecei in aluat de clatite

    Ingrediente

    flori de dovlecei, 1 ou, 2-3 linguri faina, 1 lingura zahar, 1 lingura ulei, esenta de vanilie.

  • Drob de urzici

    Deoarece  primavara a venit si putem inlocui usor carnea cu unele preparate cu legume si verdeturi, astazi preparam un drob de urzici. Este o reteta simpla, usoara si mai ales cu buget redus.

  • Drob de ciuperci

    Ai nevoie de: - ciuperci 1,5 kilograme- ceapa 300 de grame- oua 4 bucati

  • Miel in sos de iaurt

    Se iau: 1 kg carne macra de miel,  200 ml iaurt  zeama de la o lamaie,  2 linguri ulei,  2 cepe taiate felii,  2 lingurite boia iute, 2 lingurite chimen, macinat  400 g rosii decojite, din conserva, 3 ardei iuti rosii, 3 linguri patrunjel verde, tocat,  sare si piper dupa gust.

  • Placinta cu carne de miel

    Se iau:  400-500 g carne de miel tocata,  2-3 legaturi de ceapa verde, 1 legatura de marar verde,  2 linguri de iaurt, 1 pahar de vin alb, 500 g faina, 4 oua, apa, sare si piper, dupa gust.

Mesaje (5) »
...
scris de coco, April 23, 2008

drobul se face de cand lumea cu organele de miel tocate cu cutitul nu cu masina de tocat

...
scris de valentinna, April 23, 2008

eu cu masina de tocat fac si ies bunatati mmm

...
scris de adrinna, April 23, 2008

tocate cu masina sau cutitul,drobul e o bunatate ;)

...
scris de rodica.suvaiala, April 24, 2008

ceapa se caleste putin se lasa la racit si se toaca o data cu carnea.Iese mai aspectuos daca se taie o parte din organe cu , cutitul

...
scris de denis, April 24, 2008

reteta aceasta o sa o incerc de pastele acesta
:)

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii