Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Cosmina Englizian: "Eden" primavara-vara 2011

Vineri, 03 Decembrie 2010
Cosmina Englizian: "Eden" primavara-vara 2011Colectia "Eden" – primavara/vara 2011, semnata Cosmina Englizian, a fost prezentata marti, 30 noiembrie, printr-un show special care a avut loc la hotelul Radisson Blu din Capitala.

Colectia Cosminei Englizian a fost foarte bine primita de catre cei peste 500 de participanti la eveniment, potrivit comunicatului transmis de organizatori.

Numele colectiei, “Eden”, este un tribut adus diversitatii naturii si pasiunii pentru frumos.

Noua colectie semnata Cosmina Englizian transpune elementele si frumusetea naturii in cele 48 de rochii vaporoase, rafinate, innobilate cu bijuterii handmade din elemente de cristale si perle Swarovski - create pentru fiecare rochie in parte.

Piesele de rezistenta ale colectiei sunt rochiile cu trandafiri tridimensionali, facuti din pene, mireasa colectiei avand in jur de 700 de trandafiri rosii incorporati.

Au defilat pentru cei prezenti vedetele Nicoleta Vascan – gazda evenimentului, Gina Pistol si actrita Gratiela Teohari (logodnica comediantului Andrei Duban). Alte prezente, demne de aplauze, au fost  fiica Cosminei Englizian - Diana - si fiica Danei Savuica - Julie.

“Am transpus propria mea reprezentare asupra Eden-ului, ca si concept si m-am “jucat” cu elemente simbolice din natura: imprimeuri florale, animal print-uri si degradeuri de apa si am unit totul intr-o colectie complexa si variata”, a declarat Cosmina Englizian.

Rochiile au fost realizat manual in aproape 4 luni de munca zilnica, toate aplicatiile si accesoriile fiind realizate manual in atelierul Cosmina Englizian Couture.

“Succesul evenimentului a fost confirmat si de prezenta unui numar extrem de mare de persoane – VIP-uri, CEO de mari companii, diplomati, vedete de televiziune si jurnalisti”, a declarat organizatorul evenimentului. Printre vedetele care au participat la eveniment s-au numarat Maria Grapini, Liliana Ghervasuc, Ruxandra Brutaru, Meme-Mihaela Moise, Alina Pascal, Daniela Crudu, naistul Nicolae Voiculet, Luis Lazarus, Roxana Iliescu, Andrei Duban, Andreea Patrascu, Dan Fisher, Sorin Marcus, Eniko Georgescu.

In incheierea prezentarii de moda a fost organizata o extragere cu peste 20 de premii oferite de partenerii evenimentului, premiul cel mare fiind oferit de Cosmina Englizian Couture - un voucher in valoare de 2000 de Ron.

Despre Cosmina Englizian

Dupa debutul ca designer de lenjerie intima, Cosmina Englizian s-a remarcat repede si ca designer de rochii de seara si de mireasa. Iar perseverenta in munca si viziunea i-au fost repede rasplatite, caci in 2009 a intrat in Cartea Recordurilor ca designer al rochiei cu cele mai multe perle si cristale Swarovski din lume (peste 55.000 de piese aplicate manual).

alexandra_coman_eden1.jpg
alexandra_coman_eden2.jpg
andreea_ardelean_eden1.jpg
andreea_ardelean_eden2.jpg
andreea_ardelean_eden3.jpg
andreea_ardelean_eden4.jpg
cosmina_englizian.jpg
cosmina_englizian_eden1.jpg
cosmina_englizian_eden10.jpg
cosmina_englizian_eden11.jpg
cosmina_englizian_eden2.jpg
cosmina_englizian_eden3.jpg
cosmina_englizian_eden4.jpg
cosmina_englizian_eden5.jpg
cosmina_englizian_eden6.jpg
cosmina_englizian_eden7.jpg
cosmina_englizian_eden8.jpg
cosmina_englizian_eden9.jpg
elina_toma_eden1.jpg
elina_toma_eden2.jpg
elina_toma_eden3.jpg
gina_pistol_eden1.jpg
gina_pistol_eden2.jpg
gina_pistol_eden3.jpg
gratiela_teohari_eden1.jpg
gratiela_teohari_eden2.jpg
gratiela_teohari_eden3.jpg
nicoleta_vascan_eden1.jpg
nicoleta_vascan_eden2.jpg
nicoleta_vascan_eden3.jpg
oana_bercaru_eden1.jpg
oana_bercaru_eden2.jpg
 

Copyright photo courtesy of: Cosmina Englizian Couture


Te-ar putea interesa:
  • "White Dream Collection" by Cosmina Englizian - un regal de moda haute-couture cu cristale

    Spectacolul care a avut loc joi, 11 februarie, la Aristocrat Events Hall, s-a bucurat de un real succes ca si colectia de rochii pentru ceremonie sau cea de lenjerie intima a creatoarei Cosmina Englizian - la aceste adevarate "obiecte de arta" lucrandu-se timp de aproape un an de zile, data fiind aplicarea tip "broderie de cristal' pe majoritatea pieselor vestimentare.

  • Rochii de mireasa Eden pentru vara 2008

    Vrei sa te simti ca in Rai la nunta ta? Fii stilata si angelica purtand una dintre rochiile de mireasa Eden. Clasica, nobila si pretioasa matase, prinde viata sub forma celor mai senzuale si rafinate rochii de mireasa

  • A&S Negulescu - primavara-vara 2011

    "Wicked", colectia prezentata de Anca si Silvia Negulescu la Avanpremiere 2010, este de departe una dintre cele mai bune colectii ale galei, punand in prim plan un tip de feminitate nonconformista si seducatoare, perfect adecvata vremurilor noastre.

  • Valentino - primavara/vara 2011

    Celebreaza romantiamul, feminitatea si gratia cu noua colectie Red Valentino. Colectia contine tinute cochete, ideale pentru zilele calde de primavara si vara. Inspira-te din aceasta colectiei si adauga un accent simpatic look-ului tau de sezon.

  • Genti primavara - vara 2011

    Venirea sezonului de primavara - vara 2011 ne determina sa iesim la shopping in cautare de noi achizitii, care sa inlocuiasca cat mai mult din lucrurile de care ne-am plictisit sau care nu ne mai reprezinta din punct de vedere al stilului nostru vestimentar. Printre achizitii se afla cu siguranta si accesoriile, si in special gentile. De aceea vezi care sunt modelele de genti pentru anul 2011.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii