Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Vita Peking

Marti, 27 Noiembrie 2007
Vita PekingIngrediente

400 g carne de vita
2 linguri sos de soia (light soy sauce)
2 linguri vin de orez
1 lingura amidon
1 lingurita rasa zahar maro (light brown sugar)
2 linguri de ulei
2 catei de usturoi
1 lingurita cu varf de ghimbir pisat
1 ardei rosu
1 ardei galben/verde
100 g de mazare sau fasole verde
3–4 fire de ceapa verde
2 linguri de sos de stridii (oyster sauce)
3 linguri de apa sau supa

Mod de preparare:

Se taie carnea de vita in fasii de 5 cm lungime si 0,5 cm latime (sau dupa preferinta). Se pune intr-un castron impreuna cu sosul de soia, vinul de orez, amidonul si zaharul.

Se amesteca bine, se acopera si se lasa la marinat in jur de 30 de minute.ntr-o tigaie se incinge o lingura de ulei si se prajeste carnea 3–5 minute la foc mare.

Cand este gata se da la o parte din tigaie si se pastreaza cald. Se pune la incins cealalta lingura de ulei in aceeasi tigaie. Se piseaza usturoiul si ghimbirul, se pun in uleiul incins si se amesteca 1 minut.

Se adauga apoi legumele si apa si se prajesc 5 minute. Se pune din nou carnea, sosul de stridii si se mai amesteca inca 3 minute pana se evapora aproape tot sosul.


Marin Maria
Te-ar putea interesa:
  • Sote de vita cu bere

    Ingrediente pentru 4 persoane:
    • 1 kg de file de vita
    • 1/2 de litru de bere blonda
    • 3 cepe,
    • 3 morcovi
    • frunzele de la o telina
    • 3 linguri de ulei
    • 1 lingura de faina
    • jumatate de lingurita de cimbru
    • 2 foi de dafin
    • sare si piper

  • Sandwich cu carne de vita

    Sandwich-ul a devenit indispensabil din alimentatia noastra. La facultate, job sau in masina mereu consumam sandwich-uri, insa cumparate, nu preparate de noi.

  • Ciorba cu perisoare cu carne de vita

    Ciorba cu perisoare cu carne de vita este o ciorba specific romaneasca si foarte hranitoare.  Se iau 400 gr carne macra de vita, 200 gr carne cu os, zarzavaturi (un morcov, un patrunjel, un pastarnac, un leustean, o telina, o ceapa), 2-3 linguri de smantana, 1 ou ,1 lingura de orez, 500 ml bors,1 felie de paine, sare dupa gust .

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii