Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Supa - crema de dovleac condimentata

Vineri, 22 Februarie 2008
Supa - crema de dovleac condimentataSe iau: 650 g dovleac, taiat cubulete, 650 g praz, taiat bucati de 7-8 cm lungime si apoi fasii subtiri, 420 ml lapte, 150 ml iaurt, 2 morcovi medii tocati marunt , 50 g stafide , 1 l bulion, 3 linguri seminte de dovleac, 3 linguri de ulei vegetal ,1 lingurita boabe piper.

Se incalzeste cuptorul la 210°C. Se pun semintele de dovleac pe o tava si se prajesc in cuptor, timp de 5 minute.

Intr-o cratita, se calesc stafidele in uleiul incins pana cand se umfla si devin lucioase. Se pun intr-o sita sa se scurga de ulei.

Se fierb prazul si morcovii in cratita, la foc mic, timp de 10 minute. Se adauga cubuletele de dovleac si se fierbe totul inca 10 minute, amestecand continuu pana cand prazul prinde o usoara coloratie.

Se adauga 400 ml de bulion. Se fierbe inabusit timp de 20 minute (pana cand dovleacul este fiert bine).

Se trec legumele prin blender. Se pune piureul astfel obtinut in cratita si se incorporeaza restul de bulion, laptele si piperul. Se acopera si se fierbe 15 minute, amestecand din cand in cand.

Se adauga stafidele inainte de servire. In fiecare bol (sau farfurie adanca), se pune o lingura de iaurt si se presara cateva seminte de dovleac.


Marin Maria
Te-ar putea interesa:
  • Supa crema de rosii

    Ingredienteo ceapadoi catei de usturoiun morcov150 g telinarosii decojite din conserva.1,5 l apapainefrunze proaspete de busuiocsarepiper

  • Supa-crema de praz

    Ingrediente

    pentru 4 portii:partea alba si cea verde pal de la 2 praji mari, curatati de frunzele exterioare3 linguri de ulei de masline extravirgin1 litru de supa de pasare150 ml. de vin alb sec1 radacina de patrunjel1 cartof alb, marisor100 de grame de frisca (neindulcita)sare, piperpentru servit: crutoane, cascaval ras si, optional, putin chilli, smantana pentru frisca (neindulcita) si/sau ulei de masline extravirgin.

  • Supa crema de ciuperci

    Ingrediente500 gr ciuperci300 gr telinao ceapa potrivita3 linguri pline cu smantana1 ousare, piper

  • Supa crema de galbiori cu verdeata

    Ingrediente

    1 kg oase de vita100 g praz100 g morcovi100 g radacina de patrunjelo jumatate lingurita piper boabesare1 legatura si jumatate de patrunjel1 ceapa250 g galbiori proaspeti50 g cepe mici25 g untpiper negru150 ml frisca lichida2 fire cimbrujumatate legatura ceapa verde.

  • Budinca din dovleac

    Ai nevoie de: 5-6 dovlecei tineri- 200 g cascal sau branza telemea

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii