Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Caciuli si berete toamna-iarna 2010

Luni, 25 Octombrie 2010
Caciuli si berete toamna-iarna 2010Atunci cand vremea rece ne bate la usa, designerii ne imbie cu propuneri calde si fermecatoare de caciuli si berete pentru sezonul de toamna-iarna 2010.

Unele dintre cele mai "fierbinti" propuneri vin din sfera accesoriilor din blana - devenita cel mai indragit material al sezonului. Aici putem include caciulile rusesti, realizate in intregime din blana (sintetica) - preferabil in nuante de gri si bej-, care vor constitui o protectie imbatabila in fata gerului. Dar si interesantele caciuli in stil aviator, captusite doar la interior cu blana (mai ales blana de oaie) si avand aditional la exterior celebrii ochelari supradimensionati.

Wunderkind_caciula_aw2010.jpg
aldo_caciula_aw2010(2).jpg
next_caciula_aw2010.jpg
 


Un alt material in voga al sezonului este tricotul, marele sau avantaj fiind adaptabilitatea. Astfel, caciulile tricotate pot fi gasite intr-o varietate de modele si texturi, adaptate atat diverselor preferinte, cat si temperaturilor schimbatoare de afara.

DG_aw2010(5).jpg
accesorize_aw2010(5).jpg
accesorize_caciula_aw2010(1).jpg
 


Daca materialele de mai sus nu se afla printre preferatele noastre, putem incerca modelele de caciuli si berete realizate din stofa sau tweed. Fie ca optam pentru variantele in stil britanic, cu accente puternice de rosu, sau pentru cele bicolore, in negru si gri, ne vom asigura un look chic, in ton cu tendintele sezonului.

Christian_Dior_aw2010(3).jpg
accesorize_aw2010(8).jpg
aldo_caciula_aw2010(1).jpg
 


Beretele
sezonului de toamna-iarna 2010 se remarca nu numai prin varietatea de modele, ci si de materiale. Daca cele din stofa si tweed au aparut cel mai des pe marile podiumuri, nu sunt de neglijat nici variantele din catifea sau crosetate, mai ales pentru crearea unui look plin de gratie si rafinament.

Christian_Dior_aw2010(7).jpg
Jean_Paul_Gaultier_aw2010.jpg
accesorize_aw2010(6).jpg
 

Andreea Peticaru

Sursa foto: Hepta si sectiunea "Branduri"


Te-ar putea interesa:
  • Palarii si berete elegante toamna-iarna 2010

    Uneori, vremea rece ne obliga sa punem confortul termic inaintea elegantei. Insa propunerile de palarii si berete elegante pentru sezonul de toamna-iarna 2010 indeplinesc in aceeasi masura ambele deziderate feminine, creandu-ne un look confortabil si, in acelasi timp, extrem de stilat.

  • Bluze toamna-iarna 2010

    Bluzele sezonului de toamna-iarna 2010 se remarca prin croielile de inspiratie retro, minimalista ori futurista si materialele puternic tactile folosite.

  • Pantaloni toamna-iarna 2010

    Cele mai fierbinti propuneri de pantaloni pentru sezonul de toamna-iarna 2010 vin din sfera unei elegante relaxate, de influenta retro, androgina sau rock-chic.

  • Rochii toamna-iarna 2010

    In sezonul de toamna-iarna 2010, marii designeri ne seduc cu noile interpretari date feminitatii contemporane, prin intermediul unei piese vestimentare esentialmente feminina: rochia - fie ea casual, office, de cocktail sau de seara.

  • Manusi toamna-iarna 2010

    Marii designeri ne propun felurite modele de manusi pentru sezonul de toamna-iarna 2010. Ele ne tin de cald atunci cand frigul isi arata coltii si, in plus, sunt o inconfundabila declaratie de stil.

Mesaje (2) »
...
scris de Poreina, October 30, 2010

Ador caciulile rusesti si le prefer din blana naturala ca la mama lor.

...
scris de chirica gigi, November 05, 2010

i mi doresc o caciula de blana barbateasca . daca ai sugestii m ai face ferict / astept raspuns .

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii