Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Parul ondulat – tendinte toamna/iarna 2011-2012

Joi, 08 Septembrie 2011
Parul ondulat – tendinte toamna/iarna 2011-2012
Sursa foto: Hepta
Daca iti place parul ondulat si vrei sa iti afisezi buclele in acest sezon, arunca o privire peste stilurile de coafuri de pe podium. Adopta buclele in sezonul care urmeaza si incearca ceva diferit alegand unul dintre look-urile prezentate mai jos.


Creaza-ti un look la moda si acorda atentie fiecarui detaliu incepand cu alegerile de stil la deciziile legate de frumusete. Avand la dispozitie o multime de variante gata pentru a fi explorate, ultimele trenduri in materie de frumusete iti ofera variante de coafuri foarte interesante.

Stilurile de coafuri in ceea ce priveste parul ondulat sunt adesea considerate cele mai evidente exemple de feminitate si cei mai importanti designeri si-au dat silinta de a etala cele mai interesante stiluri de coafuri.

Fiecare designer si-a folosit spiritul creativ, dandu-le femeilor posibilitatea de a experimenta diferite cele mai atragatoare stiluri de coafuri.

Parul lung si de lungime medie reprezinta cel mai versatil stil de coafura prezent, prin urmare nu e de mirare ca majoritatea brandurilor au ales sa creeze bucle fabuloase in cazul acestor doua lungimi de par.

In cazul lui Christian Dior, se poate observa un stil de coafura cu bucle retro, subtile, perfect simetrice, usor neglijente pentru a obtine un efect modern.

Alti designeri au adoptat un stil total opus. 3.1 Phillip Lim, de exemplu, foloseste un contrast intre diverse texturi pentru a crea un look interesant cu un aer modern.

Foto: Christian Dior; Phillip Lim; Zac Posen

christian-dior.jpg
phillip-lim.jpg
zac-posen.jpg
 


La o simpla aruncare de privire peste stilurile de coafuri de pe podium, este simplu de remarcat faptul ca subtilitatea este abordarea preferata in ceea ce priveste crearea unor coafuri cu bucle sau onduleuri fine.

Inca se mentine si fascinatia pentru parul drept, iar buclele sunt modalitatea ideala de a da volum parului si de a incerca sa iti imblanzesti trasaturile faciale.

Uita-te peste stilurile de coafuri propuse de Oscar de la Renta sau Isabel Marant, care ilustreaza aceasta notiune perfect.

Aceste bucle creaza un look elegant aproape fara efort, prin urmare este o optiune extraordinara pentru cele care sunt presate de timp, dar tot vor sa arate bine in acest sezon.

Teoria ”less is more” este sustinuta de Zac Posen sau Rocksanda Ilincic, in cazul carora alternanta dintre stilurile de coafuri casual si rafinate este la fel de simpla precum alegerea stilului potrivit de bucle.

Nici abordarile mai complexe nu sunt lasate la o parte, stiluri de cocuri fabuloase putand fi observate la Monique Lhullier. Sunt bucle lejere, aranjate cu multa indemanare intr-un stil de coc neobisnuit si sofisticat, ce reprezinta o foarte buna alegere in cazul in care vrei sa impresionezi.

De la stilul modern la unul retro, stilurile de coafuri cu par ondulat prezente pe podium au un lucru in comun: ideea de eleganta si sofisticare nu trebuie sa fie intotdeauna sinonima cu volumul sau cu proportiile perfecte.

Stilurile de coafuri simple si clasice in ceea ce priveste parul ondulat reprezinta una dintre cele mai bune alegeri ale sezonului.

Foto: Isabel Marant; Monique Lhuillier; Oscar de la Renta

isabel-marant.jpg
monique-lhuillier.jpg
oscar-de-la-renta.jpg
 





Te-ar putea interesa:
  • Tendinte toamna-iarna 2011/2012

    In noul sezon predomina piesele vestimentare clasice cu un aer modern, tinute inspirate din anii `60 si `70, elemente sic preluate din garderoba masculina, buline jucause, texturi rafinate, dantela, denimul, blana, dar si culori puternice. Vezi care sunt principalele tendinte ale sezonului toamna-iarna 2011/2012, inspira-te din ele si pregateste-ti garderoba pentru sezonul care urmeaza.

  • Machiaj tendinte toamna-iarna 2011/2012

    Fa-te frumoasa in acest sezon si completeaza-ti tinutele cu un ruj rosu sexy sau cu un eyeliner fin. Inspira-te din aceste stiluri de machiaj de pe podium.

  • Pantofi – top 10 tendinte toamna-iarna 2011/2012

    Fiind la inceput de sezon, trebuie sa iti pregatesti garderoba pentru sezonul care urmeaza, iar pantofii reprezinta un detaliu esential din tinuta ta.

  • Hairstyle – tendinte toamna-iarna 2011/2012

    De la parul neglije la cel finisat, de la un look natural la diverse impletituri si cozi jucause, coada de cal si cocuri elegante, iata care sunt ultimele tendinte in materie de hairstyle pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012.

  • Pantofi - Tendinte toamna-iarna 2011/2012

    In sezonul care urmeaza, totul este posibil. Se poarta de toate, de la pantofi cu talpa joasa la pantofi cu platforme, de la pantofi in nuante neutre la cei cu imprimeuri cat mai traznite, sclipici si culori puternice.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii