Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Jill Stuart prezinta colectia de primavara-vara 2012

Marti, 14 Februarie 2012
Jill Stuart prezinta colectia de primavara-vara 2012Colectia de primavara-vara 2012 Jill Stuart detine o feminintate ce cucereste inima oricarei fashioniste. Creatiile lui Jill sunt in stilul anilor '60 au fost redate in nuante vii, cu o tenta de delicatete perfecta in combinatie cu materialele vaporoase.

Look-urile redau dualitatea unei femei, inocenta si senzualitatea imbinandu-se de exceptie. Designer-ul s-a inspirat de look-ul de vacanta, de stilul usor boem adoptat pe plaja, fara sa lipseasca elementele glam pentru tinutele de seara.

Lungimile fustelor sunt variate, designer-ul apeland la lungimi mini, midi si maxi.

Cand vine vorba de materiale, Jill Stuart a apelat doar la bumbac, satin si matase, acestea fiind suficiente pentru a asigura succesul colectiei.

Culorile din colectia de primavara-vara 2012 Jill Stuart sunt incredibil de seducatoare. Designer-ul a folosit nuante de galben lamaie, roz flamingo, verde menta, rosu, bej, oranj, rosu deschis si auriu.

Rochiile vaporoase si fustele evazate in stilul anilor '60 au dominat podiumul de moda, Jill Stuart dand senzatia ca a ghicit dorintele femeilor in materie de trenduri pentru sezonul cald.

Accesoriile folosite in colectia de primavara-vara Jill Stuart, au constat in sandale cu platforma in nuante de auriu, roz, rosu dar si negre si plicuri oversized.

Jill Stuart a reusit prin colectia de primavara-vara sa se apropie si mai mult de inimile fashionistelor amatoare de stil feminin, avand de partea sa creativitatea fara margini...

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta
j1.jpg
j10.jpg
j11.jpg
j12.jpg
j13.jpg
j14.jpg
j15.jpg
j16.jpg
j17.jpg
j18.jpg
j19.jpg
j2.jpg
j20.jpg
j21.jpg
j3.jpg
j4.jpg
j5.jpg
j6.jpg
j7.jpg
j8.jpg
j9.jpg
 


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii