Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tocanita cu carne de miel

Marti, 02 Septembrie 2008

Tocanita cu carne de mielToamna si-a facut aparitia, din nou in vietile noastre. De acum, veti putea prepara mancaruri delicioase cu indragitele legume de sezon. Doriti sa va diversificati meniul? Incercati delicioasa tocanita cu carne de miel.


Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 1 kg de carne de miel, 2-3 morcovi, 1 radacina de patrunjel, 500 g de cartofi, 4 cepe, 1 telina, 50 g unt, 5 - 6 rosii, cimbru, rozmarin, piper si sare.

Mod de preparare:

Carnea de miel se portioneaza si se prajeste intr-o tigaie teflonata, unsa cu unt, impreuna cu ceapa tocata julien. In momentul in care ceapa capata culoarea maronie, se adauga rosiile curatate de coaja, cimbrul, piperul, sarea, rozmarinul, morcovii, cartofii, telina, radacina de patrunjel si putina apa fierbinte. Compozitia se pune intr-un vas termorezistent si se da la cuptor pentru 30-40 min. Tocanita se serveste cu mamaliguta calda si cu muraturi sau castraveti in otet.


Pofta buna!
Te-ar putea interesa:
  • Budinca din carne de miel

    Se iau: 400 g carne miel,150 carne porc ,100 g ciuperci proaspete sau 1/2 -1 conserva ciuperci, 5 oua ,3 linguri bulion, 2 linguri smantana, linguri branza rasa, 100 g paine,1/3 pahar lapte, boia, verdeata proaspata, sare si piper, dupa gust.

  • Placinta cu carne de miel

    Se iau:  400-500 g carne de miel tocata,  2-3 legaturi de ceapa verde, 1 legatura de marar verde,  2 linguri de iaurt, 1 pahar de vin alb, 500 g faina, 4 oua, apa, sare si piper, dupa gust.

  • Tocanita de legume

    Legumele reprezinta un ingredient de baza atunci cand vine vorba de cele mai multe feluri de mancare. In plus, legumele sunt si foarte sanatoase, de aceea iti recomandam sa prepari tocanita de legume.

  • Tocanita din ciuperci

    Ai nevoie de: - ciuperci proaspete 1,5 kilograme- ceapa 300 de grame- ulei 200 de grame- smantana 400 de grame- faina 50 de grame- verdeata 2 legaturi- piper, sare

  • Tocanita de porc

    Vrei sa iti surprinzi musafirii sau pur si simplu sa ii incanti pe cei dragi cu o delicioasa tocana de porc? Noi iti propunem o reteta de tocanita usor de pregatit si, mai ales, foarte gustoasa, ideala de servit cu un pahar de vin rosu.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii