Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Planuri de slabit pentru 2011

Marti, 28 Decembrie 2010
Planuri de slabit pentru 2011
Foto: Hepta
Da, vine un nou an si ar fi timpul sa iti faci diverse planuri. Unul dintre ele poate fi chiar legat de dorinta ta de a slabi si de a arata mai bine. Asa ca noi te ajutam si iti facem un mic plan legat de ceea ce trebuie sa faci in 2011 pentru a ajunge la silueta pe care o visezi de atata timp.

Tine un jurnal alimentar

Dupa ce treci cu bine de mesele imbelsugate ale sarbatorilor de iarna, este timpul sa tii un jurnal alimentar care te va ajuta sa ai mai bine sub control ceea ce consumi. Nu trebuie sa iti schimbi total regimul alimentar, insa in orice caz vei putea face mai usor modificari, iar alimentele consumate mai des sau mai rar vor fi mai usor de identificat. Nu uita sa notezi si ceea ce bei, deoarece si lichidele iti pot afecta silueta.

Bea mai multa apa

Nimic nu poate fi mai usor de facut in procesul de slabit asa cum este consumul zilnic de apa. Nu trebuie sa vezi in acest obicei un chin, dimpotriva, vei vedea ca in timp, chiar organismul ti-o va cere, indiferent de cat de frig sau cald este in exterior. Nevoia de apa nu tine doar de setea provocata de caldura, ci de nevoia organismului de a fi in permanenta cat mai bine hidratat. De asemenea, obisnuieste-te sa bei apa in detrimentul oricarei alte bauturi, cum ar fi sucuri, alcool sau energizante.

Fa pe cat posibil exercitii fizice

Dietele fara efort fizic dau mai greu rezultate, iar modalitatea prin care tu alegi sa slabesti nu este intotdeauna cea mai potrivita. De aceea, strange bani pentru un abonament la sala, fa exercitii acasa sau cumpara-ti o bicicleta medicinala. Daca nici una din aceste optiuni nu iti surade, nu te descuraja. Poti slabi si pas cu pas, prin mici activitati precum urcatul scarilor, mersul pe jos sau plimbatul cainelui.

Ai rabdare si fii perseverenta

Nu vei slabi niciodata brusc si nu vei obtine rezultate peste noapte. Trebuie sa fii optimista, insa totodata realista. Nu te descuraja daca nu slabesti atat de mult si atat de repede pe cat ti-ai dori. Nu renunta la tot brusc, ci fii pregatita pentru o lupta cu kilogramele pe perioade lungi de timp sau chiar toata viata. Daca vrei sa iti formezi o silueta frumoasa si ulterior sa o mentii, fii pregatita sa iti schimbi total regimul de viata si cel alimentar, sa renunti la vicii si sa fii orientata mai mult spre alimentatia sanatoasa.


Te-ar putea interesa:
  • Alimente pentru slabit

    Introducerea in dieta ta zilnica a alimentelor care te ajuta sa slabesti este primul pas spre o silueta impecabila. Sculpteaza-ti silueta si arde calorii folosind o serie de ingrediente naturale.

  • Lenjerie intima pentru slabit

    O firma japoneza a prezentat, luni, un chilot barbatesc ce permite pierderea centimetrilor in plus din talie si reducerea tesutului adipos de pe abdomen fara niciun fel de efort, informeaza AFP.

  • Cele mai eficiente exercitii pentru slabit

    Inca nu ai reusit sa dai jos kilogramele adunate in timpul sezonului rece ? Nu te-ai hotarat cum si ce sa faci ca sa vezi rezultatele cat mai curand posibil ? Dincolo de o dieta potrivita organismului tau, exercitiile fizice au un rol de maxima importanta. Una dintre partile cele mai importante, insa, in acest sens este alegerea exercitiilor. Expertii spun  ca, pe intreg parcursul procesului de slabire, cea mai grea parte este inceputul. Pierderea greutatii este intotdeauna un proces lung, de cele mai multe ori extrem de dificil, deoarece a slabi intr-un mod sanatos nu se poate face in graba.

  • Cea mai ieftina si eficienta alternativa la chirurgia pentru slabit (P)

    Pana de curand cea mai eficienta (dar si invaziva) metoda de slabit era balonul gastric chirurgical. Aceasta metoda implica introducerea unui balon de silicon in stomac, pentru reducerea capacitatii acestuia si crearea impresiei de satietate.

  • Retete de slabit - salate

    Pentru cele care vor sa slabeasca sanatos, dar si pentru cele indragostite de combinatiile speciale, iata cateva retete de slabit pe baza de salate,  simplu de pregatit si tocmai bune de savurat.

Mesaje (2) »
...
scris de fitnesscoffee, January 03, 2011

Excelente sfaturile de mai sus. Se vede clar experienta profesionistului.
Eu va scriu doar pentru a va recomanda sa introduceti in acest meniu si 2-3 cesti de cafea "FITNESS-ANTIOXIDANT-COFFEE".
Este o CAFEA 100% NATURALA , UNICA in lume , produsa din cafea(Arabica 80% si Robusta 20%) cu un grad moderat de cofeinizare , in amestec cu 16 plante medicinale si condimente naturale.
Puteti incerca deasemenea si "FITNESS-SENSUAL-COFFEE" , ceeasi cafea dar in amestec cu 10 plante medicinale(planta principala fiind DAMIANA sau Turnera Afrodisiaca) si condimente alimentare naturale, o cafea speciala care
SE BEA IN 2 PENTRU MOMENTE SPECIALE !!!
Informatii complete veti gasi vizitand www.fitnesscoffee.ro .

...
scris de Kathie26Lamb, January 04, 2012

One knows that humen's life seems to be not very cheap, however we require cash for different stuff and not every man gets enough money. Hence to receive some <a rel="nofollow" href="http://goodfinance-blog.com/topics/personal-loans">personal loans</a> or just term loan would be a correct solution.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii