Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Sandwich cu carne de vita

Marti, 08 Aprilie 2008
Sandwich cu carne de vitaSandwich-ul a devenit indispensabil din alimentatia noastra. La facultate, job sau in masina mereu consumam sandwich-uri, insa cumparate, nu preparate de noi.

Sandwich-ul cu carne de vita se prepara usor, este gustos, hranitor si mai ales sanatos.

Luam 4 felii paine integrala, 2 felii de friptura de vaca, foarte subtire taiata, 2 felii de telemea de vaca,1 rosie, felii de salata verde sau varza (dupa preferinta).

Pe o felie de paine asezam o felie de telemea, apoi una de friptura de vaca. Se pun deasupra 2-3 felii de rosii subtiri taiate si apoi o felie de salata.

Un sandvich cu carne de vaca poate deveni mai delicios daca in loc de salata taiem subtire putina varza. La sfarsit se mai pune o felie de paine deasupra.


Marin Maria
Te-ar putea interesa:
  • Ciorba cu perisoare cu carne de vita

    Ciorba cu perisoare cu carne de vita este o ciorba specific romaneasca si foarte hranitoare.  Se iau 400 gr carne macra de vita, 200 gr carne cu os, zarzavaturi (un morcov, un patrunjel, un pastarnac, un leustean, o telina, o ceapa), 2-3 linguri de smantana, 1 ou ,1 lingura de orez, 500 ml bors,1 felie de paine, sare dupa gust .

  • Vita Peking

    Ingrediente400 g carne de vita2 linguri sos de soia (light soy sauce)2 linguri vin de orez1 lingura amidon1 lingurita rasa zahar maro (light brown sugar) 2 linguri de ulei

  • Sote de vita cu bere

    Ingrediente pentru 4 persoane:
    • 1 kg de file de vita
    • 1/2 de litru de bere blonda
    • 3 cepe,
    • 3 morcovi
    • frunzele de la o telina
    • 3 linguri de ulei
    • 1 lingura de faina
    • jumatate de lingurita de cimbru
    • 2 foi de dafin
    • sare si piper

  • Placinta cu spanac si carne de pui

    Ingrediente
    500 g spanac
    5 oua
    250 g ricotta
    500 g foi de placinta
    75 g unt topit sau ulei
    carne de pui
    usturoi, sare, piper, patrunjel

  • Rosii umplute cu carne

    Ai nevoie de: - carne de vaca 350 de g- carne de porc 200 de g- rosii 2 kg

Mesaje (1) »
...
scris de Sorin, April 08, 2008

Asta e in stilul meu. Am facut asa ceva:) dar nu prea suport carnea de vita, mai mult cea de pui

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii