Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Manichiura: tendinte pentru vara 2011

Vineri, 08 Iulie 2011

Manichiura: tendinte pentru vara 2011Nu stii ce fel de manichiura se poarta in aceasta vara? Sa vedem impreuna ce culori sunt in tendinte in vara 2011.


Manichiura neon


Se poarta, ca si la haine si machiaj , culori tari, intense. Poti opta pentru o culoare care se regaseste in tinuta ta, sau poti sa porti haine in culori neutre nude sau negre, si sa adaugi o pata de culoare printr-o manichiura neon.

Griul este noul negru


Anul acesta se poarta griul pe unghii, atat mat, cat si lucios sau metalizat. Poti opta pentru un gri mat deschis pentru o tinuta casual sau office, iar pentru o tinuta eleganta poarta cu incredere gri-metalizat.

Unghii rosii


Unghiile rosii se poarta si in acest an. Pentru o tinuta elegnta, poti asorta rujul rosu la o manichiura impecabila rosie si in mod sigur vei atrage toate privirile.

Manichiura nude


Mnichiura nude se poarta in 2011 si din fericire, este foarte usor de asortat. Alege o nuanta de nude care sa se potriveasca cu tonalitatea pielii tale si unghiile tale vor arata grozav.

manichiura-1.jpg
manichiura-2.jpg
manichiura-3.jpg
 


Te-ar putea interesa:
  • Manichiura: tendinte toamna-iarna 2011/2012

    Modernizeaza-ti stilul acordand atentie noilor tendinte din moda, printre care se numara si manichiura. In acest sezon, se poarta o manichiura colorata si eleganta.

  • Tendinte pentru vara 2011: gentile mini

    Unul dintre cele mai promitatoare treduri pentru aceasta vara este reprezentat de gentile mini. Sa vedem care sunt cele mai simpatice genti mini de designer, si cate lucruri incap efectiv in acest gen de mici posete.

  • Tendinte vara 2011: Vesta kimono

    Influentele asiatice isi fac simtita prezenta in colectiile acestui sezon. Avand in vedere ca sunt atat de numeroase, nu iti va fi greu sa introduci piese vestimentare de inspiratie orientala in garderoba ta moderna si occidentala.

  • Fusta sau juponul - tendinte vara 2011

    Fusta din aceasta sezon este mai mult o fusta de dans decat una retro si este mai putin usor de purtat. Dominata de texturi ultra-fluide, uneori transparente, si de nuante pastel sau pudrate, aceste fuste au un sarm romantic. Inspirate din anii `70, sunt mai feminine ca oricand.

  • Machiaj- tendinte primavara/ vara 2011

    Daca iti place machiajul, vei adora noile tendinte in materie de machiaj pentru sezonul primavara – vara 2011.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii