Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Placinta cu carne de miel

Vineri, 11 Aprilie 2008
Placinta cu carne de mielSe iau:  400-500 g carne de miel tocata,  2-3 legaturi de ceapa verde, 1 legatura de marar verde,  2 linguri de iaurt, 1 pahar de vin alb, 500 g faina, 4 oua, apa, sare si piper, dupa gust.

Curatam ceapa verde si o  taiem in bucatele mici, apoi  tocam  carnea, o punem peste ceapa, apoi  in tigaie peste ulei.

Le lasam sa se inabuseasca.

Intre timp adaugam vinul, piperul, sarea si mararul tocat si le lasam pe foc pana cand se inmoaie ceapa si se face carnea.

In acest timp, pregatim foile de placinta, amestecam oualele cu faina si putina sare , adaugand cate un pic de apa pana se obtine un aluat care se intinde cu sucitorul pana cand se formeaza o foaie subtire de placinta.

Intindem foaia de placinta in tava de cuptor unsa cu unt, deasupra punem tocatura de carne si ceapa , iar peste cealalta foaie de placinta care este unsa cu unt .

Turnam zeama in care s-a inabusit carnea si ceapa peste tot , deasupra putin iaurt si bagam tava la cuptor la foc potrivit aproximativ 40 de minute.


Marin Maria
Te-ar putea interesa:
  • Budinca din carne de miel

    Se iau: 400 g carne miel,150 carne porc ,100 g ciuperci proaspete sau 1/2 -1 conserva ciuperci, 5 oua ,3 linguri bulion, 2 linguri smantana, linguri branza rasa, 100 g paine,1/3 pahar lapte, boia, verdeata proaspata, sare si piper, dupa gust.

  • Tocanita cu carne de miel

    Toamna si-a facut aparitia, din nou in vietile noastre. De acum, veti putea prepara mancaruri delicioase cu indragitele legume de sezon. Doriti sa va diversificati meniul? Incercati delicioasa tocanita cu carne de miel.

  • Placinta cu spanac si carne de pui

    Ingrediente
    500 g spanac
    5 oua
    250 g ricotta
    500 g foi de placinta
    75 g unt topit sau ulei
    carne de pui
    usturoi, sare, piper, patrunjel

  • Miel in sos de iaurt

    Se iau: 1 kg carne macra de miel,  200 ml iaurt  zeama de la o lamaie,  2 linguri ulei,  2 cepe taiate felii,  2 lingurite boia iute, 2 lingurite chimen, macinat  400 g rosii decojite, din conserva, 3 ardei iuti rosii, 3 linguri patrunjel verde, tocat,  sare si piper dupa gust.

  • Drob de miel in aluat

    Ingrediente: Pentru umplutura: 1/2 kg maruntaie de miel, 1 lingura smantana,  2 oua, putin lapte, 1 felie de paine, marar, patrunjel, 1 legatura de ceapa verde, sare si piper dupa gust.

Mesaje (3) »
...
scris de alexandra_lorena2003, May 27, 2008

ce faci ! ? :)

...
scris de alexandra_lorena2003, May 27, 2008

pa pa ;)


...
scris de alexandra_lorena2003, May 27, 2008

cu cn vb ?


Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii