Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Sandale cu platforma pentru vara 2011

Luni, 16 Mai 2011

Sandale cu platforma pentru vara 2011Se apropie sezonul de vara 2011 si odata cu el o designerii ne propun gama larga de sandale. Printre acestea platformele se pare ca revin sezon dupa sezon, reinventandu-se.

Indiferent de tipul lor, sandalele cu platforma si-au dovedit versatilitatea de-a lungul anilor, fiind atat confortabile,  cat si elegante, asadar nu trebuie sa faci compromisuri.

Sandalele cu platforma au un alt atu major, avantajeaza persoanele care vor sa para mai inalte si mai slabe, insa nu se simt comfortabil pe tocuri.

Sandalele cu platforma sunt o piesa esentiala a garderobei in aceasta vara. Sandalele cu platforma pentru aceasta vara sunt colorate, inalte, inflorate sau nude. Haideti sa vedem impreuna ce sandale cu platforma sunt la moda in vara 2011.

Sandale cu platforma colorate


Poarta sandale cu platforma in culori tari, acestea au avantajul de a scoate garantat o tinuta din anonimat.
Imaginea I - 1 Ploma Barcelo, 2 Miu MIu, imaginea II - Debenhams, imaginea III - 1 Halston Heritage, 2 Aldo

platforme-1.jpg
platforme-2.jpg
platforme-3.jpg
 


Sandale cu platforma nude


Sunt frumoase, se asorteaza la orice si datorita nuantei nude te fac sa pari mai inalta. Incearca-le in aceasta vara, sunt superbe.
Imaginea I - 1 Christopher Kane, 2 Aldo, imaginea II - 1 Yves Saint Laurent, 2 Paloma Barcelo, imaginea III - Diane von Furstenberg

platforme-7.jpg
platforme-8.jpg
platforme-9.jpg
 


Sandale elegante cu platforma


Desi in general se preteaza mai bine unei tinute casual, de zi, exisata si modele elegante de sandale cu platforma, iar anul acesta sunt foarte in voga.
Imaginea I - 1 Elizabeth and James, 2 Emilio Pucci, imaginea II - 1 Debenhams, 2 Troy Burch, imaginea III - Jimmy Choo

platforme-4.jpg
platforme-5.jpg
platforme-6.jpg
 


Sandale cu platforma inflorate


Merg atat la o rochie inflorata de vara, cat si la rochii simple, albe, sau chiar la o tinuta cu jeansi. Imprime-urile florale sunt peste tot in aceasta vara, asadar nu le ocoli atunci cand faci cumparaturi.
Imaginea I - 1 Peacocks, 2 Debenhams, imaginea II - 1 Debenhams, imaginea III - Debenhams

platforme-10.jpg
platforme-11.jpg
platforme-12.jpg
 




Te-ar putea interesa:
  • Sandale si slapi – tendinte vara 2011

    Sezonul cald nu iti aduce doar zile frumoase si insorite, ci si numeroase haine, pantofi si accesorii care iti vor inveseli zilele tale de vara. Daca vrei sa ai stil si in acelasi timp sa fii in tendinte in aceasta vara, sandalele plate sunt alegerea ideala, indiferent de tinuta la care vrei sa le porti.

  • Sandale si pantofi in vara 2007

    Vrei sa fii sexy si mereu la moda? Iti place sa fii in centrul atentiei prin accesoriile pe care le porti, dar si prin tinuta ta impecabila? Incearca cele mai in voga sandale si vei fi mereu la moda. In voga sunt: rosu, auriu, argintiu, verde, albastru.

  • Pantofi si sandale 2010 - primavara-vara

    Tendintele din sezonul primavara-vara 2010 nu difera cu mult de cele din sezonul rece, numai ca au fost adaptate pentru vremea calduroasa.

  • Pantofi si sandale primavara-vara 2010 - modele care se gasesc in Romania

    Toate visam la o pereche de pantofi sau sandale precum cele prezente pe podiumurile internationale, dar astfel de incaltaminte este mai putin accesibila, din cauza pretului ridicat si exemplarelor reduse ca numar de productie. Insa, ca o varianta alternativa, putem gasi modele foarte dragute de incaltaminte, la branduri care produc in serie, urmand aceleasi tendinte, disponibile la un pret mult mai accesibil.

  • Coafuri la moda pentru vara 2011

    Cand vine vorba de stiluri de coafuri potrivite pentru vara, cu siguranta iti doresti sa ai un look lejer si versatil, dar  in acelasi timp elegant si sexy. Adauga prospetime si delicatete parului tau tern, incercand unul dintre numeroasele stiluri observate pe podium.

Mesaje (1) »
...
scris de nejda, April 22, 2014

unde pot sa cumpar sandalele

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii