Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Missoni prezinta colectia de primavara-vara 2012

Miercuri, 18 Ianuarie 2012
Missoni prezinta colectia de primavara-vara 2012Colectia de primavara-vara 2012 Missoni este inspirata din cultura gypsy, transmitand o energie naturala, fiind una dintre cele mai dinamice colectii din sezonul cald.

Designer-ul Angela Missoni a optat pentru diversitate, culoare si suprapuneri. Fustele si rochiile sunt asimetrice, tinutele sunt formate din multe materiale variate suprapuse. Bluzele cazute pe un umar, fustele largi purtate peste pantaloni indica dorinta de spontaneitate.

Pentru femeile care au un simt natural al modei, designer-ul a pus la dispozitie o paleta larga de nuante si imprimeuri inspirate chiar si din jungla.

Lungimile din colectia de primavara-vara sunt midi si maxi iar materialele sunt cat se poate de variate. Desi am intalnit diversitate si in alte colectii, Angela Missoni a prezentat o gama neobisnuit de larga: multiple feluri de matase, tricot, georgette, panza, tulle, chiffon, vascoza si dantela.

Culorile sezonului cald sunt dinamice, fresh si tineresti, avand in colectie nuante de galben, oranj, coral, turquoise, verde, albastru marin, verde smarald, galben lamaie, combinate cu bej sau alb.

De asemenea, designer-ul a folosit franjuri pentru accentuarea stilului gypsy, unde combinatiile neobisnuite de stiluri sunt o cerinta de baza.

Pentru colectia de primavara-vara au fost folosite, ca si in alte colectii, sandalele din piele cu toc inalt. Elementul nou consta in faptul ca si sandalele au fost la randul lor accesorizate cu flori din plastic. Alte accesorii folosite au fost gentile sferice, ochelarii retro, cerceii si colierele gypsy, genti tricotate, plicuri tricotate, esarfe lungi, saluri cu franjuri si palari cloche.

Un lucru este cert: colectia de primavara-vara a Angelei Missoni pentru casa de moda Missoni, nu are cum sa plictiseasca. Este una dintre acele colectii care indeamna orice femeie catre curaj in materie de combinatii, prezentand elemente ce pot fi usor asociate cu elemente mai conservatoare, rezultatul final fiind gypsy-chic!

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta

miss1.jpg
miss10.jpg
miss11.jpg
miss12.jpg
miss13.jpg
miss14.jpg
miss15.jpg
miss16.jpg
miss17.jpg
miss18.jpg
miss19.jpg
miss2.jpg
miss20.jpg
miss21.jpg
miss3.jpg
miss4.jpg
miss5.jpg
miss6.jpg
miss7.jpg
miss8.jpg
miss9.jpg
 


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii