Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tinute American Music Awards 2010

Joi, 25 Noiembrie 2010
Tinute American Music Awards 2010
Foto: Hepta
Pentru ca evenimentele din lumea muzicii si a showbiz-ului reprezinta nu numai consacrarea talentelor, ci si a noilor fashion icons, stilfeminin iti prezinta cele mai frumoase, dar si cele mai putin inspirate sau de-a dreptul deranjante aparitii de la gala American Music Awards 2010.

Bine imbracate

Printre cele mai bine imbracate vedete de la editia cu numarul 38 a galei AMA se numara actritele Jessica Alba, Julie Benz si Stana Katic, dar si cantaretele Taylor Swift, Mandy Moore si Katy Perry.

Jessica Alba a mizat pe un look curat, rochia simpla neagra de la Cushnie et Ochs fiind perfect pusa in valoare de accesoriile din aur usor futuriste si de pantofii discreti cu bareta neagra de la Christian Louboutin.

Julie Benz a mizat si ea pe un look de inspiratie razboinic-futurista, in care accesoriile aurii au echilibrat sarmul discret al rochiei decoltate cu un singur umar.

Katty Perry a avut cu siguranta o aparitie irezistibila la aceasta editie a American Music Awards. Rochia sa roz deschis cu paiete, din colectia Badgley Mischka, nu a mai avut nevoie de nici un accesoriu pentru a pune perfect in valoare formele sculpturale ale cantaretei.

Stana Katic si Taylor Swift au optat si ele pentru modele de rochii scurte cu paiete, care, lipsite de accesorii inutile, s-au dovedit alegerea ideala pentru un astfel de eveniment.

Last but not least
, Mandy Moore, cu parul sau brunet si atitudinea degajata, a aratat minunat intr-o rochie cu imprimeuri florale de la Matthew Williamson, careia i-a asortat sandale nude din colectia Jimmy Choo "Private".

jessica_alba_ama2010_original.jpg
julie_benz_ama2010_original.jpg
katy_perry_ama2010_original.jpg
mandy_moore_ama2010_original.jpg
stana_katic_ama2010_original.jpg
taylor_swift_ama2010_original.jpg
 


Se putea mai bine

Aparitiile intr-adevar reusite din punct de vedere stilistic au fost totusi putine pe covorul rosu al galei AMA 2010. Mai numeroase au fost vedetele a caror aparitie a fost insotita de anumite minusuri stilistice, mai mult sau mai putin vizibile.

Spre exemplu, nonconformista Fergie de la Black Eyed Peas a purtat o rochie interesanta, dar destul de incarcata, care, alaturata unor accesorii de asemenea incarcate, a depasit cu usurinta limitele echilibrului estetic.

Heidi Klum, criticata in trecut pentru aparitiile sale in rochii scurte, pare sa fi trecut la cealalta extrema acum. Dupa iesirea din clubul elitist al "ingerilor" de la Victoria's Secret, Heidi pare sa fi iesit acum si din clubul topmodelelor cu simtul ascutit al modei.

Jada Pinkett-Smith, cu a sa rochie de la Emilio Pucci, ar fi fost intr-adevar o aparitie reusita, daca...nu ar fi asortat tonurile rochiei la nuanta pielii sale. Impresia este de prajitura rumenita, abia scoasa din cuptor - delicioasa in esenta, dar mult prea "arzatoare" spre a fi savurata.

Kelly Osbourne
are un mare plus pentru o rochie care, in sfarsit, este simpla si care, in plus, ii pune in valoare silueta vizibil remodelata. Cu toate acestea, se putea mai bine si asteptam cu interes viitoarele aparitii ale cantaretei, speram noi intr-o continua evolutie.

Keri Hilson are o silueta frumoasa, numai ca acea little black dress pentru care a optat pentru gala AMA nu o avantajeaza deloc. Rochia pare prea mica pentru ea. E ca atunci cand iti cumperi o haina cu un numar mai mica in ideea ca te arata mai slaba sau ca, oricum, te va incapea. Rezultatul este insa dezastruos de fiecare data: piesa vestimentara te tradeaza si arata ca nu ti se potriveste...

Miley Cyrus ar fi putut sa scape de criticile ochilor rautaciosi daca nu ar fi etalat acea trena exagerat de lunga, care, la o privire mai atenta, pare un cearceaf agatat accidental. Ma intreb sincer cum s-a deplasat si cum a reusit sa isi adune de fiecare data excesul de material inutil... Fara trena, rochia ar fi avut scapare.

Rihanna
a atras simpatii odata cu parul rosu si mai nou cu parul cret, insa rochia in intregime rosie a fost prea mult. Aici mai poate avea un cuvant de spus si transparenta, care anuleaza toata intentia de eleganta.

Sheryl Crow
nu a gresit din punct de vedere al croielii, insa a gresit din cauza imprimeului. Inspirata de imprimeurile de pe esarfele de tip pashmina, rochia nu este deloc adecvata unui eveniment atat de pretentios, fiind mult mai potrivita ca rochie de zi.

Whitney Port a fost aleasa drept una dintre cele mai bine imbracate vedete din seara AMA, insa noi credem ca se putea si mai bine. Tinuta nu pare sa aiba nici un fel de personalitate, accesoriile lipsesc cu desavarsire, parul nu vine cu nimic deosebit, iar simplitatea si cumintenia sugerata de tinuta duce mai mult cu gandul la saracie de stil si inspiratie.

fergie_ama2010_original.jpg
heidi_klum_ama2010_original.jpg
jada_pinkett_smith_ama2010_original.jpg
kelly_osborne_aw2010_original.jpg
keri_hilson_ama2010_original.jpg
miley_cyrus_aw2010_original.jpg
rihanna_ama2010_original.jpg
sheryl_crow_ama2010_original.jpg
whitney_port_ama2010_original.jpg
 


Prost imbracate

Parerile sunt extrem de subiective atunci cand vine vorba de vedete prost imbracate sau bine imbracate. Unora ni se pot parea interesante anumite tinute, altora ingrozitor de urate.

Cam asa sta situatia si in cazul rochiei purtate de Avril Lavigne. Desi multi stilisti au considerat ca tinuta cantaretei a putut fi inclusa fara probleme la "asa da", mie mi se pare la fel de usor de integrat la "asa nu, nici macar cand nu mai ai nimic in dulap disponibil pentru o seara de gala". Pentru ca pana la urma, a fost vorba de un eveniment destul de fastuos. Ce-i drept, pentru rebela "skater girl" rochiile elegante nu au reprezentat niciodata un punct forte, totusi asteptam mai mult de la ea.

Christina Milian
a dat de asemenea dovada nu atat de proasta inspiratie, cat de prost gust. Argintiul combinat cu negrul transparent, precum si lungimea rochiei si modelul care a incadrat zona sanilor nu au fost cele mai stilate elemente ale unei tinute care s-a vrut a fi pretentioasa. Au esuat prin a fi extrem de kitsch.

Kesha este de departe cap de lista pentru cele mai prost imbracate vedete, nu doar de la American Music Awards, ci probabil din intreaga cariera a artistei. Se putea si mai rau, intr-adevar, insa Kesha a confundat cu siguranta petrecerea de Hallowen cu decernarea premiilor. Ar fi avut insa o cale de scapare daca reusea sa renunte la coafura si machiaj, desprinse parca dintr-un film horror.

Nicki Minaj este o alta curiozitate a naturii. De ce, vedeti din imagine, pentru ca tinuta respectiva spune mai mult decat o mie de cuvinte. De ce aleg unele vedete sa epateze prin prost gust? Poate fiindca nu au alte optiuni de a iesi in evidenta?... Minunatia de rochie poarta semnatura Manish Arora.

Phoebe Price a facut echipa cu Kesha si Nicki Minaj la ciudateniile serii. Deci o includem si pe ea in club, deoarece rochia facuta parca din toate peticele disponibile prin casa. Iar coafura care da impresia de aripi de liliac incurcate prin parul vedetei nu reuseste decat sa ne dea fiori.

Cat despre Willow Smith, desi inca o fetita, se pare ca se inscrie cu brio in categoria vedetelor prost imbracate. Asimetria, jumatatea aceea de jacheta si salopeta cu pantaloni scurti nu reprezinta cea mai buna alegere pentru o fetita. Totusi, Willow e inca micuta si are destul timp sa isi mai reconsidere gusturile vestimentare.

avril_lavigne_ama2010_original.jpg
christina_milian_ama2010_original.jpg
kesha_ama2010_original.jpg
nicki_minaj_ama2010_original.jpg
phoebe_price_ama2010_original.jpg
willow_smith_original.jpg
 

Sursa foto: Hepta


Andreea Peticaru

Marinela Gheorghe





Te-ar putea interesa:
  • Tinute MTV Video Music Awards 2010

    Ca in cadrul oricarui eveniment monden de anvergura, la MTV Video Music Awards 2010 (VMA) vedetele au etalat tinute de toate tipurile, de la cele intr-adevar elegante, la cele extravagante sau care frizeaza kitsch-ul.

  • Tinute la Billboard Music Awards 2011

    Premiile muzicale Billboard Music Awards reprezinta si ele o oportunitate excelenta de a vedea ce e nou in moda si de a analiza stilul vedetelor. Sa vedem impreuna care au fost cele mai reusite tinute ale vedetelor .

  • American Music Awards 2008

    Dupa European Music Awards a venit randul americanilor sa-si aduca la cunostinta preferintele in materie de muzica, prin decernarea American Music Awards (AMA).

  • Pantofi la MTV Music Awards

    In acest an, vedetele de pe covorul rosu al MTV Music Awards s-au diferentiat datorita accesoriilor.Fiecare look care ne-a atras atentia, de la Kirsten Stewart pana la Ciara, a avut ceva special. Asa ca am adunat pentru voi cateva dintre cele mai interesante modele observate de noi, in special din categoria pantofilor si sandalelor purtate de vedete la acest eveniment.

  • Genti la MTV Music Awards

    In acest an, vedetele de pe covorul rosu al MTV Music Awards s-au diferentiat datorita accesoriilor. Fiecare look care ne-a atras atentia, de la Kirsten Stewart pana la Ciara, a avut ceva special. Asa ca am adunat pentru voi cateva dintre cele mai interesante accesorii observate de noi.Mai jos gasiti cateva genti pe care le-au ales vedetele sa-si completeze tinutele si care ne-au atras atentia.

Mesaje (1) »
...
scris de marra83, November 29, 2010

Dap.. imi place mult ce a ales mandy moore si cred ca ma voi inspira un pic de revelion. Keri Hilson mi-a sarit si mie in ochi pentru ca a exagerat cu atatea bijuterii si intr-adevar rochia cred ca ii era cam mica!

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii