Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Supa crema de ciuperci

Luni, 04 Aprilie 2011
Supa crema de ciuperciIngrediente

500 gr ciuperci
300 gr telina
o ceapa potrivita
3 linguri pline cu smantana
1 ou
sare, piper

Mod de preparare

Pentru supa de ciuperci curatam ciupercile, ceapa si telina. Dintre ele ciupercile se taie in patru iar restul marunt. Calim in putin unt ceapa si telina s intr-o oala de supa. Se adaugi ciupercile, se pune 600 ml de apa, condimente si lasi sa fiarba 15 min sau pana cand ciupercile sunt facute. Strecori, pastrand zeama alaturi. Adaugi smantana batuta cu ou si pasezi in blender ori cu mixerul vertical. Adaugi din zeama in care au fiert legumele pana ai consistenta dorita a supei, apoi mai lasi 2 min pe foc, amestecand continuu. Servesti fierbinte, cu crutoane. Pofta buna.



Te-ar putea interesa:
  • Supa crema de rosii

    Ingredienteo ceapadoi catei de usturoiun morcov150 g telinarosii decojite din conserva.1,5 l apapainefrunze proaspete de busuiocsarepiper

  • Supa-crema de praz

    Ingrediente

    pentru 4 portii:partea alba si cea verde pal de la 2 praji mari, curatati de frunzele exterioare3 linguri de ulei de masline extravirgin1 litru de supa de pasare150 ml. de vin alb sec1 radacina de patrunjel1 cartof alb, marisor100 de grame de frisca (neindulcita)sare, piperpentru servit: crutoane, cascaval ras si, optional, putin chilli, smantana pentru frisca (neindulcita) si/sau ulei de masline extravirgin.

  • Supa crema de galbiori cu verdeata

    Ingrediente

    1 kg oase de vita100 g praz100 g morcovi100 g radacina de patrunjelo jumatate lingurita piper boabesare1 legatura si jumatate de patrunjel1 ceapa250 g galbiori proaspeti50 g cepe mici25 g untpiper negru150 ml frisca lichida2 fire cimbrujumatate legatura ceapa verde.

  • Supa - crema de dovleac condimentata

    Se iau: 650 g dovleac, taiat cubulete, 650 g praz, taiat bucati de 7-8 cm lungime si apoi fasii subtiri, 420 ml lapte, 150 ml iaurt, 2 morcovi medii tocati marunt , 50 g stafide , 1 l bulion, 3 linguri seminte de dovleac, 3 linguri de ulei vegetal ,1 lingurita boabe piper.

  • Supa de pui

    Pentru a prepara aceasta supa usoara aveti nevoie de aproximativ 2 kg de carne de pui, 3 morcovi, 1 ceapa, 1 radacina de patrunjel, 1 radacina de telina, 100 g mazare, 150 g ciuperci, putina fidea, sare, piper si patrunjel verde.

     

Mesaje (1) »
...
scris de popa nicoleta, April 12, 2011

De ce sa iti petreci timpul liber in bucatarie cand poti sa il petreci alaturi de cei dragi sau avand grija doar de tine?Sfatul meu este sa intri pe http://www.mancareadeacasa.ro/unde vei gasi peste 400 de preparate internationale si traditionale romanesti foarte sanatoase atat pentru tine cat si pentru familia ta(in special daca ai copii).

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii