Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Carla Szabo prezinta colectia de primavara-vara 2012

Miercuri, 08 Februarie 2012
Carla Szabo prezinta colectia de primavara-vara 2012Colectia de primavara-vara 2012, este numita “I am” ( “Eu sunt”) si este o declaratie simpla si clara.

“I am essence. I am part of the whole. I am happy. I am free and most of all I am present”  (“Sunt esenta, parte din intreg, sunt fericita, sunt libera , sunt aici si acum”).

De ce “I am”? Pentru ca aceasta este una dintre intrebarile care au preocupat-o pe Carla inca din copilarie, de cand a auzit pentru prima oara indemnul “cunoaste-te pe tine insuti”. Este prin urmare o pledoarie catre autocunoastere.

O reteta simpla si necesara de acceptare a fiecaruia din noi, asa cum suntem, in special in contextul unui stil de viata agitat si de multe ori deconcentrant dintr-o citadela.

O aplecare catre bucuria de a trai momentul, intr-o stare de libertate si liniste interioara.

Carla Szabo prezinta colectia de primavara-vara 2012

Piesele care compun colectia, sunt realizate din fir de par de cal, cu accentele stralucitoare ale unor piese metalice, placate cu aur sau cu argint.

Conceptul de constructie din spatele fiecarui accesoriu realizat, a pornit de la declaratia “I am” unde fiecare litera din componenta acestui titlu, a devenit din punct de vedere grafic, o forma geometrica. Astfel ca  litera "I" a fost transformata intr-un dreptunghi, litera "A" a devenit un triunghi si litera "M", un patrat.

Pentru ca materialul de baza este firul de par de cal, se regasesc aici si siluete svelte de cai care sar peste obstacole imaginare, creand prin impletire un joc de 2 piese care se intrepatrund.

Colectia
intruneste coliere masive, spectaculoase purtabile la o tinuta smart casual sau la o tinuta de seara, precum si coliere, bratari si inele de o finete deosebita.

Cele din urma, cu un aspect fragil, translucent, sunt piese care devin aproape invizibile puse pe corp, intime si inedite ca atingerea unei aripi de fluture.

Aceasta colectie este o invitatie a designerului la a va decora corpul cu surasul transparent al acceptarii frumusetii voastre interioare!

Afla mai multe despre designerul Carla Szabo.

Credit foto: Corina Lecca
1.jpg
10.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 

Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii