Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Strudel cu mere

Marti, 08 Decembrie 2009
Strudel cu mereAi nevoie de:

- faina 800 de grame

- unt 200 de grame

- ulei 100 de grame

- mere 2,5 kilograme

- pesmet alb 200 de grame

- zahar tos 350 de grame

- scortisoara 10 grame

- zahar pudra 150 de grame

- zahar vanilat 1 plic

- sare

Cum prepari:

Din faina, apa si sare se prepara o coca care se framanta cam 90 de minute, dupa care se lasa jumatate de ora. Pe o masa mare se intinde o fata de masa, se aseaza coca si se intinde din ea o foaie foarte subtire care se lasa sa se usuce putin, apoi se stropeste cu ulei amestecat cu unt topit.

Merele se curata de coaja, se dau pe razatoare, se amesteca cu pesmet, scortisoara, zahar tos si zahar vanilat. Se presa umplutura peste pe jumatate de foaie, se ruleaza foaia incepand din partea pe care s-a pus umplutura. Se taie in bucati de marimea tavilor, se ung pe deasupra cu ulei si se coc in cuptor la un foc domol. Dupa ce s-au copt, se taie in portii si se presara cu zahar vanilat.



Te-ar putea interesa:
  • Cornulete cu mere

    IngredienteAluatul:70 g unt100 g brinza de vaci120 g fainacoaja de lamiie

  • Prajituri cu mere

    Postul Pastelui este inca prezent dincolo de cele spirituale si in bucataria ta. Retetele mancarurilor si prajiturilor pe care le pregatesti zilnic sunt cu grija alese tocmai pentru a se incadra in regulile bine stabilite. Daca felurile principae nu iti dau prea mare bataie de cap, desertul cam pune probleme in aceasta perioada. E drept ca tot mai multe publicatii de specialitate isi diversifica in ultimii ani oferta de preparate de post, largind gama retetelor culinare fara lapte, unt, oua, etc.

  • Tort de mere

    Ingrediente: aproximativ 12 mere, 10 linguri de zahar, 5 oua, 5 linguri de faina, 1 plic zahar vanilat, ¾ litri lapte, scortisoara, un cubulet mic de unt, visine (din compot), frisca

     

  • Sufleu de mere

    M-am gandit la faptul ca nu v-am mai recomandat de mult timp un desert, asa ca astazi va prezint o reteta de sufleu de mere.

  • Tort de mere

    Ingrediente: 1 kg mere intregi curatate de coaja, fara cotoare si seminte, 5 oua, 1 cana zahar, 1 cana faina, 1 ceasca ulei, coaja de lamaie.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii