Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Machiaj tendinte toamna-iarna 2011/2012

Miercuri, 21 Septembrie 2011
Machiaj tendinte toamna-iarna 2011/2012
Sursa foto: Hepta
Fa-te frumoasa in acest sezon si completeaza-ti tinutele cu un ruj rosu sexy sau cu un eyeliner fin. Inspira-te din aceste stiluri de machiaj de pe podium.

Indiferent ca alegi un look clasic, atemporal sau indraznet, arunca o privire peste tendintele in materie de machiaj din sezonul care urmeaza si pregateste-te pentru toamna.

Sigur esti curioasa sa stii ce aduce noul sezon in materie de machiaj. De la un look natural la unul retro, pregateste-te sa iesi in evidenta. Arunca o privire peste aceste tendinte in materie de machiaj din toamna anului 2011 si sa nu iti fie teama sa ai buzele foarte accentuate sau un machiaj al ochilor dramatic.

Machiajul natural


Machiajul natural va fi mereu in tendinte, nu doar pe timpul verii, ci si pe parcursul zilelor racoroase de toamna. Ei bine, ce poate fi mai frumos decat un ten impecabil si sanatos?

In sezonul toamna-iarna 2011, podiumul a fost dominat de nuante de nude-uri, peach sau bej.

Un ten radiant si impecabil a putut fi observat in colectiile unor designeri precum Giambattista Valli, Barbara Bui si Dolce & Gabbana. Poti folosi un machiaj nude pentru a-ti pune in evidenta frumusetea naturala.

Fond de ten, anticearcan, putin blush pe obraji si un ruj nude sunt produsele de care ai nevoie pentru a obtine un machiaj natural grozav.

Foto: Alexander Wang; Barbara Bui; D&g; Giambattista Valli; Jean Paul Gaultier; Oscar de la Renta

alexander-wang.jpg
barbara-bui.jpg
dolce-gabbana1.jpg
giambattista-valli.jpg
jean-paul-gaultier.jpg
oscar-renta.jpg
 


Sprancene groase


Acesta este un trend contrastant in ceea ce priveste aspectul tau, dar in ceea ce priveste sprancenele, in acest sezon, trebuie sa fie groase si sa aiba un aspect natural, precum foarte bine se poate observa in cazul lui Alexander Wang, Giambattista Valli, Oscar de la Renta sau Jean Paul Gaultier.

Obtine acest look folosind un creion pentru sprancene intr-o culoare apropiata de cea a parului si a sprancenelor tale. Nu uita sa iti pensezi sprancenele si sa le dai o forma astfel incat sa iti puna in evidenta structura fetei.

Un blush delicat


Bujorii in obraji sunt adorabili. Pentru acest sezon, Oscar de la Renta, Marc Jacobs si Versace recomanda un machiaj nude cu accente usor naturale. Pune-ti in evidenta pometii pentru a obtine un look inocent, de papusa.

Foloseste nuante pastelate de rozuri sau prafuite si adauga putina culoare pometilor tai sau mai jos precum se poate observa la Marc Jacobs.

Foto: Anna Sui; Marc Jacobs; Versace

anna-sui.jpg
marc-jacobs.jpg
versace-machiaj.jpg
 


Eyeliner


Eyeliner-ul sau dermatograful confera ochilor un aspect glossy si seducator. Ochii sunt accentuati in colturile exterioare sau este propus un machiaj sub forma de ochi de pisica.

Linii subtiri, simple si elegante au putut fi observate in colectiile D&G, Anna Sui si Louis Vuitton. Schimbarea stilului de machiaj folosind eyeline-ul este cel mai simplu truc de a pune in evidenta un look clasic si atemporal.

Culori metalice


Nu te teme sa incerci culori metalice si pregateste-te sa produci in impact rasunator. Chanel propune o combinatie sofisticata de gri si negru, in timp ce Christian Dior demonstreaza cum poti obtine un look de vampa printr-un machiaj indraznet si colorat.

Desi nu este indicat sa iti accentuezi si buzele si ochii in acelasi timp, te poti inspira, totusi, din stilul de machiaj propus de John Richmond. Pe timp de zi, Chloe iti recomanda sa optezi pentru nuante de auriu si aramiu.

Foto: Chanel; Chloe; Christian Dior; Donna Karan; John Richmond; Rodarte

chanel-machiaj.jpg
chloe-machiaj.jpg
christian-dior.jpg
donna-karan1.jpg
john-richmond.jpg
rodarte-machiaj.jpg
 


Fard de pleoape portocaliu


Portocaliul este o nuanta de fard de pleoape foare seducatoare si garanteaza atragerea atentiei asupra ta. Paseste in noul sezon cu aceasta culoare vibranta pe pleoapele tale.

Pune-ti ochii in evidenta aplicand fard de pleoape portocaliu, cu un luciu usor si cald. Combina-l cu un ruj de buze rosu deschis sau roz pentru a evita efectul de machiaj in exces.

Buze accentuate


In aceasta toamna, adopta un machiaj dramatic in ceea ce priveste buzele. De la nuante de portocaliu (Ralph Lauren) la nuante sexy de rosu (Miu Miu, Diane von Furstenberg) sau alte nuante tomnatice precum visiniu (Dsquared2), cu siguranta vei intoarce toate privirile asupra ta daca vei adopta un machiaj indraznet al buzelor. In ceea ce priveste restul machiajului, pastreaza-l cat mai discret posibil.

Foto: Diane von Furstenberg; Dolce & Gabbana; Dsquared; Gucci; Nina Ricci; Ralph Lauren

diane-furstenberg.jpg
dolce-gabbana.jpg
ds-quared.jpg
gucci-machiaj.jpg
nina-ricci.jpg
ralph-lauren.jpg
 





Te-ar putea interesa:
  • Tendinte machiaj toamna-iarna 2010-2011

    Sezonul de toamna-iarna 2010-2011 ne intampina cu o serie de machiaje diverse, care fie continua tendintele din sezonul cald, fie le inlocuiesc cu noutati provocatoare.

  • Tendinte toamna-iarna 2011/2012

    In noul sezon predomina piesele vestimentare clasice cu un aer modern, tinute inspirate din anii `60 si `70, elemente sic preluate din garderoba masculina, buline jucause, texturi rafinate, dantela, denimul, blana, dar si culori puternice. Vezi care sunt principalele tendinte ale sezonului toamna-iarna 2011/2012, inspira-te din ele si pregateste-ti garderoba pentru sezonul care urmeaza.

  • Pantofi – top 10 tendinte toamna-iarna 2011/2012

    Fiind la inceput de sezon, trebuie sa iti pregatesti garderoba pentru sezonul care urmeaza, iar pantofii reprezinta un detaliu esential din tinuta ta.

  • Hairstyle – tendinte toamna-iarna 2011/2012

    De la parul neglije la cel finisat, de la un look natural la diverse impletituri si cozi jucause, coada de cal si cocuri elegante, iata care sunt ultimele tendinte in materie de hairstyle pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012.

  • Pantofi - Tendinte toamna-iarna 2011/2012

    In sezonul care urmeaza, totul este posibil. Se poarta de toate, de la pantofi cu talpa joasa la pantofi cu platforme, de la pantofi in nuante neutre la cei cu imprimeuri cat mai traznite, sclipici si culori puternice.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii