Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Miel in sos de iaurt

Marti, 15 Aprilie 2008
Miel in sos de iaurtSe iau: 1 kg carne macra de miel,  200 ml iaurt  zeama de la o lamaie,  2 linguri ulei,  2 cepe taiate felii,  2 lingurite boia iute, 2 lingurite chimen, macinat  400 g rosii decojite, din conserva, 3 ardei iuti rosii, 3 linguri patrunjel verde, tocat,  sare si piper dupa gust.

Se taie carnea de miel in cuburi de 2,5 cm. Se pune carnea intr-un castron si se amesteca cu iaurtul, zeama de lamaie si sarea, se lasa la marinat cel putin 1 ora (sau peste noapte).

Se incinge uleiul intr-o cratita si se caleste ceapa, se adauga condimentele, rosiile, ardeiul iute si carnea de miel cu sosul de iaurt.

Se da in clocot, se acopera si se lasa la foc mic 2 ore pana se fragezeste carnea, amestecand din cand in cand. Cand este gata se adauga patrunjelul tocat si se serveste.


Marin Maria
Te-ar putea interesa:
  • Tocanita cu carne de miel

    Toamna si-a facut aparitia, din nou in vietile noastre. De acum, veti putea prepara mancaruri delicioase cu indragitele legume de sezon. Doriti sa va diversificati meniul? Incercati delicioasa tocanita cu carne de miel.

  • Budinca din carne de miel

    Se iau: 400 g carne miel,150 carne porc ,100 g ciuperci proaspete sau 1/2 -1 conserva ciuperci, 5 oua ,3 linguri bulion, 2 linguri smantana, linguri branza rasa, 100 g paine,1/3 pahar lapte, boia, verdeata proaspata, sare si piper, dupa gust.

  • Drob de miel in aluat

    Ingrediente: Pentru umplutura: 1/2 kg maruntaie de miel, 1 lingura smantana,  2 oua, putin lapte, 1 felie de paine, marar, patrunjel, 1 legatura de ceapa verde, sare si piper dupa gust.

  • Placinta cu carne de miel

    Se iau:  400-500 g carne de miel tocata,  2-3 legaturi de ceapa verde, 1 legatura de marar verde,  2 linguri de iaurt, 1 pahar de vin alb, 500 g faina, 4 oua, apa, sare si piper, dupa gust.

  • Meniu de sarbatoare: carnea de miel

    Un aliment nelipsit de la masa de Paste a romanilor, carnea de miel poate fi prezenta in foarte multe feluri de mancare..

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii