Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Povesti scandinave – Colectia ECCO Toamna-Iarna 2011-2012

Miercuri, 14 Septembrie 2011
Povesti scandinave – Colectia ECCO Toamna-Iarna 2011-2012Colecția ECCO Toamna/Iarna 2011-2012 prezinta modele trendy de botine și cizme casual sau elegante, cu tocuri invelite in piele sau platforme. Pentru barbați, ECCO a pregatit in acest sezon pantofi și ghete din piele cu un design clasic și practic, potriviți pentru serviciu sau plimbari in parc.

Noua colecție ECCO Toamna-Iarna 2011-2012 se distinge prin modele ușor de purtat, cu un design special inspirat din natura Nordului. Toate materialele din care sunt creati pantofii ECCO, de la pielea moale, de calitate, la talpile flexibile, sunt concepute si imbinate pentru a oferi eleganța  si ușurința in mișcare.

In colecția pentru femei veti regasi modele de cizme elegante sau ghete casual, cu tocuri de 8,5 cm invelite in piele. Culorile colecției și-au gasit și ele inspirație in natura scandinava: tonuri de bej, visiniu, maro, gri sau negru.

Colectia pentru barbați cuprinde modele de pantofi și ghete din piele naturala sau piele nubuc oleita, pentru un look sofisticat in orice context.

Povesti scandinave – Colectia ECCO Toamna-Iarna 2011-2012

Botine ECCO Lagrande


Povesti scandinave – Colectia ECCO Toamna-Iarna 2011-2012Cu un design ce imbina perfect stilul si functionalitatea, botinele ECCO Lagrande sunt atat de confortabile incat pot fi purtate de dimineata pana seara tarziu. In nuante inspirate din culorile toamnei, botinele cu siret sunt confectionate din piele naturala. Modelul Lagrande are un toc inalt de 8,5 cm si o platforma de 1.5 cm.

Marimi: 35-41
Culori: Visiniu, Vernil
Material: Piele neteda
Pret: 849.90 lei

Povesti scandinave – Colectia ECCO Toamna-Iarna 2011-2012Botinele ECCO Lagrande
sunt disponibile si intr-o varianta fara siret, un “must have” pentru orice garderoba in acest sezon. Botinele au un toc inalt de 8.5 cm si o platforma de 1.5 cm. Modelul este disponibil in nuante de bej si negru.

Marimi: 35-41
Culori: Bej, Negru
Material: Piele naturala
Pret: 849.90 lei

Cizme ECCO Livingston

Povesti scandinave – Colectia ECCO Toamna-Iarna 2011-2012Aceste cizme clasice de echitatie sunt un “must have” pentru garderoba de toamna, asortandu-se cu orice tinuta. Le puteti purta cu o pereche de pantaloni eleganti sau cu o pereche de jeansi si o camasa cadrilata, pentru o escapada de weekend la tara. Cizmele ECCO Livingston sunt confectionate din piele, avand un aspect natural.

Marimi: 36-42
Culori: Coniac, negru
Material: Piele naturala
Pret: 799.90 lei

Botine ECCO Laurel

Povesti scandinave – Colectia ECCO Toamna-Iarna 2011-2012Confectionate din piele naturala si prevazute cu capse pe partea laterala, botinele ECCO Laurel reprezinta o versiune moderna a botinelor caracteristice stilului victorian. Tocul inalt de 8,5 cm, imbracat in piele, asigura un plus de eleganta.



Marimi: 36-41
Culori: Visiniu, Negru
Material: Piele naturala
Pret: 599.90 lei

Botine ECCO Leticia


Povesti scandinave – Colectia ECCO Toamna-Iarna 2011-2012Botinele ECCO Leticia, confectionate din piele lacuita, sunt inspirate din moda anilor ’80. Fermoarul este pozitionat in partea din spate a botinei, asigurandu-i eleganta si o nota de surpriza. Tocul subtire, de 8,5 cm este foarte confortabil chiar si la petreceri, gratie brantului din piele cu insertie de spuma de poliuretan.




Marimi: 36-41
Culori: Visiniu, Negru
Material: Piele lacuita
Pret: 579.90 lei

Cizme ECCO Jaffna


Povesti scandinave – Colectia ECCO Toamna-Iarna 2011-2012Cizmele ECCO Jaffna
apar din nou in colectia Toamna/Iarna, cu un design usor modificat. Un succes al colectiei de anul trecut, design-ul cizmelor a fost imbunatatit cu un “guler” si cu o cusatura in jurul gleznei. Cu toate acestea, cizmele si-au pastrat aspectul stilat care le-a facut celebre in sezonul anterior. Pielea nubuc oleita asigura cizmelor o nota vintage.



Marimi: 35-41
Culori: Vernil, Negru
Material: Piele nubuc oleita
Pret: 799.90 lei

Ghete ECCO Biarritz


Ghetele clasice ECCO Biarritz au un aspect vintage natural. Partea exterioara, confectionata din piele nubuc oleita, are un aspect uzat, dar stilat in acelasi timp. Va recomandam sa le purtati cu o pereche de pantaloni si o camasa casual, pentru un look relaxat. Captuseala din piele ce permite piciorului sa respire si brantul ECCO Comfort Fibre System care permite aerului sa circule mentin un mediu curat si confortabil pentru picioare.

Marimi:
39-47
Culori: Bej, Maro, Gri
Materiale: Piele nubuc
Pret: 599.90 lei

Povesti scandinave – Colectia ECCO Toamna-Iarna 2011-2012

Pantofi ECCO Biarritz

Pantofii ECCO Biarritz, eleganti si moderni, sunt disponibili intr-o gama variata de culori, fiind potriviti pentru multiple ocazii. Modelul este confectionat fie din piele neteda, fie din piele nubuc oleita, ce confera pantofului un aspect foarte natural. Aceasta caracteristica face ca acesti pantofi sa poata fi purtati atat la serviciu, cat si in timpul liber.

Captuseala din piele absoarbe umezeala, asigurand un plus de confort pentru picioare, pe parcursul intregii zile. Brantul ECCO Comfort Fibre System permite aerului sa circule, pastrand un mediu igienic pentru picioare.

Marimi: 39-47
Culori: Maro, Negru
Material: Piele nubuc oleita, Piele neteda
Pret: 579.90 lei

Povesti scandinave – Colectia ECCO Toamna-Iarna 2011-2012

Pentru mai multe informatii, vizitati www.ecco.com .

Despre ECCO

ECCO, unul din cei mai mari producatori de incaltaminte din lume, ce combina armonios stilul si confortul, si-a construit succesul oferind produse de calitate, utilizand tehnologii inovatoare si design adaptat filozofiei ”pantoful trebuie sa se adapteze piciorului”.

ECCO este singurul producator de incaltaminte care gestioneaza intregul proces de fabricare, iar angajatii sai sunt forta creatoare din spatele produselor, al design-ului si al dezvoltarii brandului, asumandu-si responsabilitatea pentru fiecare detaliu. Produsele ECCO se gasesc in 4,000 de locatii, in peste 90 de tari din intreaga lume. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.ecco.com .


Te-ar putea interesa:
  • Colectia ECCO Toamna-Iarna 2012/2013: Designul care trece Proba Timpului

    Colectia ECCO din sezonul Toamna-Iarna 2012-2013 aduce noi valente designului scandinav, prin principiul de baza ”Stilul urmeaza functionalitatea”. Cu acest gand, designerii ECCO au creat colectia Toamna-Iarna 2012/2013 pentru acele femei care respira si traiesc in spiritul Nordului.Botinenele, pantofii si cizmele create de designerii ECCO pentru acest sezon duc simplitatea impletita cu eleganta la un nou rang. Designerii ECCO au creionat linii simple si au gandit tocuri si forme ale pantofilor care fac modelele ECCO atat de confortabile incat pot fi purtate intreaga zi.

  • Colectia Dior: toamna-iarna 2011/2012

    O atmosfera obscura si negativa s-a resimtit pe parcursul prezentarii colectiei Dior pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012.

  • Rick Owens, colectia de toamna-iarna 2011/2012

    Colectia de toamna-iarna ce ii apartine lui Rick Owens este considerata, daca nu cea mai buna, cu siguranta cea mai eleganta dintre colectiile sale de pana acum.

  • Colectia Stella McCartney toamna-iarna 2011/2012

    Siluetele inspirate din mijlocul secolului XX au fost regandite si reinterpretate, conferindu-li-se un aspect modern de catre designerul britanic, in aceasta noua colectie semnata Stella McCartney pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012.

  • Roberto Cavalli: colectia de genti toamna-iarna 2011/2012

    Da frau liber laturii tale de fashionista si modernizeaza-ti look-ul cu una dintre gentile din noua colectie propusa de Roberto Cavalli pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii