Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Supa crema de rosii

Marti, 12 Aprilie 2011
ImageIngrediente

o ceapa
doi catei de usturoi
un morcov
150 g telina
rosii decojite din conserva.
1,5 l apa
paine
frunze proaspete de busuioc
sare
piper

Mod de preparare

Pui la fiert toate celea, mai putin rosiile. Dupa 20 de minute, morcovii ar trebui sa fie patrunsi bine. Torni rosiile din conserva peste fiertura din oala, lasi sa clocoteasca o data, de doua ori, iei oala de pe foc si pui blenderul la lucru. Zdrobesti tot ce-i in oala, inclusiv mana de frunze de busuioc pe care le-ai aruncat peste rosii, dupa ce ai luat oala de pe foc ori chiar inainte. Pentru ca ai nevoie de crutoane, pui doua felii de paine HapiHap in prajitor ori intr-o tigaie antiaderenta, le tii acolo pana se rumenesc pe ambele parti (rumeneala poate fi oricit de multam dup gustul tau, important e sa nu arzi painea HapiHap de tot, ca nu s-au vazut crutoane din carbune in supele crema), le tai cu cutitul in patratele mici ori mai maricele. Presari apoi patratelele peste supa-crema din farfurie si mananci cu pofta buna si cu cine ti-e drag sa stai la masa.

Mod de servire


Despre virtutile supei de rosii nu trebuie sa va vorbesc eu. Ori ar trebui? Face bine la sanatate – acesta-i lucrul de care vreau sa fiti incredintati. Face bine si la silueta, ca sa nu mai spun ca in forma pe care v-am prezentat-o, e si prietena buna cu postul, caci n-are in ea defel carne-lapte-branza-oua ori alte alimente prohibite.



Te-ar putea interesa:
  • Supa-crema de praz

    Ingrediente

    pentru 4 portii:partea alba si cea verde pal de la 2 praji mari, curatati de frunzele exterioare3 linguri de ulei de masline extravirgin1 litru de supa de pasare150 ml. de vin alb sec1 radacina de patrunjel1 cartof alb, marisor100 de grame de frisca (neindulcita)sare, piperpentru servit: crutoane, cascaval ras si, optional, putin chilli, smantana pentru frisca (neindulcita) si/sau ulei de masline extravirgin.

  • Supa crema de ciuperci

    Ingrediente500 gr ciuperci300 gr telinao ceapa potrivita3 linguri pline cu smantana1 ousare, piper

  • Supa - crema de dovleac condimentata

    Se iau: 650 g dovleac, taiat cubulete, 650 g praz, taiat bucati de 7-8 cm lungime si apoi fasii subtiri, 420 ml lapte, 150 ml iaurt, 2 morcovi medii tocati marunt , 50 g stafide , 1 l bulion, 3 linguri seminte de dovleac, 3 linguri de ulei vegetal ,1 lingurita boabe piper.

  • Supa crema de galbiori cu verdeata

    Ingrediente

    1 kg oase de vita100 g praz100 g morcovi100 g radacina de patrunjelo jumatate lingurita piper boabesare1 legatura si jumatate de patrunjel1 ceapa250 g galbiori proaspeti50 g cepe mici25 g untpiper negru150 ml frisca lichida2 fire cimbrujumatate legatura ceapa verde.

  • Supa de pui

    Pentru a prepara aceasta supa usoara aveti nevoie de aproximativ 2 kg de carne de pui, 3 morcovi, 1 ceapa, 1 radacina de patrunjel, 1 radacina de telina, 100 g mazare, 150 g ciuperci, putina fidea, sare, piper si patrunjel verde.

     

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii