Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Boy and Girl by Band of Outsiders prezinta Colectia de Toamna-Iarna 2012/2013

Marti, 19 Iunie 2012
Boy and Girl by Band of Outsiders prezinta Colectia de Toamna-Iarna 2012/2013Colectia de toamna-iarna 2012/2013 Boy and Girl by Band of Outsiders aduce in prim-plan luxul si stilul casual, imbinate cu maiestrie de catre designerul Scott Sternberg.

Rochiile lungi tricotate sau din bumbac sunt imbinate cu gulere din blana, in stilul anilor '40. Tinutele de zi sunt in mare parte in culori neutre, blande, insa regasim si cate o "explozie" de culoare.

Seara, casa de moda mizeaza pe rochii decoltate adanc, de o senzualitate inspirata din look-urile divelor de la Hollywood, insa nu se renunta la aerul degajat deja caracteristic pentru Band of Outsiders.

Lungimile dominante sunt cele pana la nivelul gleznelor, insa exista si elemente ale colectiei de lungimi 3/4 sau pana la nivelul genunchilor.

Materialele utilizate in colectia de toamna-iarna 2012/2013 consta in blana artificiala, lana, bumbac, matase si tricotaje facute manual.

Din punct de vedere cromatic observam utilizarea culorilor sobre precum gri, crem, bleumarin, verde inchis, camel si indigo, insa pe alocuri exista accente puternice de rosu. Desigur, nu lipsesc nonculorile alb si negru.

Ca si accesorii, casa de moda a apelat la cizme negre si gulere din blana artificala.

Colectia de toamna-iarna
2012/2013 Boy and Girl by Band of Outsiders a primit critici extrem de bune, in special din partea reprezentantilor PETA, datorita faptului ca s-a mizat pe accente de blana artificiala.

Surprinzator sau nu, chiar si revistele de moda prestigioase s-au aratat multumite de bunul gust dovedit de Scott Sternberg in realizarea colectiei.

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta
1.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 





Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii