Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Carolina Herrera: colectie toamna-iarna 2011/2012

Miercuri, 28 Septembrie 2011
Carolina Herrera: colectie toamna-iarna 2011/2012
Sursa foto: Hepta
Carolina Herrera
nu este designerul de la care te astepti sa creeze haine casual sau de zi cu zi. Ea creaza de obicei tinute de seara si asta o diferentiaza de alti designeri.

Dar mereu incearca sa aduca ceva nou prin fiecare colectie. Pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012, Carolina Herrera a creat tinute sic, pentru o femeie adevarata, nu doar pentru siluete de manechin.

Aceasta decizie a fost una foarte indrazneata luand in considerare faptul ca, in general, nu foarte multi designeri se angajeaza sa faca asa ceva.

Cand s-a vorbit de modul in care colectia pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 a fost creata, Carolina Herrera a mentionat ca, in majoritatea cazurilor, femeile obisnuite, pe care le-a intalnit in viata de zi cu zi, au fost principala ei sursa de inspiratie, mai degraba decat luna sau stelele sau tot felul de carti si picturi.

Colectia Carolina Herrera pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 este foarte sofisticata si luxoasa. Colectia a fost alcatuita din rochii de cocktail accesorizate cu coliere interesante, rochii lungi de seara si somptuoase ornamentate cu paiete si pietre stralucitoare, haine prevazute cu blana si costume cu pantaloni accesorizate cu pantofi, curele si manusi in aceeasi culoare.

carolina-herrera1.jpg
carolina-herrera2.jpg
carolina-herrera3.jpg
carolina-herrera4.jpg
carolina-herrera5.jpg
carolina-herrera6.jpg
 


Desi foloseste cuvinte precum “rationala” si “simpla” pentru a-si descrie colectia, realitatea este relativa si nevoile clientelei Carolinei Herrera se incadreaza inca destul de sus in top.

Dar aceasta combinatie genereaza o simplitate luxurianta (caracteristica casei de moda Herrera), in special datorita elementelor sportive care sunt alaturate materialelor de matase, margelelor si blanii. Simtul dramatic al Carolinei Herrera este suprapus, literalmente, margelele fiind pe jumatate ascunse intr-un decolteu sau pe linia spatelui.

Lana simpla apare alaturi de pliuri in forma de aripi, captuseli de blana si gulere in forma de palnie. Carolina Hererra si-a permis maretia gulerelor inalte pe linia unor rochii si paltoane suple, si a manusilor tip manseta. Aceste elemente au ajutat-o sa se impace cu ideea unui look simplu creat de o bluza pe gat neagra ascunsa intr-o fusta de flanel.

Secretul ei este ca isi mentine picioarele pe pamant in loc de stele, intrucat nimeni nu-si doreste o creatie Carolina Herrera obisnuita. O creatie care a evidentiat acest echilibru perfect a fost un palton ciocolatiu cu pliuri evazate, fara accesorii.

Este logic faptul ca directia impusa a Carolinei Herrera este mai grea de intretinut si din acest motiv pe multiplele rochii de seara suple si-au facut aparitia detalii precum reverele triple si manecile stratificate.

Este greu de prezis care rochii vor fi vazute pe covorul rosu anul acesta, dar in orice caz, realitatea este ca si doamnele de pe Park Avenue vor experimenta aceste evenimente in fata televizorului, si in fond, acestea formeaza audienta careia i se adreseaza Carolina Herrera.

carolina-herrera1.jpg
carolina-herrera2.jpg
carolina-herrera3.jpg
carolina-herrera4.jpg
carolina-herrera5.jpg
carolina-herrera6.jpg
carolina-herrera7.jpg
carolina-herrera8.jpg
carolina-herrera9.jpg
 








Te-ar putea interesa:
  • Miu Miu: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Miuccia Prada ne ofera o intoarcere in anii `40, discreta, dar totodata puternica, prin colectia prezentata in cadrul Paris Fashion Week.

  • Hermes: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Toata lumea s-a asteptat ca odata ce Christophe Lemaire a preluat jobul de director de creatie la Hermes, imaginea brandului sa se schimbe intr-un mod dramatic. Din fericire, acest lucru nu s-a intamplat.

  • Givenchy: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Ultima colectie prezentata de catre Ricardo Tisci pentru Givenchy a fost dominata de pantere si orhidee. Colectia s-a centrat pe diverse motive realizate la cel mai inalt si interesant nivel, astfel incat pana si cea care nu este un fan propriu-zis al imprimeurilor cu animale a putut fi convinsa ca aceasta colectie merita tot interesul.

  • Blumarine: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Prezentarea de moda Blumarine pentru sezonul de toamna 2011 a fost deschisa de tinute alcatuite din geci sport si tricotaje aerodinamice, bluze cu gat, cu funda si fuste mini, rochii A-line si tunici purtate peste pantaloni evazati, in nuante de camel, negru si albastru navy.

  • Prada: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Paltonului de printesa din casmir ii este conferita o alura de vampa combinata cu rochiile A-line si podoabele mari din argint.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii