Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Atelier Versace – colectia pentru toamna 2011

Joi, 22 Septembrie 2011
Atelier Versace – colectia pentru toamna 2011
Sursa foto: Hepta
Esenta pura a feminitatii este prezentata prin modelele couture ale Atelierului Versace. Luxioase si sexy, rochiile prezentate in colectie sunt extraordinar de frumoase, prin urmare lasa-te impresionata de aceste rochii superbe de printesa.

Atelier Versace a demonstrat inca o data de ce brandul este un leader in industria modei prin aceasta colectie couture pentru sezonul toamna-iarna 2011.

Donatella Versace si-a dorit ca aceasta colectie de haute couture sa fie ideala si destinata femeii care vrea sa isi puna in evidenta gratia, sex-appealul si feminitatea si a reusit sa isi atinga scopul prin aceste rochii extraordinar de sofisticate ce iti taie rasuflarea inca de la prima privire.

Colectia couture
este plina de opulenta, linii curgatoare si texturi luxoase, construite pentru a raspunde celor mai exigente cerinte.

Punctul central al colectiei este constructia, mai ales avand in vedere faptul ca brandul Versace este cunoscut pentru depasirea limitelor prin combinatiile de broderie, margele si texturi.

In acelasi timp originale si elegante, colectia Atelier Versace pentru toamna 2011 este creata pentru a atrage atentia, prin urmare este ideala pentru femeia care isi doreste sa fie admirata si sa impresioneze.  Rochiile de seara propuse variaza de la rochii lungi si fluide la rochii scurte care descopera picioarele si accentueaza feminitatea prin accente indraznete.

atelier-versace1.jpg
atelier-versace2.jpg
atelier-versace3.jpg
 


Taieturi, detalii drapate, ornamente, crapaturi adanci care lasa sa se intrevada discret un picior, decolteuri care descopera spatele intr-o maniera foarte sexy sunt caracteristicile dominante care accentueaza eleganta si stilul sexy al colectiei, prin urmare lasa-ti privirea sa fie incantata de fiecare dintre aceste modele care merita toata atentia.

Alegerile in materie de culori si texturi joaca un rol esential in moda, iar brandul Versace este cunoscut pentru alegerile indraznete de combinatii de culori ce arata grozav.

Sifon, muselina din matase, satin matasos, tul matasos si blana sunt texturile dominante ale colectiei folosite pentru a accentua frumusetea si glamour-ul acestei colectii, in timp ce ornamentele precum detaliile din piele, cristale, paiete si matase adauga acea nota de originalitate couture pentru care brandul este atat de cunoscut.

atelier-versace10.jpg
atelier-versace11.jpg
atelier-versace12.jpg
atelier-versace4.jpg
atelier-versace5.jpg
atelier-versace6.jpg
atelier-versace7.jpg
atelier-versace8.jpg
atelier-versace9.jpg
 




Te-ar putea interesa:
  • Versace: colectia toamna-iarna 2011

    Donatella Versace a prezentat sacouri decupate, haine cambrate si rochii asimetrice in ultima ei colectie pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 prezentata la Milano.

  • Versace, colectia toamna - iarna 2007-2008, Milano

    O impatimita a modei, Donatella Versace a participat la "Milan Fashion Week" cu tinute indraznete si extravagante, dupa cum este cunoscuta in toata lumea. Moda in toamna - iarna 2007-2008 este alcatuita din rochii negre, argintii, gri, rosii, albastre, cu volum, si care evidentiaza talia prin mici centuri negre. 

  • Genti Versace toamna -iarna 2011

    Bazeaza-te pe puterea de impresie a unor accesorii fabuloase in aceasta toamna. Ultimele modele din colectia de genti Versace pentru sezonul toamna-iarna reprezinta, cu siguranta, un pas in aceasta directie.

  • Colectia Versace pentru H&M

    Dupa o asteptare indelungata, colectia Versace pentru H&M va fi lansata pe 17 noiembrie. Donatella Versace a anuntat pentru prima data colaborarea in iunie, impreuna cu declaratia: “rochiile vor fi dominate de piele, matase si imprimeuri colorate, cu accesorii precum tocurile inalte si bijuteriile”. Se pare ca s-a tinut de cuvant!

  • Dolce & Gabbana: colectia de genti pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012

    Renunta la tinutele tale anoste si adopta pentru acest sezon un look care va atrage toate privirile. Gentile din colectia Dolce & Gabbana pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 te vor ajuta sa dai un plus de glamour tinutelor tale.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii