Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Fasole batuta

Joi, 27 Noiembrie 2008
Fasole batutaPoate cea care defineste cel mai bine conceptul de "post", fasolea este un aliment hranitor si gustos. Pentru o mancare de fasole batuta, avem nevoie de:


- jumatate kg de fasole boabe,
- 2 morcovi,
- 2 cepe,
- putin ulei,
- usturoi si condimente.


Mod de preparare:


Fasolea se lasa la fiert intr-o oala cu apa, iar dupa clocotire se strecoara de apa. Se adauga din nou o cantitate de apa fiarta cat sa o acopere.

Dupa jumatate de ora, in care se amesteca din cand in cand, se adauga o ceapa taiata pestisori si morcovii, taiati eventual in doua.

Se lasa la fiert la foc mic, apoi, cand apa a scazut iar legumele au fiert, se paseaza bine cu mixerul si se adauga ulei pana devine o pasta cremoasa.

Se taie marunt si cealalta ceapa si se caleste in ulei, apoi se adauga peste fasolea batuta, laolalta cu usturoiul taiat mic si restul condimentelor.

Se serveste cald, de preferat cu 2, 3 castraveti.
Te-ar putea interesa:
  • Fasole batuta

    Ingrediente- 300 g fasole uscata;- 2 cepe;- 1 lingura bulion;- 1 varf cutit praf de scortisoara;- sare, piper dupa gust;- 1 catel usturoi;- patrunjel proaspat;- 2 linguri ulei de masline;

  • Ciorba de fasole cu afumatura

    Ciorba de fasole cu afumatura este una din specialitatile romanilor. Cand spui fasole, automat spui si afumatura, asadar se iau : 450 g fasole boabe, spalata si scursa, 300 g carne afumata de porc, plus un ciolan afumat, 2 linguri untura sau ulei vegetal,1 ceapa feliata,1-2 ardei iuti rosii, proaspeti, curatati de seminte si tocati, 50 g faina, 20 g paprika, 2 linguri otet, sare, piper negru proaspat macinat.

  • Ciorba de fasole verde

    Pentru o ciorba usor de preparat si ideala pentru zilele reci datorita vitaminelor pe care le ofera, avem nevoie de:- 1 kg fasole verde proaspata,- 4 rosii,- 2 cepe,- 2 ardei grasi

  • Salata de fasole cu piept de pui afumat

    Incearca aceasta reteta de salata delicioasa, cu fasole si piept de pui afumat.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii