Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Pantofi – top 10 tendinte toamna-iarna 2011/2012

Marti, 27 Septembrie 2011
Pantofi – top 10 tendinte toamna-iarna 2011/2012
Sursa foto: Hepta
Fiind la inceput de sezon, trebuie sa iti pregatesti garderoba pentru sezonul care urmeaza, iar pantofii reprezinta un detaliu esential din tinuta ta.

Pantofii reprezinta una dintre slabiciunile principale ale fiecarei femei, prin urmare pentru a fi sigura ca ai garderoba bine pregatita pentru toamna, trebuie sa te pui la curent cu ultimele tendinte in materie de pantofi pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012.

Tendintele
in materie de pantofi pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 sunt foarte diversificate astfel incat fiecare femeie isi poate gasi ceva pe gustul ei.

Daca ne referim la paleta cromatica, atunci cele mai trendy culori pentru sezonul care urmeaza sunt: negru, alb, gri, bej, visiniu, albastru inchis, ciocolatiu, violet inchis, kaki si rosu.
 
Se poarta prea putin culorile puternice, ceea ce este normal si este indicat sa porti culori inchise in sezonul toamna-iarna 2011/2012.

Texturile care predomina in colectiile sezonului toamna-iarna 2011/2012 includ: pielea obisnuita, pielea de reptile, pielea intoarsa si satinul. Se intalneste si foarte multa dantela si blana in acest sezon.

In sezonul care urmeaza, atat varful rotund, cat si cel ascutit este la moda. Asta inseamna ca poti opta pentru forma preferata a pantofului si tot sa fii in pas cu moda.

Pielea de reptila

Pielea de reptila va fi foarte la moda in sezonul toamna-iarna 2011/2012. Mai multi designeri au creat pantofi din piele de sarpe. Pielea de crocodil nu este atat de populara, dar se regaseste in colectiile sezonului toamna-iarna 2011/2012. Pielea de reptila la pantofi poate fi vazuta in colectiile Balenciaga, Giorgio Armani, Chloe, Donna Karan, Michael Kors, Louis Vuitton, precum si in alte colectii.

Foto: Louis Vuitton; Chloe

louis-vuitton.jpg
pantofi-chloe1.jpg
pantofi-chloe2.jpg
 


Pielea lucioasa

Acest tip de piele poate fi putin greu de purtat si asortat si mai putin versatila decat pielea obisnuita, dar totusi, arata grozav. Pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012, poti alege combinatii indraznete de culori precum rosu si negru, negru si alb, albastru si visiniu.

Marc Jacobs si Viktor & Rolf au folosit combinatiile de culori pentru colectiile lor de pantofi din sezonul toamna-iarna 2011/2012.

Foto: Alexander Wang; Marc Jacobs; Victor & Rolf

alexander-wang.jpg
marc-jacobs.jpg
victor-rolf.jpg
 


Pielea intoarsa

Pielea intoarsa arata foarte bine, iar designerii o stiu mai bine decat oricine dat fiind faptul ca in acest sezon, putem observa mai multe modele de pantofi confectionate din acest material.

In timpul sezonului toamna-iarna 2011/2012, pielea intoarsa este la moda si vine intr-o varietate de culori. Diane von Furstenberg ofera mai multe stiluri din care poti alege.

Foto: Anna Sui; Givenchy; Versace

anna-sui.jpg
pantofi-givenchy.jpg
pantofi-versace.jpg
 


Satinul


Pantofii
din satin pot fi purtati in fiecare zi, dar sunt ideali pentru ocazii speciale. Arata foarte sic si reprezinta un trend ideal pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012.

Pantofi – top 10 tendinte toamna-iarna 2011/2012

Platforme


Platformele au fost in tendinte si in sezonul anterior si sunt si acum. Dar daca in sezonul primavara-vara 2011 am avut de-a face cu platforme neobisnuite si colorate, cele propuse pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 sunt mai simple si elegante.

Foto: Dolce&Gabbana; Marc Jacobs

dolce-gabbana.jpg
dolce-gabbana2.jpg
marc-jacobs.jpg
 


Sireturile

La fel ca si in cazul platformelor, sireturile au fost la moda in sezonul trecut si este la moda si acum. Si se poate observa si o transformare a stilului.

Daca in primavara au fost mai delicate si feminine, acum au devenit mai sexy si agresive in sezonul toamna-iarna 2011/2012, precum se poate observa in cazul lui Alexander McQueen, Marc Jacobs si Rag & Bone.

Foto: Alexander McQueen; Christian Dior; Louis Vuitton

alexander-mcqueen.jpg
christian-dior.jpg
louis-vuitton.jpg
 


Multe catarame

Moda se repeta. Cu cateva sezoane in urma, abia daca s-a vorbit si s-a pus problema de catarame, pentru ca acum sa revina in moda printr-o gama foarte diversificata.

Foto: Jean Charles de Castelbajac; Louis Vuitton; Etro

Jean-Charles-Castelbajac.jpg
louis-vuitton.jpg
pantofi-etro.jpg
 


Tocul gros

Este rezonabil faptul ca tocul gros si-a facut aparitia in timpul sezonului rece pentru a-ti asigura confortul si increderea de care oricine are nevoie in aceasta perioda. In sezonul toamna-iarna 2011/2012, exista o multime de modele de pantofi cu toc gros. Stilul acestor pantofi este foarte diferit, de la pantofi eleganti la cizme in stil rock.

Foto: Derek Lam; Fendi; Marni

derek-lam.jpg
pantofi-fendi.jpg
pantofi-marni.jpg
 


Tocul cui


Tocul gros este confortabil, dar nu va fi niciodata atat de sexy si de elegant precum tocul cui, de aceea designerii au creat o multime de modele de pantofi cu toc cui. Femeile prefera acest model de cui deoarece le place sa arate sexy.

Foto: Givenchy; Lanvin Roccobarocco

pantofi-givenchy.jpg
pantofi-lanvin.jpg
rocco-barocco.jpg
 


Sosete in pantofi

Pe de o parte, prea putine femei mai poarta sosete in pantofi dupa ce Rihanna a aparut in public purtand o pereche de pantofi combinati cu sosete si milioane de fani au inceput sa o copieze. Daca ti se pare prea mult, incearca sa combini pantofii cu dresuri. Vei arata mai eleganta.

Foto: Christian Dior; Marc Jacobs

christian-dior.jpg
christian-dior1.jpg
marc-jacobs.jpg
 




Te-ar putea interesa:
  • Pantofi - Tendinte toamna-iarna 2011/2012

    In sezonul care urmeaza, totul este posibil. Se poarta de toate, de la pantofi cu talpa joasa la pantofi cu platforme, de la pantofi in nuante neutre la cei cu imprimeuri cat mai traznite, sclipici si culori puternice.

  • Tendinte toamna-iarna 2011/2012

    In noul sezon predomina piesele vestimentare clasice cu un aer modern, tinute inspirate din anii `60 si `70, elemente sic preluate din garderoba masculina, buline jucause, texturi rafinate, dantela, denimul, blana, dar si culori puternice. Vezi care sunt principalele tendinte ale sezonului toamna-iarna 2011/2012, inspira-te din ele si pregateste-ti garderoba pentru sezonul care urmeaza.

  • Hairstyle – tendinte toamna-iarna 2011/2012

    De la parul neglije la cel finisat, de la un look natural la diverse impletituri si cozi jucause, coada de cal si cocuri elegante, iata care sunt ultimele tendinte in materie de hairstyle pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012.

  • Manichiura: tendinte toamna-iarna 2011/2012

    Modernizeaza-ti stilul acordand atentie noilor tendinte din moda, printre care se numara si manichiura. In acest sezon, se poarta o manichiura colorata si eleganta.

  • Machiaj tendinte toamna-iarna 2011/2012

    Fa-te frumoasa in acest sezon si completeaza-ti tinutele cu un ruj rosu sexy sau cu un eyeliner fin. Inspira-te din aceste stiluri de machiaj de pe podium.

Mesaje (3) »
...
scris de sassa, September 28, 2011

super frumosi!

...
scris de areta, September 29, 2011

Imi plac pantofii,de toamna iarna 2012.

...
scris de greatstylesonthestreets, September 30, 2011

imi plac aproape toate alegerile voastre mai putin platformele d&g.http://greatstylesonthestreets.blogspot.com/

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii