Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Hermes prezinta colectia de primavara-vara 2012

Luni, 13 Februarie 2012
Hermes prezinta colectia de primavara-vara 2012Colectia de primavara-vara 2012 Hermes prezinta tema vacantelor exotice, atat de iubite de casa de moda. Designer-ul Cristophe Lemaire s-a lasat influentat de farmecul zonei Mediteraneene si de carisma Marocului.

Materialele orientale, formele fluide, vaporoase si senzatia de confort emanata, ne trimit intr-o excursie exotica prin intermediul show-ului  prezentat de Lemaire.

Lungimile cu care designer-ul s-a jucat sunt mini, midi si maxi iar materialele utizilizate sunt perfecte in viziunea oricarei femei ce iubeste confortul. Lemaire a folosit bumbac, matase, bumbac tricotat, satin, piele si jerse.

Culorile din colectia de primavara-vara au un farmec aparte, fiind perfecte alaturi de o piele usor bronzata: alb, bej, crem, oranj, mandarina, tobacco, caramel, albastru electric, violet, bleumarin inchis, verde crud sau bordeaux fiind culorile ce au dominat podiumul de moda.

Majoritatea creatiilor sunt supradimensionate, insa gasim si forme drepte, ample, fine sau kimonouri.

Accesoriile utilizate de casa de moda pentru colectia de primavara-vara sunt, bineinteles, foarte variate: bentite, esarfe purtate pe cap, cizme trompe-l'oeil, genti de umar din piele, genti oversized, sandale cu bareta in jurul gleznei, centuri subtiri din piele, coliere in diferite forme dar si cercei maxi din aur.

Casa de moda Hermes a reusit sa ne trimita prin colectia de primavara-vara 2012, intr-o calatorie fascinanta in Orient, de care ne-am putut bucura pe tot parcursul show-ului...

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta
he1.jpg
he10.jpg
he11.jpg
he12.jpg
he13.jpg
he14.jpg
he15.jpg
he2.jpg
he3.jpg
he4.jpg
he5.jpg
he6.jpg
he7.jpg
he8.jpg
he9.jpg
 


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii