Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tatiana Strambovschi - RFW 2010

Vineri, 11 Iunie 2010
Tatiana Strambovschi - RFW 2010Tatiana Strambovschi si-a facut debutul la RFW 2010, cu o colectie intitulata "Bird Girls Can Fly". Vestimentatiile create au stat sub semnul zborului si a universului pasarilor, prin introducerea unor elemente precum materiale franjurate care dadeau impresia de penaj si puf, precum si a unei masti cu profil acvilin, purtata pe fata sau atasata de un umar.

Colectia Tatianei a fost una de mici dimensiuni. La o privire mai atenta, colectia nu este una intocmai unitara.

O alta nelamurire o am in privinta continutului din mapa de presa, unde se vorbeste despre haute couture ca un "Wonderland al modei unde visele si imaginatia designerilor se materializeaza in obiecte vestimentare cu o mare incarcatura estetica...". Inteleg ca este vorba de o descriere mai mult sau mai putin fidela a conceptului de haute couture, insa nu vad legatura concreta dintre acest tip suprem de creatie in moda si colectia prezentata.


Marinela Gheorghe

DSC_0576.jpg
DSC_0579.jpg
DSC_0583.jpg
DSC_0586.jpg
DSC_0589.jpg
DSC_0592.jpg
DSC_0596.jpg
DSC_0599.jpg
DSC_0601.jpg
DSC_0607.jpg
DSC_0611.jpg
DSC_0616.jpg
 



Te-ar putea interesa:
  • Jolidon - RFW 2010

    Extrem de senzuala, colectia prezentata de Jolidon la Romanian Fashion Week 2010 se evidentiaza prin elemente rafinate si inovatii tehnologice de ultima ora.

  • Fuste 2010

    Modelele de fuste ale sezonului de toamna-iarna 2010 se adreseaza multiplelor tipuri de feminitate din noi, fie ca este vorba de feminitatea romantica si indragostita de trecut, de cea tinereasca si exuberanta ori de feminitatea iremediabil eleganta.

  • Paltoane 2010

    Paltoane 2010 - trendurile toamnei. Atunci cand vremea isi arata privirile friguroase si zambetele de ger, marii designeri ne intampina cu felurite propuneri de paltoane - calduroase si fermecatoare - pentru 2010.

  • Cizme 2010

    Pentru a fi protejata impotriva frigului, asigurandu-ti in acelasi timp o aparitie plina de stil, alege unul dintre jucausele, indraznetele sau seducatoarele modele de cizme ale sezonului de toamna-iarna 2010.

  • Lucian Pop - RFW 2010

    Colectia "Nici altul, dar nici acelasi", prezentata de tanarul Lucian Pop in cadrul Romanian Fashion Week 2010, se remarca printr-o slaba personalizare si printr-o mixare de cele mai multe ori fortata a registrelor stilistice.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii