Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Prajitura in trei foi

Vineri, 07 Noiembrie 2008
Prajitura in trei foiSe vor prepara foile, crema si glazura.

Pentru foi ai nevoie de: 350 de grame de faina, 150 g de margarina, 100 g zahar vanilat, 1 pliculet de praf de copt, 1 ou, 5 lingurite de smantana.

Pentru crema: 6 linguri de faina, 300 g de margarina, 350 de grame de zahar pudra, jumatate de litru de lapte, 2 linguri de cacao.

Pentru glazura: 300 g de zahar pudra, 1 lingura de cacao, 2 linguri de ulei si 3 de apa fierbinte.

Cum preparam?

Se pune la fiert laptele cu faina pana se ajunge la o compozitie omogena care se lasa sa se raceasca.

Se freaca untul cu zahar pana se formeaza o crema spumoasa, care se adauga compozitiei cu lapte si faina.

Acest continut se imparte in doua: in prima se pune zahar vanilat, iar in a doua cacao.

Peste prima foaie se pune crema cu cacao, peste a doua crema cu lapte, iar deasupra se aseaza a treia foaie.

Zaharul, uleiul si cacao se amesteca. Se adauga lingurile de apa fierbinte. Glazura se amesteca si se intinde peste prajitura.
Te-ar putea interesa:
  • Prajitura cu visine

                

    Ingrediente:  6 oua,  200 g zahar, 200 g faina, 100 ml ulei, 50 ml apa, 2 plicuri de zahar vanilat, visine (800g), sare, 1 plic praf de copt stins in otet. 

  • Prajitura cu portocale

    Dupa ce colega de serviciu v-a servit de ziua ei cu o « grozavie de prajitura » si toata lumea a cerut reteta, bineinteles ca ai luat-o si tu. Nu te incumeti insa sa te apuci de treaba, parandu-ti un pic cam prea complicata. De fapt este o reteta simpla, iar daca te gandesti mai bine la rezultat, vei hotara ca merita osteneala. Asa ca, tinand hartia cu modul de preparare alaturi, iti pregatesti ingredientele si prajitura va fi gata in maxim o ora si jumatate.

  • Prajitura Cocomac

    IngredienteBlat :8 albusuri,200 g zahar,2 lg faina,1 plic praf de copt,50 g mac,150 g nuca cocos

  • Prajitura Linzer

    Ingrediente150g unt250g faina150g zahar pudra100g nuci prajite1 ouarome (vanilie, lamaie, scortisoara, pudra de cuisoare)10g praf de copt300g gem de coacaze

  • Prajitura cu ananas

    Ingrediente1 conserva de ananas rondele,150 gr. unt,150 gr. zahar,3 oua,150 gr faina,1 lingurita praf de copt.

Mesaje (3) »
...
scris de niki33, November 27, 2008

buna....am sa incerc si eu aceste retete....chiar mi s-a facut pofta.:)

...
scris de tanya, December 01, 2008

beton ,reteta

...
scris de vizitator, March 04, 2011

Fotografia prezinta trei prajituri. Nicidecum reteta in cauza. Acest continut se imparte in doua: una zu zahar valinat a doua cu cacao. La sfarsit aveti trei foi. Una de culoare alba, cred ca este vorba despre cea cu zahar valinat sir a doua cu cacao. Si a treia foaie de unde ati mai scos-o doamnelor? Cum se coace prajitura asta? Bai daca nu stiti sa explicati nu mai scrieti retete. Bramburit stil feminin! Sa fie hormonii de vina?

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii