Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Cornulete cu mere

Joi, 14 Aprilie 2011
Cornulete cu mereIngrediente

Aluatul:
70 g unt
100 g brinza de vaci
120 g faina
coaja de lamiie

Umplutura:


1 mar
citiva stropi zeama lamiie
3 linguri stafide
scortisoara
3 linguri miere
30 g nuci macinate

Mod de preparare

Ingredientele pentru aluat se amesteca repede. Se impacheteaza rezultatul in folie si se da la frigider cel putin 3 ore. Pentru umplutura se pun merele curatate impreuna cu restul ingredientelor in robot si se mixeaza pina se obtine o pasta. Se intinde foaie subtire (2 mm) si se taie triunghiuri care se umplu cu amestecul de mai sus. Se dau a cuptor la 180 gr C pana se rumenesc. Eu le-am pudrat cu zahar dar pot fi si unse, inainte de a le coace, cu ou amestecat cu lapte, in acest caz puteti renunta la zahar.



Te-ar putea interesa:
  • Cornulete de post

    Ingrediente1 cana ulei,1/2 cana cu apa,25 g drojdie,2 lingurite cu zahar,coaja de portocala rasa,vanilie,faina cat cuprinde,rahat -pentru umplutura,zahar farin vanilat – pentru finisare

  • Tort de mere

    Ingrediente: aproximativ 12 mere, 10 linguri de zahar, 5 oua, 5 linguri de faina, 1 plic zahar vanilat, ¾ litri lapte, scortisoara, un cubulet mic de unt, visine (din compot), frisca

     

  • Prajituri cu mere

    Postul Pastelui este inca prezent dincolo de cele spirituale si in bucataria ta. Retetele mancarurilor si prajiturilor pe care le pregatesti zilnic sunt cu grija alese tocmai pentru a se incadra in regulile bine stabilite. Daca felurile principae nu iti dau prea mare bataie de cap, desertul cam pune probleme in aceasta perioada. E drept ca tot mai multe publicatii de specialitate isi diversifica in ultimii ani oferta de preparate de post, largind gama retetelor culinare fara lapte, unt, oua, etc.

  • Strudel cu mere

    Ai nevoie de: - faina 800 de grame- unt 200 de grame- ulei 100 de grame

  • Sufleu de mere

    M-am gandit la faptul ca nu v-am mai recomandat de mult timp un desert, asa ca astazi va prezint o reteta de sufleu de mere.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii