Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Horoscop saptamanal: 13 iunie - 19 iunie 2011

Luni, 13 Iunie 2011
Horoscop saptamanal: 13 iunie - 19 iunie 2011
Sursa foto: Hepta
Citeste horoscopul saptamanal si vezi ce au pregatit astrele in aceasta saptamana pentru cele 12 zodii. Destinul e scris in stele.

Berbec


Exista posibilitatea sa faci bani saptamana asta. Dar fii atenta inainte de a da bani cuiva. La serviciu, esti in relatii bune cu toata lumea si iti valorifici tot potentialul. Acasa este locul tau de refugiu, unde te odihnesti si iti reincarci bateriile pentru a doua zi. Momentele romantice sunt pretioase si se intrevad suficiente saptamana asta.

Taur


Stele norocoase stralucesc pentru tine in aceasta saptamana. O turnura a destinului te poate duce pe drumul cel norocos. Stelele iti prezic o posibila iubire la orizont, dar numai in cazul in care esti pregatita sa iti deschizi inima si sa accepti iubirea. Tine minte, orice relatie presupune un compromis. Vor avea loc schimbari surprinzatoare in viata ta.

Gemeni


Saptamana asta, esti ocupata cu proiecte noi, planuri personale si sarcini de serviciu. Mergi mai departe cu incredere si pregateste-te pentru realizarile ce vor urma. Ai incredere in intuitia ta si urmeaza un orar flexibil in cazul in care vor surveni schimbari in ultima clipa.

Rac


Cariera ta este pe primul loc. Fa-ti, totusi, putin timp si relaxeaza-te, reincarca-ti energia si planuieste urmatoarea miscare. Daca cheltui mai multi bani decat castigi, incearca sa fii mai cumpatata. Daca esti in cautarea dragostei, tine minte ca fiecare relatie presupune un angajament sincer, incredere si comunicare.

Leu


Nu te abate de la obiectivele tale profesionale, deoarece victoria este la orizont. Prietenii si oamenii pozitivi te ajuta sa treci mai usor peste obstacole. Vei primi vesti din afara si vei fi nevoita sa reactionezi repede. Eclipsa de luna produce o intorsatura in viata ta amoroasa.

Fecioara


Pacea din viata ta se sfarseste si lucrurile incep sa se accelereze. Daca astepti un raspuns in ceea ce priveste banii sau cariera, rezultatul este aproape. Cineva care are incredere in tine este o sursa buna de referinta. Viata se refera la prioritati, pe primul plan fiind serviciul, apoi joaca si iubirea.

Balanta


Atmosfera din jurul tau poate avea un impact pozitiv asupra ta. Renunta la trecut si la vechi si fa loc noutatii. La locul de minca, ai parte doar de realizari. Pe plan personal, nu lasa nici un moment romantic sa iti scape, actioneaza imediat.

Scorpion


La locul de munca, ai nevoie de informatii si relatii pentru a ajunge in top. Daca exista conflicte sau diferente de opinie, mentine-te pe o pozitie neutra pana cand se calmeaza lucrurile. Vesti legate de bani iti vor schimba complet viata. Daca esti in cautarea iubirii, este mai aproape de tine decat crezi.

Sagetator


Eclipsa de luna se afla in semnul tau, prin urmare este foarte important sa fii independenta si stapana pe tine in orice situatie. Fii atenta sa iti valorifici timpul si sa eviti oamenii negativi. Dragostea este in apropiere, dar trebuie sa iti faci timp pentru ea, cu toate ca ai programul foarte incarcat.

Capricorn


Ambitia ta in ceea ce priveste cariera este pe val. Mentine-ti concentrarea si vei avea un impact pozitiv asupra unor persoane influente. In plan personal. Nu lasa trecutul sa iti dicteze viitorul. Mergi mai departe deoarece ceea ce vei face azi poate avea o influenta asupra zilei de maine.

Varsator


Nu te mai tot gandi unde ar trebui sa fii in prezent. Traieste clipa si concentreaza-te pe ce ai de facut. In ceea ce il priveste pe partenerul tau, nu te mai tot eschiva si ocoli problema, spune-i direct ceea ce simti. Dragostea se afla in stele, prin urmare fii atenta la intalnirea cu un strain surprinzator.

Pesti


Daca esti singura, vei intalni exact persoana pe care o cauti. Membrii familiei isi vor dori sa isi dea si ei consimtamantul. Daca te afli deja intr-o relatie, va trebui sa lucrezi mai mult la partea de comunicare. In cariera, incearca sa iti atingi obictivele, dar fii realista in acelasi timp.


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii