Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Burberry: toamna-iarna 2011/2012

Marti, 20 Septembrie 2011
Burberry: toamna-iarna 2011/2012
Sursa foto: Hepta
Colectia Burberry Prorsum
pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 a fost inspirata din perioada anilor `60.

Directorul de creatie al casei de moda Burberry, Christopher Bailey a prezentat tinute de diferite culori, texturi si forme, piese vestimentare cu volum sau pantaloni skinny.

Christopher Bailey pare a fi imun in fata epuizarii creative sau a lipsei de inspiratie. Fiecare colectie pe care o semneaza exprima energie pozitiva, prospetime si multa sinceritate, iar succesul enorm al brandului este dovada vie a acestei integritati si coerente.

Cu multa inteligenta si fler, designerul reinventeaza mostenirea prestigiosului brand, aducandu-l in actualitate si contribuind la cresterea si dezvoltarea brandului.

Colectia pe care a prezentat-o la Londra, in marele cort din gradina Kensington, sustine si confirma viziunea elaborata, sofisticata si feminina. S-a acordat foarte multa atentie croiului si siluetelor structurale, de tip ”couture”. Volumele sculptate sunt inspirate din lucrarile sculptorului englez Barbara Hepworth si dedicate frumusetii iconice Jean Shrimpton.

burberry-prorsum1.jpg
burberry-prorsum2.jpg
burberry-prorsum3.jpg
 


Piesele sale sunt intotdeauna sic, dar contin acea doza tipica britanica, rafinata, dar cool, in acelasi timp traditionala si trendy: cu aceste ingrediente, stilul Burberry este unul dintre cele mai inteligente si interesante de pe scena modei internationale.

In ceea ce priveste lungimile, au fost preferate lungimea scurta a tinutelor si cea pana la nivelul genunchilor.

Paleta cromatica e una solara, alcatuita din culori puternice, combinate cu nuante sofisticate si naturale. Portocaliu, smarald sau rosu flamingo sunt combinate cu alb si negru.

Din loc in loc, intalnim accente de mustariu, ciocolatiu, portocaliu si combinatia clasica de bej specifica brandului Burberry .

Texturilor clasice le-au fost aplicate tratamente tehnologice care subliniaza valorile estetice si functionale, pun accent pe sculpturalitatea, calitatile si volumele lor. Gabardina cu doua fete, tweed cu dubla cusatura, lana subtire, lana usoara si cusuta, lurex bicolor, nylon, texturi stretch sau jerseu.

burberry-prorsum4.jpg
burberry-prorsum5.jpg
burberry-prorsum6.jpg
 


In ceea ce priveste formele, colectia prezinta o varietate de trench-uri, jachete, paltoane si cape ce sustin prestigiul brandului. Forme sculptate, volume importante si linii precise: maneci excesive si rigide, constructii rigide care au rolul de a pune in evidenta modelele.

Siluetele sunt alungite, pantalonii evazati sunt combinati cu mantouri si jachete, cu jachete slim prevazute cu detalii voluminoase sau tricotaje stramte si groase. Trench-urile clasice sunt regandite si trasnformate in modele cu talie slim si accesorizate cu curele late.

Pantofii sunt inspirati din incaltamintea traditionala si sportiva masculina englezeasca: mocasini, pantofi de golf sau oxford sunt urcati pe platforme.

Gentile de bowling incapatoare cu capse si fermoare, din piele pretioasa sunt inspirate de catre gentile de voaiaj. Clutch-urile si gentile pe umar contin semnatura brandului.

burberry-prorsum10.jpg
burberry-prorsum11.jpg
burberry-prorsum12.jpg
burberry-prorsum7.jpg
burberry-prorsum8.jpg
burberry-prorsum9.jpg
 




Te-ar putea interesa:
  • Burberry Prorsum prezinta Colectia de Toamna-Iarna 2012/2013

    Colectia de toamna-iarna 2012/2013 semnata Burberry aduce un plus de feminitate pentru sezonul urmator. Talentatul designer, Christopher Bailey reuseste sa uimeasca in fiecare sezon prin creativitatea sa de a reinterpreta look-ul clasic britanic.

  • Miu Miu: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Miuccia Prada ne ofera o intoarcere in anii `40, discreta, dar totodata puternica, prin colectia prezentata in cadrul Paris Fashion Week.

  • Chanel: toamna-iarna 2011/2012

    Karl Lagerfeld i-a insuflat ultimei sale colectii Chanel o realitate longeviva si atemporala.

  • Tendinte toamna-iarna 2011/2012

    In noul sezon predomina piesele vestimentare clasice cu un aer modern, tinute inspirate din anii `60 si `70, elemente sic preluate din garderoba masculina, buline jucause, texturi rafinate, dantela, denimul, blana, dar si culori puternice. Vezi care sunt principalele tendinte ale sezonului toamna-iarna 2011/2012, inspira-te din ele si pregateste-ti garderoba pentru sezonul care urmeaza.

  • Machiajul in toamna iarna 2011-2012

    Asa cum ne-am protejat tenul de caldura soarelui si am vrut sa fim in tendintele sezonului cald in materie de machiaj, cu siguranta ne dorim acelasi lucru si pentru toamna-iarna 2011-2012.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii