Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Lanvin prezinta colectia de primavara-vara 2012

Joi, 08 Decembrie 2011
Lanvin prezinta colectia de primavara-vara 2012Alber Elbaz, designer-ul Lanvin, ne-a redat in colectia de primavara-vara 2012 look-ul anilor '80 si cel de femeie de afaceri.

In prima parte a colectiei designer-ul se joaca cu stilul business masculin, adaptat pentru noi, femeile, bineinteles. Elbaz foloseste jachete si sacouri cu maneci oversized si umeri lati, pantaloni slim cu croiala dreapta, gulere duble si multe imprimeuri.

Partea a doua din colectia de primavara-vara are o abordare mult mai feminina, folosind matase, voal si chiffon pentru rochii in culori pale, delicate ce evidentiaza feminitatea corpului. De asemenea, designer-ul prezinta si rochii din materiale pretioase, imbinate cu cristale Swarovski.

Lungimile dominante trec de genunchi, Alber Elbaz folosind jachete si pantaloni oversized in combinatii originale.

Culorile din colectia de primavara-vara 2012 prezentate de casa de moda Lanvin sunt delicate, sobre si romantice, de la nuante de verde-albastrui inchis sau gri, la nuante de roz pal, roz,  albastru deschis, bleu si bineinteles nelipsitele combinatii alb-negru.

Accesoriile sunt pe masura hainelor, designer-ul folosind sandale cu toc inalt si barete, plicuri mini sau genti de dimensiuni reduse, potrivite femeilor de afaceri. Cat despre bijuterii, Lanvin recomanda lanturile din argint cu pandantive in forma de vulture.

Prin colectia de primavara-vara 2012, casa de moda Lanvin, prin designer-ul Alber Elbaz, ne doveste inca o data faptul ca eleganta este arma seductiei. Pe mine m-a sedus. Pe voi?

Autor: Patricia Ter
lnv1.jpg
lnv10.jpg
lnv11.jpg
lnv12.jpg
lnv13.jpg
lnv14.jpg
lnv15.jpg
lnv16.jpg
lnv17.jpg
lnv18.jpg
lnv19.jpg
lnv2.jpg
lnv20.jpg
lnv21.jpg
lnv22.jpg
lnv23.jpg
lnv24.jpg
lnv25.jpg
lnv26.jpg
lnv27.jpg
lnv3.jpg
lnv4.jpg
lnv5.jpg
lnv6.jpg
lnv7.jpg
lnv8.jpg
lnv9.jpg
 



Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii